Kouzelnice od Tupperware

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
29.3.11 07:04

Kouzelnice od Tupperware

Máte někdo??

http://www.tupperware.cz/…xsl/909.html

Je to opravdu takový zázrak? Jak se s tím pracuje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3384
29.3.11 07:39

taky by mě to zajímalo :-) Rozbila se mě stará zdobička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.3.11 07:57

Já tyto výrobky neznám osobně,navíc se mě zdají drahé.Ale v neděli s něma pekla paní v Babicových dobrotech a musím říct -byla jsem nadšená.Poučívala různé-neznám názvy.Měla mícu zatočila dokola a těsto hotové,i tuto zdobičku,sítko na osívání mouky-super nikde bordel.Byla jsem nadšená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.3.11 08:02

JJ, já to tam právě taky viděla, i ty výrobky zkoumala na netu. Potíž je v tom, že se to v obchodech neprodává, ale jen formou prezentace, což mi nevyhovuje.

Drahé je to celkem dost, to je fakt. Ale ta zdobička mě zaujala hodně, protože zatím žádná mi nesedla úplně dobře :nevim:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.3.11 08:02

Jo jenom to sítko na mouku stojí skoro čtyři stovky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3307
29.3.11 08:04

Já teď zkoumala na netu jejich stránky a mají to bez cen. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.3.11 08:06

JJ, protože to nechtějí prodávat přes net.
Najeď si na MMB a dej si vyhledávat Tupperware. Pár mamin to tam prodává, právě tam bych chtěla objednat. Ty ceny tam jsou :wink:

• Citovat
  • Upravit
787
29.3.11 08:20

ahojky holky kamoska ma od nich snad vse co vyslo :-)) ted mi domluvila to domaci posezeni u jeji kamosky pry tam taky pujde chodi co mesic k nekomu aby zase videla novinky atd,, mozna se podivat pujdu nevim ci je to nezbytne ale asi kdyz nekdo porad pece a z kuchyne celkove tzv nevyzle :-) tak to je asi hezke,, tezko rict kazda z nas rada investuje jinam a druhym se to muze zdat zbytecne drahe :-)
kamoska to ma uz delsi dobu a fakt je spokojena ,, neco je tam urco vyborna vychytavka ;-)0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
29.3.11 08:33

Kouzelnici mám a je opravdu skvělá. Já mám ještě starší typ (taková jakoby koule), tuhle „harmoniku“ jsem kupovala mamce, nemůže si ji vynachválit. Když krém zbyde, prostě se v tom strčí do lednice, žádné patlání s pytlíkama. Kup si ji jako dárek :mrgreen:

Jinak moje kamarádka má s Tupperware smlouvu, takže nakupuju přes ni. Mám spoustu různých vychytávek a ona má doma snad úplně všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.3.11 08:49

S těmito výrobky jsem velice spokojená, mám od této značky spoustu věcí, a jsou k nezaplacení, i přes vyšší pořizovací cenu, ale jsou prakticky s garancí na pořád, chce to pouze vybrat si ty věci, které člověk používá často, já mám i výše zminovanou mísu, kde se zadělá těsto na knedlíky, v teple kyne asi 10-15 minut, víko se samo odfoukne, dám těsto do silikonové formy a v mikrovlnce je knedlík hotový za 10 minut, bez práce, bez zapatlaných kastrolů, chce to ale získat od této firmy kuchařku, kde jsou recepty přizpůsobené těmto výrobkům, nicméně některé jsou drahé, třeba škrabka na brambory, stojí zhruba 250,–, stejnou službu mi udělala škrabka za 50,–, k té kouzelnici, je výborná, praktická, já sama ji tedy nemám, vzhledem k tomu, že často bych ji nevyužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
29.3.11 09:17

díky za odkazy..
já jsem chtěla jejich vál… ale nakonec jsem kooupila silikonový jiný!
na Babicu jsem se taky koukala… mísu bych tak nepotřebovalala využívám pekárnu chleba… ale další vychytávky byly dobré! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
29.3.11 11:06

tyhle vyrobky jsou super. jsou drazsi, ale na vetsinu je dozivotni zaruka. Pozor pro ty co to budou kupovat pres MMB, vetsinou tam prodavaji veci, ktere nejsou originalni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.3.11 11:24

Mon, ahoj :mavam: Myslíš, že to nejsou originály?? Já našla toto:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Zajímavý je, že včera jsem jich našla mnohem víc :think:

• Citovat
  • Upravit
996
29.3.11 11:33

Madi mas SZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.3.11 13:29

Já se trošku přiživím,nemáte někdo ten pekáč,co měla ta paní u Babicy?Já jsem našla na MMB 3,5l ale nejsem si jistá jestli je to on,přijde mi moc vysoký..Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný