Mzdové účetnictví Orange Academy

71
20.2.22 09:23

Mzdove účetnictví orange academy

Dobrý den, mohu se zeptat na závěrečný test z kurzu Mzdové účetnictví u Orange academy? když jej někdo neudělal nebo se nemohl daný den zúčastnit, byl nějaký náhradní termín? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
28.2.22 10:43

test

@ifpulpo Já dělala kurz mzdového účetnictví na jaře 2020. Závěrečný test se dá zvládnout, udělali jsme ho všichni a to tam byl i 75 letý pán a další studenti nad 60, ale i mladší, takový mix :-) Byli jsme však ujištěni, že ač se to stává výjimečně, tak není problém domluvit se na náhradním termínu zkoušky, buď když zkoušku neuděláte napoprvé nebo když se nemůžete na poprvé zúčastnit, takže bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.2.22 10:45

Tady to mají v dotazech https://orangeacademy.cz/…aste-dotazy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.2.22 11:55
@Orchideas1 píše:
@ifpulpo Já dělala kurz mzdového účetnictví na jaře 2020. Závěrečný test se dá zvládnout, udělali jsme ho všichni a to tam byl i 75 letý pán a další studenti nad 60, ale i mladší, takový mix :-) Byli jsme však ujištěni, že ač se to stává výjimečně, tak není problém domluvit se na náhradním termínu zkoušky, buď když zkoušku neuděláte napoprvé nebo když se nemůžete na poprvé zúčastnit, takže bych se nebála.
@Orchideas1 píše:

jj já jsem z toho taková nesvá, občas mám pocit, že jsem jediná co nechápe, většina lidí v tom pracuje nebo už to měli na škole, takže se chytají dobře, a já si k tomu musím vždycky sednout doma a znovu všechno přečíst :D a pomohlo Vám to v uplatnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.11.23 09:32

Dlouho jsem se rozhodovala :roll: :roll:, jestli půjdu na rekvalifikační kurz Mzdové účetnictví. Četla jsem si recenze na FB a vypadalo to dobře, tak jsem se nakonec přihlásila k Orange Academy. Na to, že jsem stresařka, tak maximální spokojenost. :mavam:

Chodila jsem na kurz před 3 lety do Prahy a bylo nás tam kolem deseti. Asi v půlce kurzu jsme museli kvůli covidu přejít na online výuku  Já do té doby nevěděla z mzdového účetnictví nic, ale naštěstí tam většina z nás byli úplní začátečníci. No upřímně, doma jsem si opakovala příklady, které jsme probírali v lekci a světe div se, MÁM TO!!! :) :D Vlastně jsme to i přes covid dali všichni. Podpora lektora úžasná, všichni se snažili, super parta. Za mě jsem nadšená, protože jsem se online výuky děsila a lektor byl perfektní.

Pocházím z malé vesnice a tam nebo v blízkém okolí najít práci bylo absolutně nereálné . Nakonec jsem skončila v Praze. Jak jsem se tomu zpočátku bránila, :zed: tak teď jsem fakt ráda, že jsem do toho šla. Můžu pracovat z domova!!! A občas zajedu do firmy. Maximální výhoda a můj splněný sen :srdce: – dělat po mateřské mzdové účetnictví a ještě nemuset dojíždět do práce každý den.

Myslím si, že o to mzdové účto je tedy zájem hlavně v těch větších městech. Mrkni tu:
https://rekvalifikacnikurzy.cz/…zdovi-ucetni
 https://www.prace.cz/…dovy-ucetni/

Hodně zdaru! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.11.23 15:26

@ifpulpo Dělala jsem taky kurz Mzdové účetnictví u Orange Academy, neříkám, že nebyl rychlý, bylo hodně informací, ale dá se zvládnout. Pokud se tak člověk rozhodne, musí bojovat a opřít se do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
4.2.24 21:50

@Miska455
Zdravím, byl prosim test většinou na příklady co se procvicuji? Nemáte nahodou ten závěrečný test? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.2.24 07:40

@mautasek Test byl pouze z početních příkladů. Test nebyl těžký, ale člověk si musí projít příklady co se počítají na hodině, lektorka nás na test dobře připravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze