Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac Ad Brexit. Ten kdo stojí v pozadí „migrační krize“ má napojení na dynastie z anglosaského světa. Nenechají si vypálit svůj vlastní rybník. USA stojí mimo a UK pomalu zavírá brány před chaosem, který přijde. Moc dobře vědí, co se bude dít…
@DitavonMee Ano,hodně ho cenzurují, šlo to vidět ve volebním duelu s Bartošem z Pirátů, Okamuru umlčela moderátorka hned po jedné minutě, Bartoš mluvil vždy mnohem déle. Vůči T. Okamurovi byla moderátorka dost arogantní.
@Qwentin píše:
Dobrý den, už je tu více témat týkající se voleb, ale nenašla jsem žádné s T. Okamurou - SPD. Chtěla jsem se zeptat na Váš názor, jestli má cenu ho volit? V průzkumu od novináře Josefa Šlerky se říká, že může dostat až 14% hlasů. Mně je T. Okamura v některých názorech sympatický, tak zvažuji, jestli ho mám jít volit. Jiným stranám už nevěřím. Prosím, co říkáte Vy? Nemohu se rozhodnout. Velmi děkuji.
jsem rozhodnutá, že SPD, ne. u nás se volí Svobodní ![]()
http://www.tomio.cz/…islamu-v-cr/
Nezlobte se, ale tohle už fakt nejde
kouknu teda na úžasného, vámi opěvovaného Okamuru, ale aby překrucoval už i historická fakta, to je trochu silné kafe
stále to prostě nevidíte? Jak manipuluje s pravdou?
@Hannah345 píše:
http://www.tomio.cz/…islamu-v-cr/
Nezlobte se, ale tohle už fakt nejdekouknu teda na úžasného, vámi opěvovaného Okamuru, ale aby překrucoval už i historická fakta, to je trochu silné kafe
stále to prostě nevidíte? Jak manipuluje s pravdou?
Tak pokud tím pádem Říma je myšlena Říše Východořímská, tzn. Byzanc, tak má pravdu, že ji zničili Salámisté. Začíná to ve 30. letech 7 stol invazí do Palestiny a končí r. 1453 dobytím Byzance…
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Islámská_expanze
V 7. stol:
Impérium ztratilo dvě třetiny svého území, tři čtvrtiny svých daňových příjmů a více než polovinu obyvatelstva. Kromě toho přispěli pravidelné arabské vpády do Anatolie k zániku většiny zdejších poleis, které byly buď opuštěny nebo byly nahrazeny malými, opevněnými sídly - takovéto opevněné obce byly nazývány kastron.
Byzantská říše potřebovala dvě staletí, než se zotavila z tohoto šoku a mohla opět přejít do omezené protiofenzívy. Avšak ztráta severoafrických teritorií stejně jako velké části Sýrie a Palestiny se ukázala být trvalá. Tím prakticky skončila pozdně antická fáze vývoje východořímského impéria, k čemuž výrazně přispěli také důsledky rozsáhlých administrativních, vojenských a společenských změn. Staré senátorské elity, které byly již za Fokovy vlády vystaveny těžkým úderům, po arabských vpádech vymizely úplně. S jejich zánikem vzal za své také antický způsob života stejně jako klasická vzdělanost.
@Gnaar pád říše Římské nastal v roce 476 n. l. To by měl vědět. Navíc píše v tom smyslu, že historie lže, když říše Římská padla pod tlakem Arabů a ne Germánů. Myslím že není pochyb o čem je řeč a Okamura zase lže. Nic nového
připomíná mi to nedávnou historickou analýzu Kotlebovců ![]()
@Hannah345 JJ, však jsem psal, že pokud je myšlena Říše Východořímská…
Konstantinopol byla ale hlavním městem celé Římské říše už od r. 330 za Konstantina. K oficiálnímu rozdělení na západ a východ došlo až r. 395, tzn., že Byzanc byla chápána jako nástupnický stát Říma (asi jako Rusko po rozpadu SSSR)
Jedine Tomia!
A ten jeho uchvatny klip v podani myslitelky a (nebojim se rict pristi eurokomisarky) Zizkove…
https://www.youtube.com/watch?…
@Gnaar píše:
@vonajebohyne Máš zajímavý hudební vkus, to se musí nechat
A slysels jeji Evropo bran se v anglictine? Olivie do Eurovize!
@vonajebohyne píše:
A slysels jeji Evropo bran se v anglictine? Olivie do Eurovize!
To je ale parodie, ne? ![]()
Nechcete volit mě?
Můj volební program: 1) zvednout platy všem, 2) snížit platy politikům, 3) v obchodech jenom české výrobky za nízkou cenu, 4) povinná práce, 5) bude jenom hezký počasí po celý rok, příjemných 25 °C, 6) všichni se budou mít dobře, 7) výlet na Mars bude stát 15 kč,
teleportace dostupná pro všechny třídy
A teď pro mě hlasujte… jo vlastně, já s touhle fantazií nevystupuju v televizi.