Zabezpečení patrové postele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
25.3.11 16:06

Zabezpečení patrové postele

Zdravím všechny uživatelky.

Řešíme jeden problém. Máme patrovou dvoupostel

http://www.postele-patrove.cz/…ostel-matous

a máme také 2,5 letého syna…je to složité na vysvětlování…nicméně syn je zvyklý spát s námi ve společné posteli…nám to taky vyhovuje a jsme spokojení všichni. Spávali jsme na jiné posteli - nepatrové :-D , ale teď jsme se přestěhovali a chtěli bychom využívat tuto, patrovou…ale máme strach, že nám z ní syn spadne..třeba v noci, ve spaní, občas sebou dost háže…nemáte někdo podobný problém a tím pádem i radu, jak jej vyřešit?? Uvažovali jsme o různých dřevěných zábranách, ale potom bude nahoře dost tma a navíc třeba v létě i o dost větší horko si myslím…přemýšleli jsme, že bychom tam nějak zabudovali nějakou síť třeba, ale potřebovali bychom nakopnout… :lol: …nějakou inspiraci…nejlépe třeba obrázek :think:

Pomůžete někdo prosím? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8937
25.3.11 17:08

Nemám osobní zkušenost, ale viděla jsem v televizi v nějakém pořadu síť, které byla upevněná na kovových očkách (zašroubované v hmožninkách ve stropě) a k posteli. Síť byla docela napnutá, takže při nárazu do ní, by bylo dítě „vráceno“ do postele.
Tam to měli udělané, že nahoře měli děti jakokdyby hernu, takže to bylo dost potřeba.
Ale snad ti poradí i někdo, kdo to mají doma a bude rada konkrétnější, než ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.8.12 12:29

Můžete mi prosím napsat jak jste to pořešili, řeším stejnou situaci. Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.8.12 12:36

Žijem taky na patrech ;),ale upřímně, malou jsem tam měla do 4 měsíců - kvůli kojení a slízání nahoru dolů, potom šla prostě do postýlky a dnes už spí sama v malé posteli. 19 MĚSÍCŮ.
Upřímně každá chvilka, kdy je s námi nahoře ve mně vyvolává hrůzu, ty děcka jsou strašně nevyzpytatelný a to můžu říct, že je na tu postel zvyklá. Umí si sama slézt už půl roku ale přesto…
Podle mne není vhodné ani to, aby tak velké dítě spalo společně s rodiči- už jen kvůli vašemu intimnímu životu :think: ( budete mít přece prostor pod postelí),natož pak nahoře. Usnete oba tvrdě a neuslyšíte jej a může se stát cokoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.8.12 13:06

Jsme na tom trochu jinak. Pdědili jsme patrovou dětskou postýlku - ne úplně vysokou, prostě nějaký střed. Já mám dceru 2,5 roku starou, ale skutečně dost živou, nicméně je zvyklá spát sama a klidně byh ten jistě zajímavý kus nábytku k ní do pokojíku dočasně dala, jen bych to chtěla zabezpečit. Tak hledám hledám sítě apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný