Na to už nevím co říct...

Anonymní
25.9.17 13:01

Na to už nevím co říct...

Jako já už nevím, jestli se smát nebo brečet. Před rokem a půl jsme přerušili kontakt s tchýni. Je to strašně zlý člověk, tolik nepříjemností co nám udělala, škoda mluvit. Když se jí někdo na nás zeptá odpovídá můj syn a ta jeho pí… zřejmě si myslí, že nám to lidé neřeknou. Ale tak to bych ještě nějak zkousla, ale dělala velké rozdíly mezi vnoučaty. Manžel se s ní o tom několikrát pokoušel mluvit a její odpovědi já to vím nebo no a co nemám na všechny vnoučata čas. A po té co začala dělat pak jsme to radši utnuly. Za celou dobu si ani jednou na naše dítě nevzpomněla kromě jedné urypane SMS k narozeninám, že to našemu dítěti přeje paní…a teď najednou přišla od ní zpráva, kde nás zaplavila fotkami svèho druhého vnoučete s popisem toho jak je strašně šikovný a co všechno umí a jak je z něj nadšená a ať teda taky pošleme fotku našeho dítěte. Já na to zůstala koukat, manžel nevěřícně kroutil hlavou a řekl, že si nepřeje ať se na to reaguje, že je toto zaprvé krajně trapné a za druhé, že už se mu naškodila dost. Přijde vám toto normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
25.9.17 13:04

Někteří lidé takový jsou. Já bych se do kontaktu taky nehnala, i když myslím, že tchyně bude mít dobrou vůli, ale časem to sklouzne tam, kde to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.9.17 13:08

Asi bych poslechla manželovo přání. Kdoví, co má za lubem. To poslala na telefon tobě nebo manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
25.9.17 13:11

A to druhé vnouče je od manželovy sestry? A s ní se vídáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
25.9.17 13:12

Já mám tchyni podobnou, nestýkáme se už x let, občas má nějaký záchvat a pošle třeba vánoční sms, neodpovídám, ignoruju. Normální to není, ale ona sama není normální, takže mě to nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
@Kakika píše:
Asi bych poslechla manželovo přání. Kdoví, co má za lubem. To poslala na telefon tobě nebo manželovi?

Tím, že je to manželova matka, tak bych taky poslechla jeho přání a sále ji ignorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
@Anonymní píše:
Jako já už nevím, jestli se smát nebo brečet. Před rokem a půl jsme přerušili kontakt s tchýni. Je to strašně zlý člověk, tolik nepříjemností co nám udělala, škoda mluvit. Když se jí někdo na nás zeptá odpovídá můj syn a ta jeho pí… zřejmě si myslí, že nám to lidé neřeknou. Ale tak to bych ještě nějak zkousla, ale dělala velké rozdíly mezi vnoučaty. Manžel se s ní o tom několikrát pokoušel mluvit a její odpovědi já to vím nebo no a co nemám na všechny vnoučata čas. A po té co začala dělat pak jsme to radši utnuly. Za celou dobu si ani jednou na naše dítě nevzpomněla kromě jedné urypane SMS k narozeninám, že to našemu dítěti přeje paní…a teď najednou přišla od ní zpráva, kde nás zaplavila fotkami svèho druhého vnoučete s popisem toho jak je strašně šikovný a co všechno umí a jak je z něj nadšená a ať teda taky pošleme fotku našeho dítěte. Já na to zůstala koukat, manžel nevěřícně kroutil hlavou a řekl, že si nepřeje ať se na to reaguje, že je toto zaprvé krajně trapné a za druhé, že už se mu naškodila dost. Přijde vám toto normální?

Vždycky, když čtu něco špatného o tchýních, tak si říkám, bože, snad si můj syn jednou najde nějakou, která mě bude mít ráda, já určitě nehodlám být žádná zlá tchýně, naopak, můj syn je pro mě v každým případě ten nejdůležitější muž na světě, takže bych radši se snažila vyjít i s nějakou hroznou snachou, než, abych o něj přišla..přijde mi to strašně smutné..Já bych jí tu fotku poslala, to vám nic neudělá ani jednomu, nevím, co konkrétního jste si udělali /udělaly, ale je to smutné celkově. Díky bohu za naší rodinu, vycházíme skvěle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.9.17 13:13

To je teda pořádná píííp. Nereagovala bych. Zřejmě další její pokus zahýbat vám s žlučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.9.17 13:18
@Monchichik píše:
Já mám tchyni podobnou, nestýkáme se už x let, občas má nějaký záchvat a pošle třeba vánoční sms, neodpovídám, ignoruju. Normální to není, ale ona sama není normální, takže mě to nepřekvapuje.
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.9.17 13:19

