Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
rádi bychom s manželem koupili pro malou postýlku a přebalovací pult značky PALI.
Jelikož chceme i pro další dítka v naší rodině mít kvalitní nábytek, tak bych se Vás chtěla zeptat, jestli náhodou nemáte nějaké zkušenosti? ![]()
Budu ráda za každé tipy!
Děkuji všem maminkám. ![]()
Zuzanka
Ahoj, já o tomto nábytku také původně uvažovala, chtěla jsem kupovat někdy loni přes detskydesign.cz - byla jsem i v jejich prodejně na Praze 5 - a majitelka obchodu mi nábytek Pali tehdy vyloženě rozmluvila… letos už tuto značku nemají ani v nabídce. Je to zkrátka vyrobené z nějaké slabé dřevotřísky, moc to tudíž nevydrží.. a cena je fakt neúměrná. Pro malé mimino asi ok, ale pro batole řádící v postýlce (jako to moje) rozhodně ne. Ale na fotkách to vypadá hezky.
Fotečky vypadají nádherně, ale právě ta cena je vyšší. Sama nemám žádné zkušenosti, tak se raději ptám, než abych nakoupila nějakou hloupost.
Moc a moc děkuji za příspěvek!
Určitě se podívám na stránky detskydesign.cz. Pořád hledám inspiraci a nemohu najít. ![]()
Mám stejnou zkušenost jako BlackOrch jen s tím rozdílem, že nábytek mi rozmluvili v jedné z brněnských prodejen dětského zboží. Nakonec jsme nakoupili od Geuther (nábytek kvalitní, cena přijatelná, vypadá také hezky).
Máme postýlku Pali už 3,5 roku. Nejdřív pro první dceru a teď pro druhou.
Je naprosto dokonalá. Pořád vypadá jako nová a je krásná. Pokud bych měla
znovu kupovat postýlku, tak jdu zase do Pali. Je fakt super!
Takže za mě doporučuji.
Máme postýlku Pali a je to masiv, tak s tou dřevotřískou nevím? Zatím tedy neozkoušená, protože termín máme až za měsíc, ale vypadá krásně, bratr měl pro dceru tu samou a užila ji až do 3 let a nestěžovali si. Cena je ale opravdu vyšší.
@Danitschka píše:
Máme postýlku Pali a je to masiv, tak s tou dřevotřískou nevím? Zatím tedy neozkoušená, protože termín máme až za měsíc, ale vypadá krásně, bratr měl pro dceru tu samou a užila ji až do 3 let a nestěžovali si. Cena je ale opravdu vyšší.
asi záleží na typu - já chtěla s plným čelem a k tomu komodu - čela šuplíků masivní, ale vnitřek dřevotříska… nechci tuto značku hanit, ale ve srovnání s ostatními kusy italských značek, co jsem viděla, mi to přišlo opravdu „vakl“ ![]()
@Black_Orchids
Bohužel zatím nemám s čím srovnávat, byly to naše první nákupy dětského nábytku, tak jsem dala na reference z rodiny a vybírala hlavně podle vzhledu - i když to se asi nemá, co?
A další kriterium byl tedy masiv. My plná čela nemáme, tak to možná bude tím. Ale přebalovák jsem nakonec taky vybrala od jiné značky, protože v obchodě měli samé takové „vachrlaté“.
Mooc děkuji za názory. Určitě se vyplatí obhlédnout více prodejen a dát na zkušenosti maminek…:)) Dle toho se rozhodnu, jakou postýlku a přebalovací pult koupím, ale rozhodně budu vybírat v kamenných obchůdkách…:))) Dětský design vypadá skvěle a značka Geuther také…:)
Jsem ráda, že jste se se mnou podělili o zkušenosti!
Zuzanka