Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, vím, že tu nejste lékaři ani nemáte věšteckou kouli ale přeci jen to některé dokáží poznat. A tak se ptám, vidíte na fotce pohlaví? Doktor říkal ASI holka, ale přišlo mi to takové nejisté ![]()
Ty jo, zrovna v téhle fotce bych dokázala najít kluka i holku
mne taky na všech už říkali ASI holka a holka to je. U kluka si byli jisti už od 13 tt, u druhého od 16 tt.
@Midaku nám se právě i zdá, že na fotce jakoby zespodu vidíme kávové zrno a na té druhé směřuje pohlavní hrbolek spíše rovně
ale je to fotka z 13+3 tt tak si asi budeme muset ještě počkat ![]()
@Minnieme zespodu v tomto týdnu ještě,,zrno " být nemůže…to je fakt jen podle toho sklonu
nám teď podle sklonu řekli holka, ale tak na 70%…takže počkám na druhý velký utz
Jsem podruhé těhotná a doktor ve 13 TT na screeningu říkal jak u prvního ditete tak i teď u druhého, že je to asi holka. U prvního to vyšlo a teď u druhého mi dva doktoři taky potvrdili holku. Takže za mě to vyšlo na 100%. Dle fotky bych taky tipovala holku dle rovného hrbolku, ale počkej si na potvrzení.
Holky co vidíte?
doktorka to viděla celkem jasně, ale moc mě zajímá i váš názor ![]()
@Andrejka13 tak když to dr vidí jasně tak asi věř někomu kdo tomu rozumí ne… 🤦🏻♀️
@Misasisi píše:
@Andrejka13 tak když to dr vidí jasně tak asi věř někomu kdo tomu rozumí ne… 🤦🏻♀️
Děkuji za přínosnou odpověď ![]()
@Andrejka13 píše:
Holky co vidíte?doktorka to viděla celkem jasně, ale moc mě zajímá i váš názor
Já tam nevidím vůbec nic. Doktorka je na to asi trochu odborník ne, tak bych ji věřila.
@Andrejka13 no není vůbec zač… Já jen že mě udivuje to že dr je odborník ví co říká a ty se ptáš tady sorry
😁
Nevidím nic, věřila bych Dr, ta je odborník a muze si to přiblížit a natočit. Z téhle fotky je fakt prd vidět, kdybys tam nedala ten krouzek, tak ani nevím na co se mám koukat ![]()
@Andrejka13 No nepřijde mi to jako zrnko, něco je mezi
Což u miminka asi nebude, tak tipuju chlapečka. Ale je to straně pidi obrázek o špatné kvalitě ![]()
@Misasisi píše:
@Andrejka13 no není vůbec zač… Já jen že mě udivuje to že dr je odborník ví co říká a ty se ptáš tady sorry😁 [/citace
no myslím, že tu padají i horší dotazy, ale ok..mám k tomu nějaké důvody, ne jen zvědavost, tak jsem prostě chtěla slyšet názor i odjinud, toť vše
@Andrejka13 asi bych musela vidět foto bez toho zakroužkovani. Co říkala doktorka?