Nabízím syna (najde se přítelkyně)?

Anonymní
15.4.20 19:51

Nabízím syna

Holky, pomoc. Mám teď syna 25 let, doma na home ofisu. Dřív jsem si to tak neuvědomovala, ale teď, když je už doma měsíc, to je beznaděj. Dopoledne spí, pak něco na baráku, v noci pracuje. Soukromý život nula. Na škole chlapi, v práci jen chlapi, možnost seznámení nula. Nechtěla by ho některá? VŠ, s bytem, pracující a dokončující studium v Brně. Heterosexuál.
Zn. potencionální tchyně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2473
15.4.20 19:54
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx

To mě tu hned z kraje kvalitně pobavilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
3871

To zní hrozně. Synek nemá potřebu si najít partnerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072

No jestli nabize bileho otroka tak se muzeme domluvit. Potrebuji na baraku dodelat plno veci za strechu nad hlavou a stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.4.20 19:55
@Anonymní píše:
Holky, pomoc. Mám teď syna 25 let, doma na home ofisu. Dřív jsem si to tak neuvědomovala, ale teď, když je už doma měsíc, to je beznaděj. Dopoledne spí, pak něco na baráku, v noci pracuje. Soukromý život nula. Na škole chlapi, v práci jen chlapi, možnost seznámení nula. Nechtěla by ho některá? VŠ, s bytem, pracující a dokončující studium v Brně. Heterosexuál.
Zn. potencionální tchyně :mrgreen:
:potlesk: jsi vyborná :potlesk: skoda že jsem stara a dětná…přeju at nekoho najdete :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 19:56

Tak to bude mít synek radost, jak se o něj mamka pěkně stará, to posílám pusu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
15.4.20 19:57

Syn ví, že ho nabízíš jak na trhu? :D

• Citovat
  • Upravit
7333
15.4.20 19:57

Buď ráda, že je pilný, spořadaný muž, který to má v hlavě srovnaný, nepije, nekouří, nehraje hazardní hry, neděvkáří a věnuje se pracovním a studijním povinnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16304
15.4.20 19:58

Když má byt, tak ho tam vypakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
15.4.20 19:59

:mrgreen: to mám doma :mrgreen: sice nějaká potencionální snacha je, ale :roll:

• Citovat
  • Upravit
12472
15.4.20 19:59

A fotka by byla? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.4.20 20:02

Pošli mi do SZ jeho fotku. Mám dvacetiletou dceru, VŠ, aktuálně bez kluka, a taky smutní, že se ted není kde seznámit. Brno je optimální… :palec:
Třeba by si padli do oka, kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.4.20 20:02
@Anonymní píše:
Zn. potencionální tchyně :mrgreen:

Prosím o udání výšky. Zn. případná zajemkyne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
15.4.20 20:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chudáák, ale aspon je tchýně sympatanda s humorem, to kdejaká ocení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová