Nábytek značky Pali

10
18.10.12 20:26

nábytek značky PALI

Dobrý den,
rádi bychom s manželem koupili pro malou postýlku a přebalovací pult značky PALI. :) Jelikož chceme i pro další dítka v naší rodině mít kvalitní nábytek, tak bych se Vás chtěla zeptat, jestli náhodou nemáte nějaké zkušenosti? :mrgreen:
Budu ráda za každé tipy!
Děkuji všem maminkám. :lol:

Zuzanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
18.10.12 20:46

Ahoj, já o tomto nábytku také původně uvažovala, chtěla jsem kupovat někdy loni přes detskydesign.cz - byla jsem i v jejich prodejně na Praze 5 - a majitelka obchodu mi nábytek Pali tehdy vyloženě rozmluvila… letos už tuto značku nemají ani v nabídce. Je to zkrátka vyrobené z nějaké slabé dřevotřísky, moc to tudíž nevydrží.. a cena je fakt neúměrná. Pro malé mimino asi ok, ale pro batole řádící v postýlce (jako to moje) rozhodně ne. Ale na fotkách to vypadá hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.10.12 20:57

Fotečky vypadají nádherně, ale právě ta cena je vyšší. Sama nemám žádné zkušenosti, tak se raději ptám, než abych nakoupila nějakou hloupost.

Moc a moc děkuji za příspěvek! :D Určitě se podívám na stránky detskydesign.cz. Pořád hledám inspiraci a nemohu najít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.10.12 21:03

Mám stejnou zkušenost jako BlackOrch jen s tím rozdílem, že nábytek mi rozmluvili v jedné z brněnských prodejen dětského zboží. Nakonec jsme nakoupili od Geuther (nábytek kvalitní, cena přijatelná, vypadá také hezky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.10.12 21:28

Máme postýlku Pali už 3,5 roku. Nejdřív pro první dceru a teď pro druhou.
Je naprosto dokonalá. Pořád vypadá jako nová a je krásná. Pokud bych měla
znovu kupovat postýlku, tak jdu zase do Pali. Je fakt super!
Takže za mě doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
18.10.12 21:47

Máme postýlku Pali a je to masiv, tak s tou dřevotřískou nevím? Zatím tedy neozkoušená, protože termín máme až za měsíc, ale vypadá krásně, bratr měl pro dceru tu samou a užila ji až do 3 let a nestěžovali si. Cena je ale opravdu vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.10.12 22:08
@Danitschka píše:
Máme postýlku Pali a je to masiv, tak s tou dřevotřískou nevím? Zatím tedy neozkoušená, protože termín máme až za měsíc, ale vypadá krásně, bratr měl pro dceru tu samou a užila ji až do 3 let a nestěžovali si. Cena je ale opravdu vyšší.

asi záleží na typu - já chtěla s plným čelem a k tomu komodu - čela šuplíků masivní, ale vnitřek dřevotříska… nechci tuto značku hanit, ale ve srovnání s ostatními kusy italských značek, co jsem viděla, mi to přišlo opravdu „vakl“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
19.10.12 11:10

@Black_Orchids
Bohužel zatím nemám s čím srovnávat, byly to naše první nákupy dětského nábytku, tak jsem dala na reference z rodiny a vybírala hlavně podle vzhledu - i když to se asi nemá, co? :) A další kriterium byl tedy masiv. My plná čela nemáme, tak to možná bude tím. Ale přebalovák jsem nakonec taky vybrala od jiné značky, protože v obchodě měli samé takové „vachrlaté“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.12 11:00

Mooc děkuji za názory. Určitě se vyplatí obhlédnout více prodejen a dát na zkušenosti maminek…:)) Dle toho se rozhodnu, jakou postýlku a přebalovací pult koupím, ale rozhodně budu vybírat v kamenných obchůdkách…:))) Dětský design vypadá skvěle a značka Geuther také…:)
Jsem ráda, že jste se se mnou podělili o zkušenosti!
Zuzanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401