Nabouraný účet?

7142
22.5.12 14:50

Nabouraný účet???

Zdravím adminy :mavam: , stalo se mi , že v některé dny mi známý hlásili, že jsem byla přihlášená v době kdy jsem tu vůbec nebyla, naposledy se mi to stalo ted v sobotu, údajně jsem tu měla být po 8 ráno, ale to je nemožné protože jsem byla mimo pc, ve stejný den se mi stalo, že už po nekolikáte mi nešlo se přihlásit ,ale prvně se mi stalo, že na mým mailu jsem měla , že jsem si nachala poslat heslo nové, přitom jsem tu vubec nebyla…
Vúbec nechápu co se stalo…
Nemohl se mi nekdo nabourat na učet??? nešlo by podle ip adresy zjistit popřípadě kdo to byl? děkuji za přečtení a doufam, že mě aspon trochu pochopíte..asi to zní trochu zmateně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
22.5.12 14:55

A nemáš třeba moc jednoduché heslo, že by ho někdo mohl odhalit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
22.5.12 14:59
@pomeranca píše:
A nemáš třeba moc jednoduché heslo, že by ho někdo mohl odhalit?

tak když se mi to stalo poprví tak jsem si z toho nic nedelala vubec mi nedošlo, že by se mi nekdo moh do nej dostat…ale těžky nebylo to je fakt..ale tedko jsem měla heslo docela težký, takže nechápu jak se to mohlo stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
22.5.12 15:01

Ahoj, napiš adminovi přímo IP, zareaguje na tebe dřív ;) . Jinak @pomeranca správně naráží na to, že si volíme příliš snadná hesla. Kdysi jsem se tím zabývala a zkusila jsem hesla u dvou známých (ne vyloženě kamarádek, kde by to bylo příliš snadné) a stačilo pár pokusů a bylo to. Samozřejmě jsem to dál nijak nevyužila. Ale obě použily triviálnost, kterou o nich ví kde kdo, z okruhu jméno dítěte - jméno manžela/přítele - jméno bydliště. Heslo je opravdu potřeba volit alespoň trošku s rozvahou.

• Citovat
  • Upravit
7142
22.5.12 15:07
@Naima píše:
Ahoj, napiš adminovi přímo IP, zareaguje na tebe dřív ;) . Jinak @pomeranca správně naráží na to, že si volíme příliš snadná hesla. Kdysi jsem se tím zabývala a zkusila jsem hesla u dvou známých (ne vyloženě kamarádek, kde by to bylo příliš snadné) a stačilo pár pokusů a bylo to. Samozřejmě jsem to dál nijak nevyužila. Ale obě použily triviálnost, kterou o nich ví kde kdo, z okruhu jméno dítěte - jméno manžela/přítele - jméno bydliště. Heslo je opravdu potřeba volit alespoň trošku s rozvahou.

to je pravda..moje první heslo bylo dost blbý a snadný..jenže heslo na mailu bylo jiný , ne tak snadný a i tam zřejmě dotičnej na heslo musel přijít..prototže jsem na nem mela změnu toho hesla…

Ahoj, napiš adminovi přímo IP, zareaguje na tebe dřív ;) ..jak se to dělá??? :mrgreen: to chceš po mě moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
22.5.12 15:09

@jajinka veverka Na úvodní stránce vlevo úplně dole je vysvícené Napište nám - zkus napsat přímo tam :).

• Citovat
  • Upravit
8566
22.5.12 15:13

A nejsi třeba trvala přihlášená na pc? Že by se z toho pc přihlásil někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
22.5.12 15:14
@Kallkapa píše:
A nejsi třeba trvala přihlášená na pc? Že by se z toho pc přihlásil někdo jiný?

to právě neni možný, trvale přihlášená nejsem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
22.5.12 15:15
@Naima píše:
@jajinka veverka Na úvodní stránce vlevo úplně dole je vysvícené Napište nám - zkus napsat přímo tam :).

naimí děkuju :hug: ..napsala jsem jim… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
22.5.12 15:23

Vyřešíme přes Soukromé zprávy.

Z toho důvodu by měli uživatelé volit taková hesla, aby je ostatní nemohli obejít. Čím složitější heslo, tím lepší ochrana. A to nejenom na eMiminu.

Doporučuji i změnit hesla na email, pokud máš podezření, že ho někdo prohlíží.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová