Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám otázku myslím si že jsem těhotná nebo nevím naposledy menstruaci jsem měla 18.2 a teď nic 1.4jdu na gindu ale co si myslíte vy nebo že by nervy jsem v nový práci cos je chlápska práce auto meleghy
@Tereza 01 píše:
Mám otázku myslím si že jsem těhotná nebo nevím naposledy menstruaci jsem měla 18.2 a teď nic 1.4jdu na gindu ale co si myslíte vy nebo že by nervy jsem v nový práci cos je chlápska práce auto meleghy
Jak to máme vědět? Buď jsi těhotná, nebo ne
Udělej si test ne?
@heluska1992 píše:
Hele sorry, ale moje věštecká koule říká NE
Měla jsi jí pořádně vyleštěnou? Pokud ne, tak to mohlo hodit špatný výsledek ![]()
Nově přidané diskuze by měly procházet nějakou cenzurou, tohle snad totiž není ani možné ![]()
@Tereza 01 píše:
Cos to rozlousknout na ginde? ![]()
Jo a budou to dvojčata, ale jdeš přece na gindu ne, tak se to dozvíš když nevíš že existuje těhotenský test.
@arinecka to je dost možný, ale asi ji pořádně vyleštím, některým dotazum tady dost pomůže.
Cece tezko rict pac bys tehotna mohla ale taky nemusela mozna bejt jenze to si tady vsichni tipujou a jit do drokerky by mozna melas jit pac tam maji ty testy a esli rozumis ty tehotensky co pisu pac pisu jak ty a to je jak hotentot tak dobry. Cau
Kafe už jsem dneska měla 2 takže ti to nevyvěštím sorry. Ale měla bych tady jedny pravidla českého pravopisu jestli máš zájem.
@Tereza 01 píše:
A sex byl kdy?
A s jedním chlapem nebo byli dva?
Osobně mám nejraději tipovačky, kdo je otec, tak doufám, že i tady se trochu zamotá… ![]()