Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Super
no já nevím co si mám myslet myš už se dva dny neukázala, tak bud chcípla nebo si prokousala cestičku někam kde ji neuslyším ![]()
Kde se dá koupit jed na myši? Účinný jed na myši? Koupím ho někde v hobby marketu? V OBI třeba?
@terinka4444 drogerie a zkus jestli mají ratimor mají ho jak v granulích tak v pytlíčkách
@ka2ka píše:
@terinka4444 drogerie a zkus jestli mají ratimor mají ho jak v granulích tak v pytlíčkách
ratimor je nejlepší?
@terinka4444 nevím jestli nejlepší, ale lidi ho hodně chválili a vraceli se pro něj
@ka2ka píše:
@terinka4444 nevím jestli nejlepší, ale lidi ho hodně chválili a vraceli se pro něj
děkuju ![]()
@ka2ka píše:
@terinka4444 není zač kam to budeš dávat?
nasypu to do podlahy, ještě nevím jak, ale mám v podlaze myš, už týden mi tady chroupá, já už jsem z ní úplně říčná, je to podlaha v prvním patře uvnitř baráku, abysolutně netuším, jak se tam mohla dostat, kudy, už jsem donutila manžela, aby žebříkem oblez venkovní zdi a prostě nikde není díra, celá ta podlaha je po celém obvodu začištěná lištama, ze zpodu je v podstatě strop celý pod omítkou, já prostě vůbec nevím kudy. A ona chroupe a chroupe, zešílím z toho, takže u topení, kde jí slyším chroupat vrtákem provrtám dřevo a nasypu tam tunu jedu a zasukuju to, nebo se zblázním. ![]()
@terinka4444 to je potvora, oni se fakt dostanou všude doufám, že to zabere a budeš mít pokoj. Kdyby se ti někam podařili procpat ty polštářky a připevnit viděla by jsi jestli to ta potvora prokousla, ale jsou relativně velký, ale prý lepší než granule. Jinak přeju úspěšný lov
@ka2ka to nevím jak vůbec, ona je prostě uvnitř uzavřené podlahy. Vůbec prostě netuším jak. A tedy představa, že mi tam chcípne a bude smrdět. A to mám dvě kočky, všcko nijak platný. Už jsme chtěla koupit ty elektrické odpuzovače, nicméně prý podlahou to neprojde. Tak nevím. Děkuju, doufám, že jí zničím.
@terinka4444 líný kočky
el odpuzovače nefungují vůbec ani na krtky
@ka2ka no, ony jsou obě kočky říčný, chodí okolo té podlahy a jsou jak vyšinutý, ale nemají se na ní jak dostat
to já mám lovkyně chytají i krtky na zahradě, máme vyloveno
až na tu sfini v té podlaze
@ka2ka píše:
@terinka4444 tak rozeber podlahu holky by měli radost
hele, už mě to napadlo, jenže jsou to prkna na perodrážku a v rohu na těch prknech stojí schody, nejde to. Kdyby to šlo, jsou už prkna venku
to škrábaní a rachtání, to mě dohání k šílenství. Mě a kočky ![]()
@terinka4444 píše: … A tedy představa, že mi tam chcípne a bude smrdět. …
No to jsem chtěla zrovna napsat. Ta myš ti tam po tom jedu chcípne. To bych tam snad radši měla tu živou.
I když ta se taky moc nedožije, to je jen krátkodobé odložení problému s mrtvolkou. ![]()