Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jestli nabize bileho otroka tak se muzeme domluvit. Potrebuji na baraku dodelat plno veci za strechu nad hlavou a stravu.
@Anonymní píše:
Holky, pomoc. Mám teď syna 25 let, doma na home ofisu. Dřív jsem si to tak neuvědomovala, ale teď, když je už doma měsíc, to je beznaděj. Dopoledne spí, pak něco na baráku, v noci pracuje. Soukromý život nula. Na škole chlapi, v práci jen chlapi, možnost seznámení nula. Nechtěla by ho některá? VŠ, s bytem, pracující a dokončující studium v Brně. Heterosexuál.
Zn. potencionální tchyně
Tak to bude mít synek radost, jak se o něj mamka pěkně stará, to posílám pusu ![]()
Buď ráda, že je pilný, spořadaný muž, který to má v hlavě srovnaný, nepije, nekouří, nehraje hazardní hry, neděvkáří a věnuje se pracovním a studijním povinnostem.
Pošli mi do SZ jeho fotku. Mám dvacetiletou dceru, VŠ, aktuálně bez kluka, a taky smutní, že se ted není kde seznámit. Brno je optimální… ![]()
Třeba by si padli do oka, kdo ví…
@Anonymní píše:
Holky, pomoc. Mám teď syna 25 let, doma na home ofisu. Dřív jsem si to tak neuvědomovala, ale teď, když je už doma měsíc, to je beznaděj. Dopoledne spí, pak něco na baráku, v noci pracuje. Soukromý život nula. Na škole chlapi, v práci jen chlapi, možnost seznámení nula. Nechtěla by ho některá? VŠ, s bytem, pracující a dokončující studium v Brně. Heterosexuál.
Zn. potencionální tchyně
Prosím o udání výšky. Zn. případná zajemkyne ![]()
chudáák, ale aspon je tchýně sympatanda s humorem, to kdejaká ocení
![]()
Zn. potencionální tchyně