Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nejlepší je zajít k lékaři, jen ten může udělat např rozbor krve a zjistit, zda a kde je problém
Důvodů může být nesčetně. Psychika, zdraví, nebo obojí. Dokud se nenecháš proklepnout, nebudeš si jistá.
Psychikou to určitě být může, ale klidně i ničím jiným, takže nejlepší bude zajít k lékaři. Ať je ti brzy líp.
A co vám na to řekl doktor?
Jak vám vyšel hormonální panel?
A co tlak, kariotesty a nebo třeba zánětlivé markery?
Ano - může to být klasický příznak deprese, ale nejdřív je potřeba vyloučit jiné příčiny.
A to v ordinaci a laboratoři - ne na internetu.
Držím palce, ať se ukáže že je to něco, co jde snado řešit.
Jinak pokud vás dlouhodobě trápí úzkosti, jste někde v psychoterapii?
@Ou
Akorat vim, ze mam nizky tlak jinak nic vic..delsi dobu jsem u prakticke nebyla
Zkousela jsem 3 psychology, ale nejak mi to moc nepomohlo ![]()
@Helen123456 píše:
@Ou
Akorat vim, ze mam nizky tlak jinak nic vic..delsi dobu jsem u prakticke nebyla
Zkousela jsem 3 psychology, ale nejak mi to moc nepomohlo
jak tři psychology?
A jak dlouho jste vydržela pracovat? Nebo jste tam vlezla a zase utekla? Psychoterapeut je průvodce - pomoci si musíte sama, nemůžete čekat nějaké kouzlo, natož během prvních pár setkání.
Jinak pokud se vám zhoršil zdravotní stav a u lékaře jste nebyla tak prostě nevíte co vám je a nebo není.
Se špatným psychickým stavem to může souviset - ale třeba hypofunkce štítné žlázy způsobuje i úzkosti - takže nalezení vhodné diagnozy by mohlo třeba pomoci i s psychokou.
Příspěvek upraven 23.07.18 v 20:26
U me se tak zjistila anemie, ktera mela na stesti snadne reseni. At je to neco podobne lehce resitelneho ![]()
Uz par mesicu trpim nadmernou unavoz..a to to muzu spat i 8 hodin a nemit narocny den..no trpim uzkostmi..myslite, ze to muze byt psychikou? samozrejme uz me napadaji ruzne nemoci srdce atd atd