Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne píše:
Tak hlavne ta bezurocna a nenavratna novomanzelska pujcka.
Kdyz je neco nenavratne, nemusim snad resit urok, ne?
Selska logika. A je to pak jeste vlastne pujcka? Nebo dalsi soc. davka?
i vy rýpalko ![]()
@vonajebohyne píše:
Nenapovídat! ![]()
@Mango_Lassi píše:
Další ukázka z programu Tomia
To člověk musí zapřemejšlet na jakých drogách (Pi)Tomio a jeho družina frčí
taková snůška ekonomických nesmyslů - to mu opravdu někdo žere? ![]()
@vonajebohyne píše:
Měla bych se asi rychle vdát, když už toho Okamuru tak rádi volí
![]()
@Hannah345 píše:
Měla bych se asi rychle vdát, když už toho Okamuru tak rádi volí![]()
Ja si myslim, ze ti mladi prd potrebuji nejakou pujcku, kdyz maji sebe a
. Co my chudaci po xx letech. Zar vyhasl, realita vsednich dni v nas udupala city…my potrebujeme malou davecku na peknou dovolenou a tak. To by mel mit v programu, jako ucinny prostredek boje s vysokou rozvodovosti.
A samozrejme to maslo, ze jo
.
@vonajebohyne píše:
Ja si myslim, ze ti mladi prd potrebuji nejakou pujcku, kdyz maji sebe a. Co my chudaci po xx letech. Zar vyhasl, realita vsednich dni v nas udupala city…my potrebujeme malou davecku na peknou dovolenou a tak. To by mel mit v programu, jako ucinny bprostredek boje s vysokou rozvodovosti.
A samozrejme to maslo, ze jo.
Jasně na ty se nemyslí viď. Dávečku minimálně na Maledivy
ale já vlastně nic nedostanu, můj muž ekonomicky přimigroval ze Slovenska, když nulová tolerance migrace, tak tedy nulová ![]()
@Hannah345 píše:
Jasně na ty se nemyslí viď. Dávečku minimálně na Maledivyale já vlastně nic nedostanu, můj muž ekonomicky přimigroval ze Slovenska, když nulová tolerance migrace, tak tedy nulová
Nejaka naplava z vychodu, jo?
No ja mam vlastne doma krecka syrskeho a nic moc o nem nevim. Jestli on nebude hrozbou pro nasi bezpecnost. V noci oziva a je to stary utekar
.
@Hannah345 píše:
Jasně na ty se nemyslí viď. Dávečku minimálně na Maledivyale já vlastně nic nedostanu, můj muž ekonomicky přimigroval ze Slovenska, když nulová tolerance migrace, tak tedy nulová
To bude dobrý. Když primigroval, tak odmigruje, rozvod, žádost o azyl, pak o občanství, vezmete se, dostanete novomanzelskou bezurocnou nenávratnou tomiopujcku
Vyšší daňový úlevy na děti by byly fajn, kdyby bylo nejak rozumne propracovany
K tomu vic školek nebo přímo jeslicek pro mensi deti, tak by to tu porodnost zvedlo. Ted nemyslim, tech chronicky nepracujicich ![]()
Celkove chybi duraz na pouzitelnou rodinnou politiku, zvlášť kdyz se furt řve, jak strašně starneme a kdo ze nas pak bude jako zivit…Migranti z Afriky jsou pasováni na nase zachrance, ty dětí maji vic nez dost…
Příspěvek upraven 08.10.17 v 15:18
@vonajebohyne píše:
Nejaka naplava z vychodu, jo?
No ja mam vlastne doma krecka syrskeho a nic moc o nem nevim. Jestli on nebude hrozbou pro nasi bezpecnost. V noci oziva a je to stary utekar.
Syrský křeček? To se ti brzo asi odpálí v kleci ![]()
@adresa píše:
To bude dobrý. Když primigroval, tak odmigruje, rozvod, žádost o azyl, pak o občanství, vezmete se, dostanete novomanzelskou bezurocnou nenávratnou tomiopujcku
Jak prosté milý Watsone!
![]()
Rok 2011, koukám, podporoval migraci https://revue.idnes.cz/…modelky.aspx?…
@Mango_Lassi píše:
To bude nějaký dvojník. Pan Okamura přece názory nemění ![]()
@Mango_Lassi píše:
To je podporovani migrace? Podporovani tech tisicu migrantu, co se vali do Evropy? Jestli to vidis takhle, tak jiz chapu Tvoje nazory na migraci ![]()