Přivýdělek s Nuskin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Z toho, co popisuješ, mi to zní jako klasická tzv. pyramida. Prodáváš výrobky a aktivně přivádíš nové členy. Zkus si o tom něco vygooglit a rozhodnout se. Já mám ale za to, že v tomhle byznysu skutečně uspějí jen lidé s hodně ostrými lokty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nu Skin je klasická podvodná MLM firma na prodej superpředražených šmejdů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz uz neco takovyho, tak zkus euronu - neni predrazena, je ekologicka a poˇerne dobre se prodava. Nuskin je nesmysl, stejne jako herbalife apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě. Já se dívala na ty jejich stránky a z těch cen mi bylo fakt zle a říkala jsem si, že určitě v dnešní době kdo by tohle kupoval. Produkty můžou být možná super, ale ty ceny jsou dost odrazující ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky holky, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s touto firmou. Hledám při rodičáku přivýdělek, tak bych byla ráda, kdyby mi tady někdo popravdě napsal jak to celé funguje, nejlépe zkušení. Mám známou, která tohle dělá, ale ta mi přijde od té doby divná, protože má plný fb pouze produkty od Nu skin a neustále se zveřejňuje jako nikdy předtím. Teď mi navíc nabízela nějakou „Lumi spa rose“(snad to píšu správně, kdyžtak se předem omlouvám 😅),že je to úplná novinka, ale k ceně jsme se nějak nedostali, protože si jela to své. No když jsem pozorovala ty stránky, tak jsem si řekla, že ty ceny jsou opravdu hodně přestřelené a s pocitem, že při rodičáku nakupují tak drahé produkty jako ona mi je z toho ouvej…Někde jsem ve starších příspěvcích četla, že je to jen sekta, někde zase pozitivní recenze a někde úplně negativní, tak bych ráda věděla oč jde. Díky předem za odpověď