Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj jaké máte zkušenosti s přípravky z lidlu? já používám žlutý- na koupelnu a oranž. čistič- na mastnotu, zelený oxi na skvrny a přemýšlím o sypkém na skvrny, nemáte s ním někdo zkušenost? myčku nemám, na nádobí používám jinou značku, pak snad ještě ty ubrousky na brýle(celkem ujdou) !-)
já mám ty čistící oranžový ubrousky na domácnost, pak kupuju čistič myčky a sůl do myčky. Budu se muset vypravit na tu akci.
Taky vezmu krémy na boty, manžel si je hrozně pochvaluje.
A prej je super ten prací prášek (Formil? vyšel snad dobře v testech), ale ten jsem ještě nezkoušela.
máme Lidl hned u domu, takže tam docela nakupuju (před pár lety by mě to nenapadlo, hehe
), mají tam docela dobré věci.. z té řady W5 mám ty oranžové ubrousky a prostředek na podlahu.. ty ubrousky jsou hodně dobrý.. O Formilu.. nevím, jak prací prášek, ale prací gel na barevné prádlo (červený) zanechává na světlejších barvách parádní skvrny, které nejdou vyprat.
formil na bily, active se myslim jmenuje, je fakt dobrej. byl i v testu a dopadl stejne jako ariel. jen ta cena je mnohem nizsi. ja jsem s nim spokojena.
Ráda bych obnovila toto téma, snad se diskuse více rozvine.
Máte zkušenosti s Lidl čistícími prostředky W5? Já pravidelně kupuju vlhčené ubrousky, jsou ideální na kuchyň. Dále teď mám čistič na sklo. Pak už mám jen zkušenost jen s hadry, houbičkama atd., ale tam si nemyslím, že by značka rozhodovala.
Co můžete dál doporučit?
Založit (obnovit) diskusi mě napadlo především v souvislosti s tím, že jsou tento týden W5 výrobky v akci.
Já mám dobrou zkušenost DM drogerie..Jinak doma všechno čistím savem, militem,prontem..Ale ty z toho lidlu jsem taky kupovala, a nejsou špatné, myslím že na značce nezáleží ![]()
Mám pěnový čistič na trouby a písek na nádobí a jsem mooooooc spokojená!!!
Mam zkušenost s přípravkem na okna a jsem spokojená, ještě chci zkusit ten gel na ucpaný odpad, nemáte s ním zkušenost jestli funguje?
Funguje, ale nesmíte od něj čekat zázraky- je to spíše na prevenci, než na první pomoc při ucpaném odpadu. stejně dobře funguje také vařící voda s octem + soda, která se pak nasype do odpadu.
Příspěvek upraven 18.09.12 v 07:31
Ahoj, používám žlutý sprej na koupelnu, růžový sprej na dřez a vetší špínu a čistič na indukci - se všemi jsem naprosto spokojená
Včera jsem si koupila i ten čistič na troubu, tak jsem zvědavá…
Taky se chystám jet pro čistič na troubu - už jsme ho měli… a jsem spokojená celkově s W5 - co jsem koupila, tak super… jen mi víc vyhovují tablety do myčky z DMka - ale sůl a leštidlo kupuju v Lidlu ![]()
Já si koupila krém na boty od W5. KOžená bota po natření vypadala super, jen jsem nesměla zmoknout, udělali se mi na botě bílé mapy a ne a ne to jít dolů. Takže za mě určitě nedoporučuji.
Já beru jar, žlutej čistič na koupelnu, Formil sypký i tekutý, čistič na trouby, univerzální čistič, aviváž ale ta je Dousy
Já jsem kromě prášku na praní, použila celou dostupnou řadu a jsem hodně spokojená..
, konečně cenově dostupné a perfektní přostředky pro domácnost. ![]()
Holky prosím vás, koupila jsem si růžový produkt W5 z LIDLU na koupelnu, ale nastříkala jsem s tím celou koupelnu, tudíš i obklady a udělalo to strašné skvrny, stékající po zdech dolů. Nejde to ničím pryč. Uplně jsem nám zničila koupelnu a jsem z toho zoufala. Nemůžete mi nějak pomoci jak to odstranit? Nejde to ničím prostě. Přítel říka, že jsem zničila sklovinu té kachle a je konec
![]()