Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
koupili jsme nový byt a má terasu, což jsme předtím nikdy neměli a vyvstal problém:) Přezouváte se na terasu nebo máte venku kobereček na otření bačkor..? Jde o to, že ikdyž ji vytírám, tak sam. na terase je prach apod., když jdu víckrát denně /tedy hlavně malá a manžel..:)/, tak se dovnitř zkrátka nanosí…
Já mám na balkoně přezůvky vyloženě na balkon, tak by to šlo aplikovat i na terasu, ale nevím, jak je to myslitelné u malého dítěte, asi pořád hlídat, zavírat, utírat papučky, to se fakt nanosí.
Ahoj. My máme jen lodžii (dokonce zasklenou) a i tak tam mám přezůvky. Nepřezouvám se jen když tam mám čerstvě vytřeno
. Ale je to i tím, že doma chodím dost bosa a v lodžii máme studenou dlažbu (nebo naopak v létě rozpálenou).
Ahoj
My se nepřezouváme,skoro každý den tam zametám a normálně tam chodíme v bačkorách co chodíme doma-snad nebudem za prasata
![]()
Dětem bych asi nechala bačkůrky a v případě potřeby jim je otřela. Pokud doma chodí bosy, tak bych jim na terasu boty určitě dala. Manžela bych neřešila, páč to by mě asi trefilo
.
Terasu jsme měli u babičky, byl na ní tér, nebo jak se tomu říká, a babička nám vždycky bačkory otírala (nebo jsme na terase byli bosi a když jsme šli domů, nohy jsme si umyli v lavorku (to nás moc bavilo).
ja obcas vybehnu aji na dvur v papucich…terka tam tak chodi naprosto bezne…se me na prezuti jaksi nepta
ale jinak se na verandu / terasu i na dvur prezouvame..minimalne se o to snazime ![]()
A řekla bych, že to záleží i na tom, co za podlahovou krytinu máte doma. Pokud světlý koberec, tak rozhodně přezouvat. A všichni
.
Ja bych to asi resila jenom rohozkou, sem moc pohodlna
je fakt, ze i na dvur vybehnu v pantoflich… ale mame neco jako zimni zahradu s „cistici zonou“ - velikanska rohoz - takze se nenanosi…
Tak my se od té doby, co jsem na terase po zimě uklidila a vytřela, nepřezouváme. Občas tam zametu, občas vytřu, ale není to moc platné, jelikož si tam kluci zvykli všude malovat křídami ![]()
Kdybych měla terasu, tak na ni asi přistavím pantofle, do kterých se bude přezouvat, když se na ni půjde
Ze všech řešení co jsem viděla, mi přišlo nejjednodušší, pokud dotyční radši nezametali .)
Určitě přezouvat.Vždyt je to většinou studené a studené od země je hned zánět močáku jak vyšitej ![]()
Vytírám a zametám na balkoně pořád a stejně tam není čisto,takže pokud je i podlaha teplá,tak stejně se přezouváme.
Máme tam takové ty crosky do kterejch jen vplujem
Na terasu mám přezuvky, na balkon ne
tam lezu v domácích. Já jsem dokonce takovej úchyl, že rozlišuju boty na terasu a na zahradu ( v létě to neřeším ) ![]()
Jo, Dianka má taky přezuvky, ale ven bez mého svolení nesmí. Stejně denně vytírám obývák a kolem linky, protože naše fenka taky v létě chodí sem a tam..