Gastroskopie (analgosedace)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
187
23.7.18 13:24

Gastroskopie (analgosedace)

Ahoj holky, byla jste některé na gastroskopii pod analgosedaci? Mám z toho vyšetření strach a pan Doktor mi nabídl vyšetření právě pod analgosedaci. Byli jste nějak při vědomí? Děkuji za info.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101493
23.7.18 13:26

@mon222 Neměla jsem ji na tohle vyšetření, ale na trhání osmiček a je to tak, že je člověk schopen vnímat a plnit pokyny, ale nepamatuje si z toho nic nebo jen útržky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
23.7.18 13:39

Ahoj, byla sem na kolonoskopii v analgosedaci a pro mě srovnatelne a celkovou narkozou. nic sem nevnimala a o zadne spolupraci v mem pripade nemuze byt rec. Každopádně dle popisu by clovek tak mimo byt nemel. Takze asi sem mela kliku a dostala poradnou davku. Nebo ze moje telo neni zvykle na tlumení bolesti, tak to pro nej je pak takovy sok . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
23.7.18 13:43

Ja byla nedavno poprve na gastroskopii.. Taky jsem se bala, ale nic bych si kvuli tomu davat nenechala.. Netrva to zase tak dlouho, neprijemne to sice je, ale neboli to a vydržet se to da.. Behem chvile jsem byla venku,mohla jsem si v klidu odjet autem hned a kdyz jsem k nemu dosla, ani jsem nevedela, ze jsem nekde byla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 13:44

Přítel chodí na to jedině pod analgosedací, taky z toho v podstatě nic neví. Bez toho by to ani nebyl schopný podstoupit. To zkoušeli jenom jednou poprvé a od té doby už ho ládujou…

• Citovat
  • Upravit
187
23.7.18 13:44

Zítra se právě budu asi objednávat bohužel, už delší dobu mě bolí žaludek.. týden nic pak mě to chytne, tak už mě to nebaví.. Ale mám hodně dávivý reflex, tak proto radši s tou analgosedaci… ale i tak z toho mám strach :-D takže doufám, že to zabere a budu taky spát

Příspěvek upraven 23.07.18 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.7.18 13:46

Každý to má jinak no, někomu je to hodně nepříjemné a někdo to zvládne bez problému.Ale mám hodně dávivý reflex no tak z toho mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.10.18 10:22

U mně analgosedace naprosto selhala

U mě bohužel nezafungovala vůbec sedativa… konkrétně Midazolam 2,5 mg. Omlouvám se za smazání příspěvku, ale rozhodla jsem se, že nebudu nikoho strašit detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
27.10.20 14:26

Dobrý den. Oživují diskuzi čeká mě gastroskopie v analgosedaci a strašně se bojím. Máte někdo zkušenosti? Všem děkuji za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.20 23:42

Naprosto v pohodě, injekce, od té doby si nic nepamatuji a až potom, že se mohu posadit, jestli to zvládnu.

• Citovat
  • Upravit
2882
9.11.20 18:10
@Anonymní píše:
Naprosto v pohodě, injekce, od té doby si nic nepamatuji a až potom, že se mohu posadit, jestli to zvládnu.

Děkuji za odpověď zítra mě to čeká a celí den mi je blbě od strachu se jsem i zvracela přemýšlím, že snad ani nepůjdu, ale zase si vážím, že mi to nabídli běžně to u nás nedělají, ale odkládám to 4 roky tak už nevědí co se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
9.11.20 18:20

@manca 1 Byla jsem a fakt to není nic strašného…nastříkají ti sprej do krku pro znecitlivění a vyšetření trvá chvilku…měla jsem taky injekci a bylo to v pohodě…uvidíš, že se bojíš zbytečně… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.11.20 18:21

Byla jsem na tom, nevim, dostala jsem
neco na zklidneni do zily a zakrok byl v pohode.. ne ze by to nebylo neprijemny, ale dalo se to, bez oblbnuti bych to nechtela… nevim uz presne, co mi pichli a rozhodne to nefungovalo tak, ze bych nic necitila nebo byla mimo, ale dost to utlumilo a zakrok
byl fakt rychlej… vubec se neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.11.20 18:45

@lalouch mě řekli analgosedaci a musela jsem podstoupit predoperacni, ale spát prý nebudu tak si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
9.11.20 18:47

@manca 1 měla jsem taky analgosedaci a ne, nespíš…jen tě to utlumí…neboj se…to dáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí