Nadměrné menstruační krvácení

Anonymní
26.4.13 18:11

nadmerne menstruacni krvaceni!,,

Ahoj holky, bude mi ctyricet a uz nejakou dobu trpim extra silnym menstruacnim krvacenim. Vysetreni nic neodhalilo. Menstruace je na den presna, bezbolestna, nemam krvaceni mimo cyklus, nic me neboli, jinak zadne zdr. potize nemam. Lekar chtek zkusit Duphaston, ma to pidle vas smysl? Nechce se mi do chemie.Piji kontryhel a potlacuji trochu leky cinske mediciny. Mamka mela v mem veku to same.Asi je to hormony, hodne nabiram.Je nebo byla na tom nektera podobne? Treba mi zacina prechod.Beru zelezo, trapi me uz priznaky anemie.Jak lecili lekari vas a na jaka vysetreni konkretne se mam pripravit? Doporucite mi event. gynekologa? Jsem z Prahy. Dekuji, omlouvam se za preklepy, tukam z mobilu :D :srdce: :dance: Dana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.4.13 18:19

Neni ten kontryhel trochu kontraproduktivni, vzdyt podporuje rust delozni sliznice, tak se ji pak logicky musi odlucovat vic, ne? Ja bych se na kontryhel asi vykvakla, spis bych nasadila ascorutin, sarapis, pokud chces kvuli rovnani cyklu, tak by mel byt dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.4.13 18:25
@Gladys píše:
Neni ten kontryhel trochu kontraproduktivni, vzdyt podporuje rust delozni sliznice, tak se ji pak logicky musi odlucovat vic, ne? Ja bych se na kontryhel asi vykvakla, spis bych nasadila ascorutin, sarapis, pokud chces kvuli rovnani cyklu, tak by mel byt dobry…

Kontryhel zmirnuje krvaceni. Ascorutin atd.jsem davno zkusila. ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.4.13 18:25

Co je to nadměrné? Já dala i balík nočních vložek za den. Dlouhá leta.
Od doby, co cvičím, sportuju, se mi ms upravil, už to není tak hrozné, nemám ani takové bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.4.13 18:41
@berry4 píše:
Co je to nadměrné? Já dala i balík nočních vložek za den. Dlouhá leta.
Od doby, co cvičím, sportuju, se mi ms upravil, už to není tak hrozné, nemám ani takové bolesti.

Nadmerne tolik, ze behem mensesu nemam silu uz vstat a normalne fungovat a postihla me anemie. Lekar mi naridil lezet, coz mi samozrejme vadi, ztrata casu. Jinak sportu jsem mela vzdy dost, jsem trenerka. Nikdy jsem take nebyla nijsk nemocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.4.13 18:42

Ahoj, po porodu mi pomohla na silnou ms kombinace kontryhelu, piti citronu a ascorutin. A po nahrazeni tamponu kaliskem se ms zeslabila jeste o pulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
26.4.13 20:00

Také mám poslední dobou hooodně silnou MS a nevím proč. Když si dám tampon který extra silně saje tak ho můžu jít za dvě minuty vyměnit :( a vložku ze začátku každých cca 15 minut :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
26.4.13 22:16
@maminka189 píše:
Také mám poslední dobou hooodně silnou MS a nevím proč. Když si dám tampon který extra silně saje tak ho můžu jít za dvě minuty vyměnit :( a vložku ze začátku každých cca 15 minut :(

ja to prave slysim od hodne holek…ale co s tim? jak to lecit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
26.4.13 22:29

Co štítná žláza?
Po druhém porodu a po skončení kojení jsem vždycky měla první dva dny menstruace pocit, že vykrvácím. Pak se mi přidaly ještě jiné drobné potíže a zjistilo se, že mám lehce sníženou funkci štítné žlázy. Začala jsem brát malou dávku Letroxu a menstruace je zase v normě (zhruba stejně jako před těhotenstvím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
27.4.13 11:31

@IvaB Jo to asi může být já ji mám taky, ale léčím a poslední výsledky byli v normě :think:.Možná by bylo dobré so dojít na krev zda třeba nemáš sníženou srážlivost…jinak mě nic nenapadá. Ale já dr od malička nesnáším, takže tam chodím jen když mi teče do bot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí