Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosím o zkušenosti, pokud byl někdo ve stejné situaci, jak jste se zachovaly a jestli to nakonec vyšlo/nevyšlo..
V pondělí bych měla jít na KET. Mám kašel (končící, už trvá asi 3 týdny) a do toho rýmu. Rozumově vím, že by bylo lepší to odložit a počkat, až budu 100% zdravá.
Jenže - dcera v podstatě celou zimu nosí ze školky nemoci, jede to pořád dokola, rýmy, kašle..
Už tak je to nekonečné a odkládat to „po zimě“ se mi moc nechce.
Jak jste to, holky, řešily? Šla jste některá na KET vyloženě nemocná (rýma, kašel) nebo lehce nachlazená?
Díky za příspěvky ![]()
Ahoj, já jsem v podobné situaci, měla jsem jít na ket, jenže manžel dostal chřipku a syn je nastydlí a raději jsem to odložila, teď je vyloženě chřipková epidemie, takže já bych do toho nemocná rozhodně nešla
Ahoj holky, potřebuji poradit. Před pár dny mě začalo bolet v krku a přidala se rýma. Teplotu ani horečku jsem neměla. Už se cítím lépe a předpokládám, že tak za dva tři dny budu úplně ok. Za cca 22 dní mě čeká KET a já nevím, jestli do odložit nebo si nechat embryo vložit Bojím se, aby to nemoc neovlivnila, ale zase to další čekání
Jak by jste se rozhodly holky vy? Děkuji
@Envie asi tak nějak, navíc ket se dá odložit vždycky, ale skoro měsíc před je trochu zbytečné to řešit, to se ještě může stát věcí ![]()