@enny3 pokud svoji snachu nebudeš jmenovat„můj syn a ta jeho pí…“, tak máš velkou šanci stát se skvělou tchýní :lol:
Já mám svoji tchýňku opravdu ráda, ale ona je normální. Momentálně spolu tři roky bydlíme i pracujeme v jednom kanclu (to bydlení se už konečně letos vyřeší, budeme mít dostavěno) a jsme důkazem toho, že spolu tchýně se snachou můžou v pohodě existovat. Dokonce si myslím, že bych se svojí maminkou takhle častý kontakt nezvládla, ale moje mamka je poděs :lol: Taky ji mám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32119
25.9.17 13:19

@enny3 No buď ráda, že vycházíš se svojí rodinou skvěle, ale ne vždy to jde. Já se taky nehodlám scházet s někým, kdo o mně mluví jako o p..e, vnoučata jí nezajímají a prostě jednoho dne ta trpělivost přeteče a takovýho člověka ve svým životě nepotřebuju, byť je to něčí matka. Zatím jsem skoro tchyně a skoro snacha je moc fajn. Tak snad nám to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 13:23

Manželovo přání nereagovat respektovat budu, ale je mi divné co tak najednou. Já si osobně myslím, že se někde dozvěděla, že má manžel dostat odškodnění za trvalé následky z práce. Řekl to jedné své příbuzné, které věří a ta slíbila si to nechat pro sebe. Ale jestli se třeba nechtíc nepodřekla před svým manželem a ten by to tchyni určitě řekl. Možná se pletu, ale myslím si, že to tak možná bude, nebylo by to poprvé kdy se k manželovi strašně hlásila když byl při penězích. Je mi to prostě divné když si na naše dítě rok a půl nevzpomene a jen někde manžel řekne, že má něco dostat tak už se strašně hlásí o fotky našeho dítěte. Že jí je smutno pochybuju když nikdy moc společně ztracený čas nevyhledávala, protože nemá údajně na všechny čas. Taky mě napadlo, že s druhým vnoucetem dopadla stejně tak se snaží dostat k našemu, ale to ne, tam je vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
32119
25.9.17 13:25

Skoro bych řekla, že máme jednu tchyni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
25.9.17 13:27
@Anonymní píše:
Manželovo přání nereagovat respektovat budu, ale je mi divné co tak najednou. Já si osobně myslím, že se někde dozvěděla, že má manžel dostat odškodnění za trvalé následky z práce. Řekl to jedné své příbuzné, které věří a ta slíbila si to nechat pro sebe. Ale jestli se třeba nechtíc nepodřekla před svým manželem a ten by to tchyni určitě řekl. Možná se pletu, ale myslím si, že to tak možná bude, nebylo by to poprvé kdy se k manželovi strašně hlásila když byl při penězích. Je mi to prostě divné když si na naše dítě rok a půl nevzpomene a jen někde manžel řekne, že má něco dostat tak už se strašně hlásí o fotky našeho dítěte. Že jí je smutno pochybuju když nikdy moc společně ztracený čas nevyhledávala, protože nemá údajně na všechny čas. Taky mě napadlo, že s druhým vnoucetem dopadla stejně tak se snaží dostat k našemu, ale to ne, tam je vše v pořádku.

No takže se nebavíte ani se zbytkem rodiny? Tvoje dítě nevídá svého bratránka, ani tetu? Možná vás chce dát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.9.17 13:31
@Kakika píše:
@enny3 pokud svoji snachu nebudeš jmenovat„můj syn a ta jeho pí…“, tak máš velkou šanci stát se skvělou tchýní :lol:
Já mám svoji tchýňku opravdu ráda, ale ona je normální. Momentálně spolu tři roky bydlíme i pracujeme v jednom kanclu (to bydlení se už konečně letos vyřeší, budeme mít dostavěno) a jsme důkazem toho, že spolu tchýně se snachou můžou v pohodě existovat. Dokonce si myslím, že bych se svojí maminkou takhle častý kontakt nezvládla, ale moje mamka je poděs :lol: Taky ji mám ráda :lol:

Mojí tchýni se stalo to nejhorší, co se může člověku stát- zemřelo jí dítě, starala se o něj celý život a žila s tím, že se nedožije ani 30-ti let.. :,( a nedožil :,( Takže neřeší žádný blbosti..My s nima byli letos na dovolené- všichni v jedné chatě (velké) a v pohodě, bydlet bych nechtěla s nikým- ale jasný, když se staví, tak to tak občas je, tak ať spolu šťastně vydržíte, než postavíte (a vycházíte i potom) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová