Tomio Okamura - budete volit?

Qwentin
3.10.17 16:56

Tomio Okamura-budete volit?

Dobrý den, už je tu více témat týkající se voleb, ale nenašla jsem žádné s T. Okamurou - SPD. Chtěla jsem se zeptat na Váš názor, jestli má cenu ho volit? V průzkumu od novináře Josefa Šlerky se říká, že může dostat až 14% hlasů. Mně je T. Okamura v některých názorech sympatický, tak zvažuji, jestli ho mám jít volit. Jiným stranám už nevěřím. Prosím, co říkáte Vy? Nemohu se rozhodnout. Velmi děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.10.17 17:00

Ne

Jedním slovem Utopie. ČR není náturou vhodná pro přímou demokracii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.10.17 17:01

Já SPD volit budu. Na otevřených anketách trumfuje i babiše, a účastní se desetitisíce lidí. Za mě to není promarněný hlas. Chci referendum o vystoupení z EU a NATO, a zbytek jejich programu se mi líbí taky. Neřeším, jaký je T. Okamura. Řeším jejich program a s ním se shoduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 17:01

Jedním slovem - blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.10.17 17:02

Radši budu volit Babiše, kterýho úplně nenávidím, než tady toho šaška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 17:02
@Apaji píše:
Já SPD volit budu. Na otevřených anketách trumfuje i babiše, a účastní se desetitisíce lidí. Za mě to není promarněný hlas. Chci referendum o vystoupení z EU a NATO, a zbytek jejich programu se mi líbí taky. Neřeším, jaký je T. Okamura. Řeším jejich program a s ním se shoduju.

nechci referendum o vystoupení z EU ani z NATO, protože 80 % obyvatelstva jsou de. menti a ještě by to vodhlasovali, viz volba prezidenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
3.10.17 17:03

Moje odpoved je ne. Ovsem podle me je tohle vec, kterou si kazdy musi rozmyslet sam. Ptat se na to ne emiminu, mi prijde ponekud zvlastni.
Nemas svuj nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.17 17:04
@pohledzdruhestrany píše:
nechci referendum o vystoupení z EU ani z NATO, protože 80 % obyvatelstva jsou de. menti a ještě by to vodhlasovali, viz volba prezidenta

Děkuji. To o EU a NATO jsem chtěla napsat stejně, ale úplně jsem se z toho rozčílila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
3.10.17 17:05

Ze svého okolí slyším jen jak ty stávající strany nikdo volit nechce, jak se na to vykašlou, nebo hoděj prázdnou obálku. Jiní by Okamuru volili, ale dle nich nemá šanci, tak hoděj hlas Babišovi, přece vybral skvěle ty daně :D. Já osobně volit SPD budu a doufám, že ti co tvrděj, že tam nepůjdou se ještě rozmyslí.. Podle mě by měl jít volit každej povinně a vybrat si pro sebe když ne stranu která mu vyhovuje, tak aspoň to pro něj nejmenší zlo.. Pak jen každej umí jen nadávat, ale nikdo s tím nic nedělá, obzvlášť ti co sou nejvíc slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
3.10.17 17:09
@mroe píše:
Moje odpoved je ne. Ovsem podle me je tohle vec, kterou si kazdy musi rozmyslet sam. Ptat se na to ne emiminu, mi prijde ponekud zvlastni.
Nemas svuj nazor?

Nevím, koho bych mezi těmi všemi už volila, z ČSSD nebo ODS jsem zklamaná, ANO se také nedá volit…Bělobrádka také ne, jsem na vážkách, bojím se hodně, co bude dál s ČR a i té migrace. Hodně stran je migrantům nakloněno, Sobotkovi se nedá věřit.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138

Ne - nevolím nikoho, kdo zneužívá strach pro svůj finanční a politický prospěch.

Ne - nevolím hysteriky.

Ne - nevolím nikoho, kdo cíleně pěstuje v lidech nenávist.

Ne - nevolím nikoho kdo slibuje voloviny jako je vystoupení z NATO - moc dobře ví, že nikdy nebude u moci a tak slibuje co se mi chce, bez nutnosti převzít politickou odpovědnost. Prostě chce nahrabat co nejvíc hlasů od lidí, co úplně nejsou silní v přemýšlení a důležitější je pro ně pocit a proto se od něj nechají zmanipulovat.

To že mu jde jen o prachy za hlasy se ukázalo už při rozpadu Úsvitu. Ale protože jeho voliči nepřemýšlí a především se drží pocitu - on mluví za nás, tak to nejspíš nevadí.

Než volit podobné spolky, tak je rozhodně lepší nevolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Alice001 píše:
Děkuji. To o EU a NATO jsem chtěla napsat stejně, ale úplně jsem se z toho rozčílila. :D

Ty jsi ale hloupá, přece o nás bude strašlivý zájem, aby jsme mohli být krásným mostem mezi východem a západem a všichni to budou mocinky rádi respektovat a když bude nejhůř, tak se o nás postará báťuška Putler :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 17:11
@Ou píše:
Ne - nevolím nikoho, kdo zneužívá strach pro svůj finanční a politický prospěch.

Ne - nevolím hysteriky.

Ne - nevolím nikoho, kdo cíleně pěstuje v lidech nenávist.

Ne - nevolím nikoho kdo slibuje voloviny jako je vystoupení z NATO - moc dobře ví, že nikdy nebude u moci a tak slibuje co se mi chce, bez nutnosti převzít politickou odpovědnost. Prostě chce nahrabat co nejvíc hlasů od lidí, co úplně nejsou silní v přemýšlení a důležitější je pro ně pocit a proto se od něj nechají zmanipulovat.

To že mu jde jen o prachy za hlasy se ukázalo už při rozpadu Úsvitu. Ale protože jeho voliči nepřemýšlí a především se drží pocitu - on mluví za nás, tak to nejspíš nevadí.

Než volit podobné spolky, tak je rozhodně lepší nevolit.

hlavně je to úplnej trotl, víte jak ho Bárta obral o několik milionů nebo možná o desítky miliónů jednoduchým trikem, a on by chtěl víst ty český lidičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
3.10.17 17:14
@Qwentin píše:
Nevím, koho bych mezi těmi všemi už volila, z ČSSD nebo ODS jsem zklamaná, ANO se také nedá volit…Bělobrádka také ne, jsem na vážkách, bojím se hodně, co bude dál s ČR a i té migrace. Hodně stran je migrantům nakloněno, Sobotkovi se nedá věřit.

Ale necekas, ze ti poradi nekdo tady, ze ne? Udelej si nazor sama, kdyz muzes.
Ja osobne bych takoveho manipulatora, ktery klidne slibi i modre z nebe, kdyz to privede volice, rozhodne nevolila. Proto je nekdy dobre se poucit z minulosti. Ale to je jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
3.10.17 17:16

Já ano, už jen skrz imigraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie