Syn se budí a chce spát s námi

1313
15.10.12 15:19

Syn se budí a chce spát s námi

V červnu jsme se přestěhovali z bytu do domku a náš syn (2 roky) se začal každý den budit přesně v 1:45 hod ráno a strašně brečí a chce spát s námi.
Jakmile je u nás v posteli, usmívá se a hned usne.

Vím jaké mám možnosti, spíš mně zajímalo jestli to Vaše děti dělali také a v jakém věku?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
15.10.12 15:21

Nam jsou 2 roky a 2 mes. skoro a malej chodi skoro kazdej den tak kolem 5 hod k nam spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.10.12 15:22

Můj syn dělá totéž. Jsou mu teď 2 roky, dělá to asi poslední 2 měsíce. Pohladím a položím zpátky, někdy se opravdu vzteká, je vzhůru, tak ho vezmu a až usne u mě v posteli přenesu zpátky. Už jsem z toho unavená, studuji VŠ a musím se vyspat. Muž mi nadává, že ho mám nechat vyřvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marlenka.x
15.10.12 15:23

Malynu je 3,5 a taky v noci chodi k nam, nevidim v tom problem, prituli se a spime vesele az do rana :-) Za par let budeme vzpominat, jaky to byli zlaticka a potrebovali nas ;-)

• Citovat
  • Upravit
564
15.10.12 15:24

Tak u nás je to zhruba měsíc to samé. Ne každou noc, ale vždycky tak 3-4 noci v týdnu se vzbudí a chce k nám. Popřípadě nechce usnout u sebe, tak usne v naší posteli a pak ho přenesem…málokdy to dospí až do rána ve své :? nevim proč :nevim: za dva týdny mu jsou dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
15.10.12 15:26

Mám stejnou zkušenost, dcera se budí kolem třetí a taky chce spát s námi :nevim: teď jí chystáme pokoj, takže doufám, že už si zvykne v nové posteli… zatím plánuju, že v případě potřeby se spíš natáhnu já k ní do postele, aby se pomalu odnaučila chodit k nám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
15.10.12 15:28

U nás taky tak - dceři jsou necelé dva roky a většinou v pět se chce stěhovat k nám. Přirazila jsem postýlku s vyndanými šprušlemi k nohám naší postele, tak pro ni nemusím chodit a přelézá si sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.10.12 15:33

Hm, tak na tuhle akci se mi ozve každé ráno kolem 5. hodiny moje 4,5 měsíční miminko. A to jsem hpo naučila ve své postýlce usínat od narození, jinde nespí přes den ani v noci a nedělá ji to problém, ale kolem 5. hodiny se ozve každé ráno, první povídá a pak začne palkat, tak ji vezmu k nám, musím ji sevřít, aby sebou nemlela, a spí dál :roll: Nechci ji na to zvykat, ale nechte řvát v bytě v 5 ráno miminko… :roll: :roll: :roll: Kdybych bydlela v baráku, nechala bych ji vyřvat.

• Citovat
  • Upravit
Marlenka.x
15.10.12 15:37

A proc je takovej problem ze chce byt s vami? Vzdyt jsou jeste malinci a holt se boji.. Ja se nekdy bojim jeste ted, kdyz mam bejt pres nic sama a to jsem dospela :-)

• Citovat
  • Upravit
1147
15.10.12 15:37

Synovi je 26 měsíců a budí se taky, většinou tak ve 4.30.To si pak lehne mezi nás a spinká dál. Já ale neusnu, protože se furt přetáčí, vrtí a kope do nás, takže počkám až usne a vracím ho zpátky do jeho postele.
Přijde mi to pěkné, že nás má rád, chce být s námi..za pár let na to budeme jen nostalgicky vzpomínat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
15.10.12 15:41

Mně to vadí, protože se nevyspím, pořád dávám pozor, abych ji neublížila, a taky z důvodu, že chci, aby spala ve své postýlce. Nechci dopadnout jak moji známí, že s nimi spí v posteli školák a nemůžou ho to odnaučit anebo druzí, jejichž miminko to pořád posouvalo ten čas směrem k noci, pak k večeru, a nakonec už křičí v 20 hodin večer, že už chce k nim.

• Citovat
  • Upravit
19200
15.10.12 15:46

Syn chodí spát kolem 6-7 ráno ke mě do postele ještě. Do půl roka spal se mnou v posteli, pak u sebe v postýlce a k ránu chodí ke mě.
Nic závadného na tom nevidím, jednou nás bude mrzet že už k nám nechtějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.10.12 15:49

@barique mám 23m dceru, tohle dělá asi už půl roku. I když ne každou noc. Občas se vzbudí(někdy s brekem) a šupajdí k nám, řekne mámo spát, vleze si mezi nás a spí až do rána. Nevadí nám to, většinou přijde až fakt brzo ráno(kolem 5), takže se vyspíme. :pankac: Ale jak říkám, není to každou noc, tak to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
15.10.12 15:55

Mne to taky az tak nevadi, chytnem se za ruku a spime, ale manzel chodi spat do druhe loznice protoze tri bychom se nevyspali.
Usina sam jen se proste budi ve stejnou dobu jak kdyby mel vnitrni budik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.10.12 16:06

Chodí pravidelně mezi 3 a 4 ranní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie