Na terasu přezouvat...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
29.3.11 17:34

Na terasu přezouvat...?

Ahoj,
koupili jsme nový byt a má terasu, což jsme předtím nikdy neměli a vyvstal problém:) Přezouváte se na terasu nebo máte venku kobereček na otření bačkor..? Jde o to, že ikdyž ji vytírám, tak sam. na terase je prach apod., když jdu víckrát denně /tedy hlavně malá a manžel..:)/, tak se dovnitř zkrátka nanosí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2186
29.3.11 17:35

Já mám na balkoně přezůvky vyloženě na balkon, tak by to šlo aplikovat i na terasu, ale nevím, jak je to myslitelné u malého dítěte, asi pořád hlídat, zavírat, utírat papučky, to se fakt nanosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.3.11 17:36

Ahoj. My máme jen lodžii (dokonce zasklenou) a i tak tam mám přezůvky. Nepřezouvám se jen když tam mám čerstvě vytřeno :mrgreen: . Ale je to i tím, že doma chodím dost bosa a v lodžii máme studenou dlažbu (nebo naopak v létě rozpálenou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.3.11 17:38

Ahoj

My se nepřezouváme,skoro každý den tam zametám a normálně tam chodíme v bačkorách co chodíme doma-snad nebudem za prasata :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.3.11 17:39

Dětem bych asi nechala bačkůrky a v případě potřeby jim je otřela. Pokud doma chodí bosy, tak bych jim na terasu boty určitě dala. Manžela bych neřešila, páč to by mě asi trefilo :mrgreen: .

Terasu jsme měli u babičky, byl na ní tér, nebo jak se tomu říká, a babička nám vždycky bačkory otírala (nebo jsme na terase byli bosi a když jsme šli domů, nohy jsme si umyli v lavorku (to nás moc bavilo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.3.11 17:41

ja obcas vybehnu aji na dvur v papucich…terka tam tak chodi naprosto bezne…se me na prezuti jaksi nepta :mrgreen: ale jinak se na verandu / terasu i na dvur prezouvame..minimalne se o to snazime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.3.11 17:46

A řekla bych, že to záleží i na tom, co za podlahovou krytinu máte doma. Pokud světlý koberec, tak rozhodně přezouvat. A všichni :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
29.3.11 17:51

Ja bych to asi resila jenom rohozkou, sem moc pohodlna :mrgreen: je fakt, ze i na dvur vybehnu v pantoflich… ale mame neco jako zimni zahradu s „cistici zonou“ - velikanska rohoz - takze se nenanosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
29.3.11 17:55

Tak my se od té doby, co jsem na terase po zimě uklidila a vytřela, nepřezouváme. Občas tam zametu, občas vytřu, ale není to moc platné, jelikož si tam kluci zvykli všude malovat křídami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
29.3.11 18:03

Kdybych měla terasu, tak na ni asi přistavím pantofle, do kterých se bude přezouvat, když se na ni půjde :) Ze všech řešení co jsem viděla, mi přišlo nejjednodušší, pokud dotyční radši nezametali .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.3.11 18:20

Určitě přezouvat.Vždyt je to většinou studené a studené od země je hned zánět močáku jak vyšitej :lol:
Vytírám a zametám na balkoně pořád a stejně tam není čisto,takže pokud je i podlaha teplá,tak stejně se přezouváme.
Máme tam takové ty crosky do kterejch jen vplujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.11 18:38

Na terasu mám přezuvky, na balkon ne :oops: tam lezu v domácích. Já jsem dokonce takovej úchyl, že rozlišuju boty na terasu a na zahradu ( v létě to neřeším ) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.11 18:42

Jo, Dianka má taky přezuvky, ale ven bez mého svolení nesmí. Stejně denně vytírám obývák a kolem linky, protože naše fenka taky v létě chodí sem a tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný