Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Monchichik moc ti děkuji za odpověď
ještě se zeptám a bolí to nebo davila ses? Jak dlouho to trvá? Jsem straspytel ![]()
@manca 1 mne to trvalo tak minutu (brali i vzorky) a trochu jsem davila, je to prirozeny…nerekla bych, ze to bolelo…
@manca 1 nebolí…fakt ne…já jsem se spíš bála, že mi znecitliví krk a nebudu moct dýchat…no mohla jsem
nedávíš se, jen jakoby krkáš…ale nic hrozného…trvá to fakt pár minut a po té injekci nijak čas nevnímáš…je to rychlé a není to vůbec tak hrozné…uvidíš, že se bojíš zbytečně
držím ti palce, to dáš…když si porodila, tohle je brnkačka ![]()
@manca 1 zítra dej vědět, jak si to zvládla
a kup si nějakou odměnu ![]()
@Monchichik @lalouch Ahoj hojky tak to mám za sebou
ještě jednou děkuji za podporu včera jste mě uklidnil a pomohlo to. Bylo to přesně jak jste psaly, byla jsem oblbnutá, ale spolupracovala bylo to trochu nepříjemný, ale nedávila jsem se, ale krkala. Pak mě tam nechaly dvě hodiny spát a pak jsem šla domů. Teď jsem ráda, že jsem šla našli mi zánět jícnu a žaludku a polip, který poslali na hystologii za dva měsíce mě to čeká znovu radost z toho nemám, ale bát už se nebudu. Taky musím na kolonoskopii, ale to se u nás dělá v plné narkóze. Holky moc děkuji
Příspěvek upraven 10.11.20 v 12:33
@manca 1 super, zes to zvladla v pohode.. mrzi me, ze ti neco nasli, ale aspon se
to zacne brzo resit, drzim pesti ![]()
@manca 1 No vidíš…já jsem ti říkala, že to zvládneš…kolonoskopii jsem taky zvládla jen s injekcí do žíly, já se pro změnu bojím narkózy
a taky to nebylo vůbec hrozné…kdybych měla jít znovu, už se nebojím…
@Monchichik píše:
@manca 1 No vidíš…já jsem ti říkala, že to zvládneš…kolonoskopii jsem taky zvládla jen s injekcí do žíly, já se pro změnu bojím narkózya taky to nebylo vůbec hrozné…kdybych měla jít znovu, už se nebojím…
Tak to má přesně moje mamka ta se bojí, že ji nevzbudi tak všechno přetrpí za živa. Byla dokonce na celkem těžké gynekologické operaci a vynutila si jen epidural, bála se že se nevzbudi. Nejdriv nechtěli a když viděli, že by jinak nešla tak ji na to kývli. Já to mám obráceně ať mě uspi a dělají si co chtějí, jestli se nevzbudim to je mi jedno to už se nedozvím.
@lalouch píše:
@manca 1 super, zes to zvladla v pohode.. mrzi me, ze ti neco nasli, ale aspon se
to zacne brzo resit, drzim pesti
Děkuji. Beru to pozitivně. Hlavně, že už se konečně ví co mi je ![]()
Já také přidávám pozitivní zkušenost s gastroskopií v analgosedaci, bála jsem se toho jak čert kříže (těch nočních můr co jsem týdny před tím měla, jelikož mi několik známých řeklo, jak je to HROZNÉ
) a nakonec to bylo úplně v pohodě
. Dostala jsem injekčně apaurin (diazepam) a moc si z toho nepamatuju, sestřička říká, že jsem to prospala
, takže vážně není vůbec čeho se bát. Vím, že odpovídám už na starší příspěvek, ale snad moje odpověď pomůže nervákům jako jsem já do budoucna, aby se toho nebáli. ![]()
@Nashviller ahojky, taky mě to čeká a můžu se zbláznit hrůzou. Trpim na panické ataky… Měla bych mít analgosedaci, ale jak tady čtu, někomu to nezabírá, bojím se bojím bojim…
@manca 1 mohu se zeptat, jak se to léčilo? Dietou nebo i nějakè atb? A jaké jsi měla problemy, prosím?