Na co jsem očkovaná? Ročník 1987?

775
2.8.13 17:29

na co jsem očkovaná?ročník 1987??

Ahojte, ztratila jsem někde očkovací průkaz :( a manželův je v takovém stavu, že jsou tiskátka a písmo rozpité na papíře, takže nic nevyčtu. Může mi někdo prosím říct, co se očkovalo a od kolikati měsíců před cca 20-30lety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3728
2.8.13 17:32

@M+M+S Zajdi si ke svému praktickému lékaři, měl by mít vše v kartě. Já očkovací průkaz už taky dávno nemám a řeším to přes praktika a jsem taky ročník 1987.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
2.8.13 17:34

Praktický doktor- dětský, ti podle mě kartu předal v době 18,19 let kdy jsi pod něj přestala spadat. Takže kompletní kartu by jsi měla mít u sebe nebo u nového obvodáka. Tam by mělo vše být. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
2.8.13 17:34

Dík moc holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
2.8.13 17:35

@Dice Tak, dětský předá praktikovi (=obvoďákovi) a tam to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
2.8.13 17:37
@barca_p píše:
@Dice Tak, dětský předá praktikovi (=obvoďákovi) a tam to je :)

Měl dala dětská do ruky ať si ji předám tam kam chci chodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
2.8.13 17:39

Jsem divná ale nikdy by mě nenapadlo řešit očkování na netu:-)) snad máš očkovací průkaz a vůbec je to v papírech u dr., i v té době se nedávalo každé očko, já dostala třeba kvůli toho že jsem ze záplavové oblasti z 97 roku nějaké dvě očkování
navíc, vzpomínám jak nás na základce očkovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
2.8.13 17:41

@Becky00 Tak to mně ne, řekla jsem, kam budu chodit a vyřídili si mezi sebou. Ale tak každý doktor to měl v té době asi jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.8.13 17:42
@martulkasloník píše:
Jsem divná ale nikdy by mě nenapadlo řešit očkování na netu:-)) snad máš očkovací průkaz a vůbec je to v papírech u dr., i v té době se nedávalo každé očko, já dostala třeba kvůli toho že jsem ze záplavové oblasti z 97 roku nějaké dvě očkování
navíc, vzpomínám jak nás na základce očkovali

No, jaksi píše, že nemá - četla jsi jen nadpis?

Ale jinak jasně - má to napsáno obvodní, praktický lékař, ten to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.8.13 17:43
@barca_p píše:
@Becky00 Tak to mně ne, řekla jsem, kam budu chodit a vyřídili si mezi sebou. Ale tak každý doktor to měl v té době asi jinak..

Správně by tu kartu praktici do ruky pacientům vůbec dávat neměli, ale měli by si to při přestupu vyřídit mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
2.8.13 17:58

@neprihlasena To je teď, ale tehdá to nebývalo, teď ti nedají do ruky ani snímky z rentgenu, ale dřív to moc neřešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
2.8.13 18:05

Asi jak kdo, já zrovna minulý týden nesla kompletní mou i manželovu dokumentaci od jednoho doktora druhýmu. To samý dětská dceři. Sice v zasvorkovaný obálce, takže kdybych chtěla, v klidu to otevřu a zase zavři, ale nejspíš mi moje bývalá praktická důvěřovala víc než České poště :lol: Jako netvrdím, že by se to tak dělat mělo, ale prostě - dělá se. Gynekologové si to poštou posílali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.8.13 18:19

@barca_p @ugluk No, ty karty praktického, to je dost dlouhodobě už takhle… ale samozřejmě jako všechno je to o lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
2.8.13 21:01

@neprihlasena nemá neznamená že neexistuje, já taky myslela že nemám a naši když loni malovali našli můj očkovák mezi bincem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.
2.8.13 21:13

V roce 1985 to bylo takto:

spalničky
zarděnky
příušnice
záškrt
tetanus
pertuse
 polie

Jiné údaje jsem k tomuto roku nedohledala, ale předpokládám, že se to za tu dobu moc nezměnilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek