Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo nábytek od firmy Tiny a zda se dá sehnat na internetu. Je to ručně malovaný nábytek a doplňky, ale na internetu jsem zatím sehnala jen doplňky do dětských pokojů, skříńky a regály se asi přes internet sehnat nedají. A taky jsem našla podobné dekorace pod názvem Dodo Trutnov, tak nevím, kdo je vlastně výrobce.
Ahoj,
dekorace jsou asi fajn, ale nábytek nedoporučuji. Máme židličky z mimibazaru a jsou nekvalitní, jedné se ulomila noha a to na tom seděly jenom děti. Na skříně jsem se ptala jedné prodavačky v obchodě a taky mi je nedoporučila, že prý používají nekvalitní lak a děti to tudíž hrozně snadno poškrábou a tak
. Takže radši jinou skříň a pomalovat si ji sama, nebo polepit těma dřevenýma dekoracema
.
Eva
Ahoj, my máme jenom dekorace a koupili jsme je přes internet přímo na stránkách výrobce www.tiny.cz. Prostě jsem jim poslala dotaz, kde je možné jejich výrobky koupit, a oni nabídli, že nám to pošlou. Přišlo vše v pořádku, poctivě zabalené. S nábytkem neporadím, ale polička, kterou jsme objednali, má dost drsný povrch, takže se špatně utírá vlhkým hadrem. Takže dekorace doporučuji, ale do nábytku bych asi nešla.
Díky všem za rady, asi bych stejně do toho nábytku nešla, myslím, že bude dost drahý a pokud je ta kvalita taková jak píšete, tak bude asi lepší pořídit jiný nábytek a doplnit ho menšími dekoracemi.
Díky všem za rady, asi bych stejně do toho nábytku nešla, myslím, že bude dost drahý a pokud je ta kvalita taková jak píšete, tak bude asi lepší pořídit jiný nábytek a doplnit ho menšími dekoracemi.