Myš v podlaze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27879
3.12.16 20:02

@Litta smrad to bude strašný :think:
@terinka4444 past se ti tam nevejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.12.16 20:02
@Litta píše:
No to jsem chtěla zrovna napsat. Ta myš ti tam po tom jedu chcípne. To bych tam snad radši měla tu živou. :mrgreen: I když ta se taky moc nedožije, to je jen krátkodobé odložení problému s mrtvolkou. :nevim:

tak dík :mrgreen: a vánoce tady budu mít 25. i 26. obě rodiny, 2× po třiceti lidech a v obýváku u stromku smrad z chcíplé rozkládající se myši, to mám vyhlídky :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.12.16 20:03
@ka2ka píše:
@Litta smrad to bude strašný :think:
@terinka4444 past se ti tam nevejde?

nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
3.12.16 20:04

@terinka4444 a vylákat jí na žrádlo kdyby měla v noci klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.12.16 20:16
@ka2ka píše:
@terinka4444 a vylákat jí na žrádlo kdyby měla v noci klid?

to nezabírá, vůbec nevím jak, manžel sundal krytky, jak jdou trubky topení, tak ty krytky na podlaze, kdyby chtěla vylézt, myslím, že tam díru dost velkou, má u díry dvě pastičky, jednu s oříškem a druhou se slaninou, má to tam už pět dnů a nic, myslím, že musím vrtnout kus vedle a prostě jí otrávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.12.16 13:53

Holky, to bych nedala.. viděla bych jednu a už bych balila, z tohodle mám hrůzu! 8o snad se jich zbavíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.12.16 09:24

Dobrý den milé dámy, bohužel i já sem musím znovu přispět, jelikož se mi má milovaná myška opět po roce vrátila a vesele si chroupe pod podlahou, je zajímavé že opět stačí rozsvítit, párkrát zadupat a zdrhne a tu noc se už neukáže a když mám do rána puštěnou televizi tak nepřijde vůbec, nevím zda si prokousává cestu jinam :roll: nebo jde spát :mrgreen: :D ale moje rada zní pokud máte myš pod podlahou pouštějte na noc televizi :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
13.12.16 09:28

Musí tam být ze sklepa prostup pro nějaké trubky kolem kterého se protáhnou. Zkusil bych je najít. Nebo jedině v tom místě rozdělat plovoučku a zadělat tu díru zvrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný