Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anet88 Brala jsem léky obtíže se, ale vrátili tudíž mě 21.5 čeká vyšetření znova.
Ahoj všem můžete mi poradit, kde dělají analgosedaci na gastroskopii? Ústecký kraj nebo i nekde v Praze? A jestli jste za to platili…Moc dekuju
Ahoj holky, už několik měsíců mě bolí žaludek a začínám se bát… Budu muset na gastroskopii, ale já jsem fakt fňukna! Potřebovala bych co nejvíc utlumit, ale celkovou anestezii nechci! Jsem zdravotník, takže vidím hned ty vedlejší účinky… 🤦 Máte prosím tip na pracoviště, kde jsou fakt empatičtí, milí, vstřícní a dají mi „něco dejchnout“? 🙏 Moc děkuji za rady, tipy a vaše zkušenosti.
@Miska895 píše: Více
Ahojky v Mladé Boleslavi dávají analgosedaci 👍
Zdravím, zítra mě to čeká, takže začínám stresovat, držte mi palce prosím 🙏
@A.27 píše: Více
Doporučení - pokud starší paní v čekárně odejde, když zjistí že je tam jiný doktor, dbejte na ní. Analgosedaci mi dali, ale špatně, takže jsem poté podstoupila gastro v kompletní narkóze a to bylo naprosto v klidu ![]()
Ahoj, já jsem byla na gastroskopii před měsícem. Hrozně jsem se bála. Nakonec nebylo čeho. Oblbovák, který mě dali do žíly mě začal fungovat asi 5 minut po konci vyšetření. ![]()
Celé to trvalo cca 3 minuty. Nic to není fakt. Neboj!
@Fassatka píše: Více
Přesně. Já byl na gastroskopii vloni v září, naprostá pohoda!
Měl jsem pod hrudí tlak, bolesti. nakonec mě praktik poslal na gastro a dobře udělal. Nakonec se později ukázalo že bolesti byli od nervů
, jelikož jsem se později léčil na nervy, ataku a po pár týdnech braní antidepresiv najednou bolesti pryč.. ![]()
Jinak k samotnému zákroku.., jasně měl jsem strach, ale dali mi do žíly analgosedaci, vstřikli mi do úst spray, mimochodem i ten byl O. K něco jako Listerinka ústní voda.
Pak už jen jsem si lehl na bok a připadalo mi to tak 5 vteřin
co byl zákrok jak pěkně injekce fungovala a samozřejmě jsem nic necítil. Ten zákrok byl určitě mnohem delší než ten trávicí trakt projede a pak už jsem jen slyšel p. doktora-máte to v pořádku
.
Pak už jen necelá půlhodinka na dospáváku a mazal jsem dom..