Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim jenom ze zvedavosti; jaky ma vyznam zkratka BB? Tak nejak tusim, ze to neznamena číslování děl Bély Bartóka podle seznamu László Somfaie nebo kod Barbadosu nebo spz banske bystrice, pripadne klasifikační symbol trupu amerických bitevních lodí
![]()
@ejhle píše:
@M_Vladim jenom ze zvedavosti; jaky ma vyznam zkratka BB? Tak nejak tusim, ze to neznamena číslování děl Bély Bartóka podle seznamu László Somfaie nebo kod Barbadosu nebo spz banske bystrice, pripadne klasifikační symbol trupu amerických bitevních lodí![]()
To se dá zjistit až ve skupině. ![]()
@aiwwa no jo. Jenomze, co kdyz to bude ten bela bartok. Ja si o nem psat nechci ![]()
@ejhle píše:
@aiwwa no jo. Jenomze, co kdyz to bude ten bela bartok. Ja si o nem psat nechci
Není neboj. ![]()
@aiwwa jeste by to mohl byt body building. Nebo nejaka oooobr prasarna, kterou by ma krehka dusicka neustala ![]()
@Miriana píše:
Bezedne batohy?
Bezhlavi bezdomovci?
@aiwwa píše:
To se dá zjistit až ve skupině.
Já třeba mám špatnou zkušenost s uzavřením navzájem neznámých lidí do skupiny, kdy to pár měsíců fungovalo a postupně to umřelo. Rozdílné zájmy, rozdílné životní situace, rozdílné všechno.
Pak máme skupinu, kde jsme ženy v podobné životní situaci a ta byla úplně bez problémů, i když už taky funguje jen občas. Proto bych třeba já chtěla vědět, o co jde dřív, než bych někam vlezla.
@Kobea píše:
Já třeba mám špatnou zkušenost s uzavřením navzájem neznámých lidí do skupiny, kdy to pár měsíců fungovalo a postupně to umřelo. Rozdílné zájmy, rozdílné životní situace, rozdílné všechno.
Pak máme skupinu, kde jsme ženy v podobné životní situaci a ta byla úplně bez problémů, i když už taky funguje jen občas. Proto bych třeba já chtěla vědět, o co jde dřív, než bych někam vlezla.
Jak může člověk vědět opředu o čem se bude ve skupině diskutovat?