Dotazník k diplomové práci z cukrárenské oblasti

20.2.22 08:42

Dotazník k diplomové práci z cukrárenské oblasti

Ahoj, kdyby se tady našel někdo, kdo rád mlsá a navštěvuje cukrárny, byla bych moc vděčná za vyplnění mého dotazníku. Jedná se o oblast cukrárenskou. V případě vyplnění vám děkuji za váš čas. :srdce: :srdce:

https://docs.google.com/…Dyg/viewform?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20975
20.2.22 08:47

Nějak nechápu smysl toho, že se ti v datazniku sejde třeba 100 různých názvu cukráren. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
20.2.22 08:55
@Cenarius píše:
Nějak nechápu smysl toho, že se ti v datazniku sejde třeba 100 různých názvu cukráren. :nevim:

Možná budou chtít opisovat… Jako kolik lidí si pamatuje názvy 3 cukráren…to už musí být… Někdo ani tolik cukráren kolem sebe nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
20.2.22 08:56

No vyplněno, ale ollies znám jen z Olomouce párkrát, v Praze v konkurenci s profi cukrárnami jsem ji ani nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
20.2.22 09:01

Koukala jsem na obrázky, žluté pruhy se mi líbí, vypadá to jako lepší podnik. Zajímalo by mě, kolik si účtují za větrník a kávu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.22 10:53

Napsala jsem Ti tam názvy cukráren, které určitě neznáš, protože jsou u nás na vesnici. Navíc to vypadá jen jako dotazník o Ollies. Ten u nás nemáme a i když dám, že jsem tam nikdy nebyla, stejně musím vyplnit, jak jsem spokojená. Trochu mi to nedává smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
20.2.22 11:01
@slivovickapalena píše:
Napsala jsem Ti tam názvy cukráren, které určitě neznáš, protože jsou u nás na vesnici. Navíc to vypadá jen jako dotazník o Ollies. Ten u nás nemáme a i když dám, že jsem tam nikdy nebyla, stejně musím vyplnit, jak jsem spokojená. Trochu mi to nedává smysl :nevim:

Takze vlastne marketingovy dotaznik na Ollies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
20.2.22 11:30

Tyjo, takhle „dobře“ schovanou reklamu jsem dlouho neviděla…
tohle není dotazník k diplomové práci! Ty otázky/odpovědi ti nedají žádný relevantní výsledek. Je to jen skrytá reklama na jednu cukrárnu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.22 16:46

@Tarena Jo jo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat