nábytek a doplňky Tiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105
1.12.07 18:04

nábytek a doplňky Tiny

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo nábytek od firmy Tiny a zda se dá sehnat na internetu. Je to ručně malovaný nábytek a doplňky, ale na internetu jsem zatím sehnala jen doplňky do dětských pokojů, skříńky a regály se asi přes internet sehnat nedají. A taky jsem našla podobné dekorace pod názvem Dodo Trutnov, tak nevím, kdo je vlastně výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.12.07 10:09

Ahoj,
dekorace jsou asi fajn, ale nábytek nedoporučuji. Máme židličky z mimibazaru a jsou nekvalitní, jedné se ulomila noha a to na tom seděly jenom děti. Na skříně jsem se ptala jedné prodavačky v obchodě a taky mi je nedoporučila, že prý používají nekvalitní lak a děti to tudíž hrozně snadno poškrábou a tak :? . Takže radši jinou skříň a pomalovat si ji sama, nebo polepit těma dřevenýma dekoracema :wink: .
 Eva

• Citovat
  • Upravit
354
2.12.07 11:30

Ahoj, my máme jenom dekorace a koupili jsme je přes internet přímo na stránkách výrobce www.tiny.cz. Prostě jsem jim poslala dotaz, kde je možné jejich výrobky koupit, a oni nabídli, že nám to pošlou. Přišlo vše v pořádku, poctivě zabalené. S nábytkem neporadím, ale polička, kterou jsme objednali, má dost drsný povrch, takže se špatně utírá vlhkým hadrem. Takže dekorace doporučuji, ale do nábytku bych asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.12.07 12:55

Díky všem za rady, asi bych stejně do toho nábytku nešla, myslím, že bude dost drahý a pokud je ta kvalita taková jak píšete, tak bude asi lepší pořídit jiný nábytek a doplnit ho menšími dekoracemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.12.07 12:57

Díky všem za rady, asi bych stejně do toho nábytku nešla, myslím, že bude dost drahý a pokud je ta kvalita taková jak píšete, tak bude asi lepší pořídit jiný nábytek a doplnit ho menšími dekoracemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný