Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
koupila jsem malýmu (4 týdny) Bebu sensitive, protože strašně málo kaká. Tak cca jednou za 4 dny. Teď naposled to bylo už 5 dní, tak jsem mu musela pomoct rourkou.To mám zase strach aby si na ni nezvykl. Zácpu ale nemá, má stolici konzistence pasty na zuby tmavě zelené barvy. Je trochu kojený a dokrmujem Bebou 1. Na doporučení jsem koupila Bebu sensitive, že by se mělo to kakání upravit, ale teď jsem četla, že je dost hladová. On teda jedlík je velkej, tak abych teď nemusela krmit co 2 hodiny?! Myslíte že je možný třeba při jednom krmení dát Bebu 1 a při dalšim Bebu sensitive? A ještě dávám kapičky BioGaia, myslíte, že to je moc, když nějaký prebiotika obsahuje i to mlíko nebo to až tak nevadí?
Děkuji za všechny rady!
Já dávala Bebu Sensitive i Bio Gaiu, ale u nás to stejně nepomohlo. Pomohl až čas. Taky kakal jednou za 4 dny, kolem toho třetího měsíce se to upravilo. Ve finále jsem všechny ty kapičky vyhodila, protože to bylo úplně k ničemu. Ale být tebou, tak dávám buď Bebu Sensitive nebo Bebu 1,nemíchala bych to dohromady.
Probiotika zaberou až tak za 14 dní a musí se dávat pravidelně, aby najela střeva. Navíc u tak malého miminka fakt ještě ta střeva nemusí být dostatečně dozrálá. Já osobně nedám na probiotika dopustit. Poraď se třeba v lékárně, taky jde o to, jaké probiotické kmeny dítěti dáváš. UM bych ale nekombinovala
ale nevím, kojím..
Já teď koupila 2 pixly tý Beby sensitive a nevím teda zda najet jenom na ní nebo zůstat na Beba 1. Ach jo.. myslela jsem, že když je to stejný výrobce, tak by se to dalo nakombinovat.. někde tady radily, že to míchaj i v každym krmení, třeba 2 odměrky Beby s. a 1 Beby 1. BioGaia dáváme teď pravidelně týden..