Nabídka práce teta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nabídka práce teta
Zdravim holky pracuje někdo v drogerii teta? Jakyl je tak zhruba plat? Četla sem dost málo ale to je z dávných let, tak by mě to zajímalo teď. V pondělí jdu na pohovor tak ať zhruba vím. Děkujiii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Alenka279 píše:
Zdravim holky pracuje někdo v drogerii teta? Jakyl je tak zhruba plat? Četla sem dost málo ale to je z dávných let, tak by mě to zajímalo teď. V pondělí jdu na pohovor tak ať zhruba vím. Děkujiii
Koukni pro představu na atmoskop ![]()
Kamarádka tam dělala a naštěstí už má jinou práci a za lepší peníze ![]()
Oficiální pracovní doba fajn ale přípravy před otevřením děláš zadara atd. Pokud se za poslední rok něco nezměnilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenka279 píše:
Zdravim holky pracuje někdo v drogerii teta? Jakyl je tak zhruba plat? Četla sem dost málo ale to je z dávných let, tak by mě to zajímalo teď. V pondělí jdu na pohovor tak ať zhruba vím. Děkujiii
Ahoj, já tam měla jít na letní brigádu a rychle jsem to teda zrušila. Nabídli mi 110,– Kč na hodinu s tím, že se dělají celodenní směny a krátký a dlouhý týden. Nevím, jestli to takto mají všude, ale od nás z té Tety všichni akorát zdrhaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už hrozně dávno, v době kdy Tety začínaly plat malinko nad minimálku, ale lepší než nic, byla velká nezaměstnanost, bylo terno práci mít.. Pracovní doba pokud je to malá s otvírací dobou po-pá + so dopoledne na ranní a odpolední, v nákupních centrech většinou dvanáctky, krátký dlouhý týden. Dneska visí, že přijmou na dveřích téměř u každé, možná už i platově přitlačili, bohužel perspektiva žádná, protože jednu po druhé zavírají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka u nás ve městě (nejsme velké město,) je drogerie teta (: 3 prodejny) holky usměvavé a nemyslím si že by chtěli nějakou zavřít. A to je fakt male město
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenka279 koukala jsi se jim do vlasů jestli tam nemají špendlík a nataženou kůži kvůli úsměvu od ucha k uchu ![]()
Když jim tam přijde kontrola a nebudou se usmívat tak k té bydne výplatě prémie dlouho nebudou.
A fond hodin(skutečný né ten na papíře)vůči penězům brrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík no tak myslím, že holka kterou znám by si nevymýšlela že je to tam fajn. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
Koukni pro představu na atmoskop
Kamarádka tam dělala a naštěstí už má jinou práci a za lepší peníze
Oficiální pracovní doba fajn ale přípravy před otevřením děláš zadara atd. Pokud se za poslední rok něco nezměnilo
Co to znamena „pred otevrenim delas zadara“? Zamestnance nezajima oteviraci doba prodejny, nybrz jeho pracovni doba a rozvrzeni smen. Na zaklade toho je pritomen na pracovisti, vykonava praci a nasledne dostava vyplatu.
Pokud nekdo dela praci, aniz by za ni byl radne placeny, je to jen a jen jeho hloupost, obzvlast v dobe s rekordne nizkou nezamestnanosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit