Nachlazení v letadle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
25.10.21 19:29

Já si řted představila.. Jako kdyby jeden člen vaší rodiny, tak se to nějak schová, ale taková představa celé rodinym, co děti kašlou, máma, nemá hlas a táta taky, tak bych se i bála, že vás tam někdo i napadne- slovně..
Jako je takovád oba no, ale zase je pravda, že takto si sednete do letadla a ted jeden ehmmm, druhý psrka, třetí s nakřáplím hlasem něco do toho chlap smrk, tak jako.. :mrgreen:
Když bude stav stejný, tak bych neletěla. aby mě pak někde nezavřeli na letišti-. cizím státě.. klidně se může stát, že dítě může mít zvýšenou teplotu a odchytí celou rodinu,,,tak asi záleží i kde jedete..a le ted bych se docela bála, aže i okolí by tlačilom, že vás v letadle nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23198
25.10.21 19:40

@Bábrdl ty respirátory jsou v letadle povinné, tak by snad neměli..
Ale já bych s nemocnými dětmi neletěla do ciziny. Počítám, že to nebude EU, tak to už vůbec ne.
To se může obrátit v horečku a bůhví co.. a taky bych vražedne koukala na kaslajici v téhle době. Koukám i teď, byla jsem s dětmi v malém divadélku a tři děti silenej kašel, nejen že rušily, ale prskaly tam buhvi co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
25.10.21 19:44
@lucynka25 píše:
@Bábrdl ty respirátory jsou v letadle povinné, tak by snad neměli..
Ale já bych s nemocnými dětmi neletěla do ciziny. Počítám, že to nebude EU, tak to už vůbec ne.
To se může obrátit v horečku a bůhví co.. a taky bych vražedne koukala na kaslajici v téhle době. Koukám i teď, byla jsem s dětmi v malém divadélku a tři děti silenej kašel, nejen že rušily, ale prskaly tam buhvi co..

Tak pořád můžeš v letadle jíst a pít a to se s rouškou/respirátorem dělat nedá. Takže nejspíš naráží na to, aby se tomuto vyhnuli.

• Citovat
  • Upravit
4595
25.10.21 19:49

Letos jsem zazila let, kdy zenska pred nama kaslala a jeste odmitala nasadit respirator. Personal ji prvne presadil uplne dozadu a pak na ni cekala policie pri pristani. Se s tim palubni personal neto… ale do novin se nedostala, nebo aspon ne do tech ceskych. Ale byla to cizinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.10.21 20:25

Každopádně nechci nakládat, přeju vám, aby jste se nějak dali dohromady.. Jenom píšu, že bych do ciziny ted měla obavy…
My ted ve středu máme jet jenom tady na chalupu a taky kluk na trochu nakřáplí tak čekám, jestli se to dá dohromady, ale nejedem mezi lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
25.10.21 20:28

Když se uzdravíte, leťte a užijte si to, když se neuzdravíte, považuju za samozřejmé, že budete sedět doma na zadku. Taky už jsme stornovali dovolenou kvůli nemocnému dítěti. Nechápu, jak někdo může být tak bezohledný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
25.10.21 21:54

Třeba se uzdravite, já také nemám trošku hlas po konci nachlazení, záleží jaký průběh rýmy mívá manžel a kdy mu to začalo, je to na vás, buďte ohleduplni k ostatním i opatrní kvůli vám, ta dovolená může být opruz jestli se vám to onemocnění tam ještě zhorší:( tipuji to na Egypt…a tam bych nechtěla být nemocna a s dětmi k tomu, a jste určitě oslabení tou nemoci tak abyste nechytli ještě něco dalšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
26.10.21 02:55

Letet s rymou je prusvih. Jednou jsem se takhle nachcipana vracela, vlitlo mi to do dutin, do usi, des, dva tydny po dovolene doma s atb. Dvakrat jsem se vracela s nemocnym ditetem, jedno z toho byl dlouhy let, nic moc zazitek. Na dovolenou a nemocna cela rodina, to ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.10.21 05:31

Tady je zas hysterických výkřiků. Paní píše, že se nachladil před 14 dny, a letí až v sobotu, takže předpokládám, že už teď jen „dokaslava“. A rýma a zrtracenej hlas budou za 6 dní taky o něčem jiným. Já ztrácím hlas každou chvíli a přitom mi dohromady nic není. Kdyby se nachladili až v místě dovolený, tak zpátky tím letadlem taky musí - těžko budou někde v Tunisu nebo bůhvikde čekat 3 týdny než někdo dokašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
26.10.21 06:29
@Kunikula Strhana píše:
Tady je zas hysterických výkřiků. Paní píše, že se nachladil před 14 dny, a letí až v sobotu, takže předpokládám, že už teď jen „dokaslava“. A rýma a zrtracenej hlas budou za 6 dní taky o něčem jiným. Já ztrácím hlas každou chvíli a přitom mi dohromady nic není. Kdyby se nachladili až v místě dovolený, tak zpátky tím letadlem taky musí - těžko budou někde v Tunisu nebo bůhvikde čekat 3 týdny než někdo dokašle…

Přečti si ten její příspěvek ještě jednou a pořádně. Zbytek rodiny mohl klidně onemocnět teďka, takže v sobotu můžou klidně být v té nejlepší špičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
27.10.21 05:53
@eva.pass píše:
Mate nekdo zkusenost ze by nekdo na letisti nebo v letadle kontroloval zdrav.stav pasazeru? Letime v sobotu na dovcu a syn se uz pred 14 dny nachladil ve skolce, od te doby tam nebyl ale furt kasle (takze 3 tydny pred dovcou doma) druhy syn taky, ja nemam hlas a manzel ma rymu. Do te doby se musime uzdravit. Ale co kdyby ne? Nepusti nas do letadla? Covid nemame, delali jsme si oba test a jsme ockovani.

Klid. Pokud máš papír, jsi zdravá, i kdyby jsi byla po smrti. Děcka hlavně nesměj mít teplotu, ta se sem tam kontroluje (podle destinace) a tam by opravdu mohl být problém. Jinak nikdo nic neřeší, když nekašleš nějak extrémně.
Ale počítej s tím, že lítat s rýmou je peklo na zemi a pokud to jde, vyhni se tomu. Pár týdnů zpět sem chytil rýmu z klimatizace v jedné pekelné zemi - nikdo to neřešil, přeletěl jsem s přestupem půl koule, ale při vzletu a zvlášť přistání sem myslel, že mi exploduje hlava. To je asi tak to jediné, z čeho mít strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí