Shodnost v referenčním seznamu - bakalářská práce

19.2.22 14:57

shodnost v referenčním seznamu - bakalářská práce

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zdali z vás někdo neví, jak je to se shodou v referenčním seznamu? Vkládám si svoji závěrečnou práci průbězně do systému odevzdej.cz a přišlo mi vyhodnocení 26% podobnosti. (asi i tím, že práce je zatím kratší) Zaplatila jsem si 27 Kč, aby se mi ukázaly červené pasáže (ty, které jsou „opsané“) a všechny svítily pouze v referenčním seznamu na konci (ZDROJE).

Je to tedy problém? Díky předem. :D

Příspěvek upraven 20.02.22 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66852
19.2.22 15:05

Pokud mas shodne zdroje, je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
19.2.22 15:05
@vendula1599 píše:
Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zdali z vás někdo neví, jak je to se shodou v referenčním seznamu? Vkládám si svoji závěrečnou práci průbězně do systému odevzdej.cz a přišlo mi vyhodnocení 26% podobnosti. (asi i tím, že práce je zatím kratší) Zaplatila jsem si 27 Kč, aby se mi ukázaly červené pasáže (ty, které jsou „opsané“) a všechny svítily pouze v referenčním seznamu na konci (ZDROJE).

ukázka: Barthels, F., Meyer, F., Huber, T., & Pietrowsky, R. (2017). Orthorexic eating behaviour as a coping strategy in patients with anorexia nervosa. Eating and Weight Disorders - Studies on Anorexia, Bulimia and Obesity, 22(2), 269–276.

Je to tedy problém? Díky předem. :D

Ahoj, s tímhle ti bohužel neporadím, protože se v tom nevyznám, ale mohla bych na tebe mít dotaz? Z té ukázky, kdy tady vkládáš knížku o PPP, ty se jimi nějak víc zabýváš ve svém studiu? (Studuješ psychologii, nebo příbuzný obor?) Pokud ano, mohla bych se tě na něco zeptat? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
19.2.22 16:39

Tak samozřejmě že shoda ve zdrojích nevadí, ten zdroj je daný, těžko změníš název knih, ze kterých vycházíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.2.22 17:18

Ahoj, když vkládáš práci vícekrát za sebou, tak se ukáže shoda s tvojí vlastní prací, kterou jsi vložila méně jak 14 dní zpět. Myslím, že to tam psali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
19.2.22 17:21

@vendula1599 tak buď v pohodě. Nejaka shoda tam vždycky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze