Dotazník k diplomové práci z cukrárenské oblasti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dotazník k diplomové práci z cukrárenské oblasti
Ahoj, kdyby se tady našel někdo, kdo rád mlsá a navštěvuje cukrárny, byla bych moc vděčná za vyplnění mého dotazníku. Jedná se o oblast cukrárenskou. V případě vyplnění vám děkuji za váš čas.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nějak nechápu smysl toho, že se ti v datazniku sejde třeba 100 různých názvu cukráren. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Nějak nechápu smysl toho, že se ti v datazniku sejde třeba 100 různých názvu cukráren.
Možná budou chtít opisovat… Jako kolik lidí si pamatuje názvy 3 cukráren…to už musí být… Někdo ani tolik cukráren kolem sebe nemá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vyplněno, ale ollies znám jen z Olomouce párkrát, v Praze v konkurenci s profi cukrárnami jsem ji ani nezaregistrovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem na obrázky, žluté pruhy se mi líbí, vypadá to jako lepší podnik. Zajímalo by mě, kolik si účtují za větrník a kávu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napsala jsem Ti tam názvy cukráren, které určitě neznáš, protože jsou u nás na vesnici. Navíc to vypadá jen jako dotazník o Ollies. Ten u nás nemáme a i když dám, že jsem tam nikdy nebyla, stejně musím vyplnit, jak jsem spokojená. Trochu mi to nedává smysl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slivovickapalena píše:
Napsala jsem Ti tam názvy cukráren, které určitě neznáš, protože jsou u nás na vesnici. Navíc to vypadá jen jako dotazník o Ollies. Ten u nás nemáme a i když dám, že jsem tam nikdy nebyla, stejně musím vyplnit, jak jsem spokojená. Trochu mi to nedává smysl
Takze vlastne marketingovy dotaznik na Ollies?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo, takhle „dobře“ schovanou reklamu jsem dlouho neviděla…
tohle není dotazník k diplomové práci! Ty otázky/odpovědi ti nedají žádný relevantní výsledek. Je to jen skrytá reklama na jednu cukrárnu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit