Nábytek do pokojíčku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
26.4.13 07:39

@lucotek my máme postele masiv a nábytek dětský z Ikea, protože na ten už tolik nebylo, ale nelituju klidně bych odtamtud vzala všechno:) ono taky záleží na prostoru a co tam všechno chceš dát. U těch postelí z Domestavu je totiž úžasná ta variabilita, že dokud jsou děti malé máme vyvýšenou a nízkou postel a časem se z toho udělá patrovka a zbude zase místo na psací stoly. Náš pokojík je totiž mini ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 16:00

Oživení diskuze

Holky, mám stejný problém teď - máte nějaké lepší rady a tipy kde koupit nábytek do pokojíčků? Mám holky, 13r. a 6r., nic infantilního, chci aby jim to vyhovovalo min. nejbližších 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 16:46

Ahoj, myslíš něco takového? https://www.idea-nabytek.cz/…verova-fairy nebo ještě méně dětské? Mé holce (12r.) se skříň moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
23.5.18 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.18 13:51

Holky, tak já se k vám přidám, budeme taky dělat pokojíček, asi v létě, tak už okukuju. Dívala jsem se na tady ten - https://www.pokojik.cz/…y-pokoj-komi v modré, ale nevím no. Je to lamino. Nemáte zkušenost? Nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.10.18 10:43

česká výroba Hyrák design - máme od nich rostoucí židli a budem dokupovat, jsem spokojena s kvalitou

našla jsem ještě třeba takový český nábytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika222
21.1.19 15:38

Můžu se zeptat kde jste kupovali nábytek do dětského pokoje nebo jste si nechali dělat od truhláře?

• Citovat
  • Upravit
chocholina27
23.1.19 18:56

Skříně máme od truhláře vstavěné, stůl od kamarádky a postel jsme pořídili v pokojiku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4