Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsme měli myš v domě. Extrémně chytrou a bobkujici všude. A to máme dvě kočky. Byla jen jedna a nadělala fakt hrozný nepořádek. Nechtěla se chytit na nic - salám, ořech, čokoláda nic. Byla jsem z toho už na zhroucení. Pak mi někdo poradil, ať v toustovače otoustuju chleba, nebo osmažíme na topinky a kousek dám do pasti. Chytla se okamžitě. Od té doby tohle radím kudy chodím a všem se myš na chleba chytla. Nejlepší metoda.
@PaníBovaryová píše:
Mysi chodi vzdycky po 3. Starecek to rikal a zatim to vychazi.
U nás se říkalo, že po sedmi a musím teda potvrdit
(měli jsme jich 8, prokousaly se, svině).
A potvrzuji - vlašák je jistota.
@PaníBovaryová píše:
Mysi chodi vzdycky po 3. Starecek to rikal a zatim to vychazi.
Boze to snad neeee 😭 dnes jsem se pustila do uklidu od rana jsem jeste neskončila. Vse vyndala ze skrini na vyprani, vse beru savem… Ted jsem pod topenim nasla vydrolenou nebo vykousanou zed. Dnes jsem kamosce rikala, ze se asi zhroutim.
@Anonymní píše:
U nás se říkalo, že po sedmi a musím teda potvrdit(měli jsme jich 8, prokousaly se, svině).
A potvrzuji - vlašák je jistota.
Me zase vsichni znami rikaji, ze mely jen jednu
jako jestli tenhle uklid budu absolvovat znova tak fakt nevim. Po byte je 8 pasti s policanem. Zitra se bude menit za vlasak. Ja s pastickou zachazet neumim musim lockat az prijde kamarad. Domaci nastrazila ob schod do sklepa pasticky a taky se zadna nechytila. Potiz vidim i v tom, ze mame krecka. Krmeni sice v plastový doze, ale v kleci ma ze jo.
Hilky prosim vas, dneska jsme odtahly skrine a zabouchaly ty zada. V detskem pokojicku byly za skrini nejake chuchvalce a trisky. Nebylo toho moc. Mohlo to byt hnizdo??
Cauky 🙂 loni jsem resila mys v byte…nakonec jsme zjistily, ze se z prvni chodby prokousala rohem dveri do druhe chodby a do bytu zrejme kdyz jsme otevreli dvere… Muj dotaz zni kde se da koupit takovy ten plechovy pas, jak se pridelava na spodek dveri? Zacinam přemýšlet dopredu, jak popřípadě zabranit vniknuti dalsi na podzim kdyz uz dira ve dverich je? Jsem v najmu takze nove dvere kupovat nebudu.
Zdravím prosím o radu minuly týden nám přes ventilacku vbehla mys. Dali jsme pasticky ale nic většinou ji vůbec nevidím. Ani tolik mysich bobku nevidím abych dokázala usoudit kde je. Hned jsem zavřela do jídelny dveře aby se nedostala dal do domu. Ale už jsem fakt zoufalá nevím co mám dělat. 🙈předem děkuji
Nastražit pastičky. Dej tam návnadu ořech nebo tvrdý, vysušený sýr/ chleba. Ona se chytí.