Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Litta smrad to bude strašný ![]()
@terinka4444 past se ti tam nevejde?
@Litta píše:
No to jsem chtěla zrovna napsat. Ta myš ti tam po tom jedu chcípne. To bych tam snad radši měla tu živou.I když ta se taky moc nedožije, to je jen krátkodobé odložení problému s mrtvolkou.
tak dík
a vánoce tady budu mít 25. i 26. obě rodiny, 2× po třiceti lidech a v obýváku u stromku smrad z chcíplé rozkládající se myši, to mám vyhlídky
![]()
@ka2ka píše:
@Litta smrad to bude strašný
@terinka4444 past se ti tam nevejde?
nevejde
@ka2ka píše:
@terinka4444 a vylákat jí na žrádlo kdyby měla v noci klid?
to nezabírá, vůbec nevím jak, manžel sundal krytky, jak jdou trubky topení, tak ty krytky na podlaze, kdyby chtěla vylézt, myslím, že tam díru dost velkou, má u díry dvě pastičky, jednu s oříškem a druhou se slaninou, má to tam už pět dnů a nic, myslím, že musím vrtnout kus vedle a prostě jí otrávit.
Holky, to bych nedala.. viděla bych jednu a už bych balila, z tohodle mám hrůzu!
snad se jich zbavíte!
Dobrý den milé dámy, bohužel i já sem musím znovu přispět, jelikož se mi má milovaná myška opět po roce vrátila a vesele si chroupe pod podlahou, je zajímavé že opět stačí rozsvítit, párkrát zadupat a zdrhne a tu noc se už neukáže a když mám do rána puštěnou televizi tak nepřijde vůbec, nevím zda si prokousává cestu jinam
nebo jde spát
ale moje rada zní pokud máte myš pod podlahou pouštějte na noc televizi
![]()
Musí tam být ze sklepa prostup pro nějaké trubky kolem kterého se protáhnou. Zkusil bych je najít. Nebo jedině v tom místě rozdělat plovoučku a zadělat tu díru zvrchu.