Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tou malou dírečkou toho tolik opravdu moc neprošlo, jestli vůbec něco, takže bych miminko rozhodně nějakým výplachem netrápila ![]()
Chápu, že máš starost. Sledovala bych mimi, kdyby něco, ale myslím, že lahvička to zachytila. A zavolej si pediatrovi, to máš vždycky lepší než se ptát na diskusi. Držím palce.
@Anonymní píše:
Miminku davam sunar. Nekdy i v noci proto ze se casto probouzi. Mam vzdy pri krmeni polosero, aby se „prilis neprobral“ a rano sem si vsimla ze v dirce v savicce byl zaseknuty mali kousek podlouhleho alobalu v kterem je sunar zabalen. Ted sem na prasky jetsli tech kousku tam nebylo vic. Sice se zasekl v te dirce ale kdyby se tak enstalo o nicem nevim. Ma to tak milimetr a bul na sirku a pul centaku na dylku. Nevim zda s nim letet k odktorce na vyplach zaludku nebo se uklidnit.![]()
![]()
počkej, až Ti takové věci začne hryzat cíleně.. nešil..
Já akorát jednou byla nesvá, když dcera žvejkala papírovej kapesník
Tak jsem mrkla na net, jestli o tom není zmínka a když jsem četla, že to není nic hrozného, stává se to u plno dětí, byla jsem klidná
Ale nešílím teda z ničeho ![]()
Miminku davam sunar. Nekdy i v noci proto ze se casto probouzi. Mam vzdy pri krmeni polosero, aby se „prilis neprobral“ a rano sem si vsimla ze v dirce v savicce byl zaseknuty mali kousek podlouhleho alobalu v kterem je sunar zabalen. Ted sem na prasky jetsli tech kousku tam nebylo vic. Sice se zasekl v te dirce ale kdyby se tak enstalo o nicem nevim. Ma to tak milimetr a bul na sirku a pul centaku na dylku. Nevim zda s nim letet k odktorce na vyplach zaludku nebo se uklidnit.