Kousek obalu ze Sunaru v savičce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.15 08:58

Na nervy

Miminku davam sunar. Nekdy i v noci proto ze se casto probouzi. Mam vzdy pri krmeni polosero, aby se „prilis neprobral“ a rano sem si vsimla ze v dirce v savicce byl zaseknuty mali kousek podlouhleho alobalu v kterem je sunar zabalen. Ted sem na prasky jetsli tech kousku tam nebylo vic. Sice se zasekl v te dirce ale kdyby se tak enstalo o nicem nevim. Ma to tak milimetr a bul na sirku a pul centaku na dylku. Nevim zda s nim letet k odktorce na vyplach zaludku nebo se uklidnit. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35712
2.7.15 09:02

Prosimte klid, dítě toho ještě do sebe nasouka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.7.15 09:02

Tou malou dírečkou toho tolik opravdu moc neprošlo, jestli vůbec něco, takže bych miminko rozhodně nějakým výplachem netrápila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.15 09:07

Chápu, že máš starost. Sledovala bych mimi, kdyby něco, ale myslím, že lahvička to zachytila. A zavolej si pediatrovi, to máš vždycky lepší než se ptát na diskusi. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27569
2.7.15 09:18

Jak je starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.15 11:36
@Anonymní píše:
Miminku davam sunar. Nekdy i v noci proto ze se casto probouzi. Mam vzdy pri krmeni polosero, aby se „prilis neprobral“ a rano sem si vsimla ze v dirce v savicce byl zaseknuty mali kousek podlouhleho alobalu v kterem je sunar zabalen. Ted sem na prasky jetsli tech kousku tam nebylo vic. Sice se zasekl v te dirce ale kdyby se tak enstalo o nicem nevim. Ma to tak milimetr a bul na sirku a pul centaku na dylku. Nevim zda s nim letet k odktorce na vyplach zaludku nebo se uklidnit. :zed: :zed: :zed:

počkej, až Ti takové věci začne hryzat cíleně.. nešil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.7.15 12:46

Já akorát jednou byla nesvá, když dcera žvejkala papírovej kapesník :D Tak jsem mrkla na net, jestli o tom není zmínka a když jsem četla, že to není nic hrozného, stává se to u plno dětí, byla jsem klidná :D Ale nešílím teda z ničeho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.7.15 14:01

jj.to si pamatuju. Naše malá ty kapesníky také ráda baštila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie