Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím prosím máte někdo zkušenost můj pejsek je mu sedm let má bouličku u konečníku bylo mi řečeno že nádor a musí na zákrok zároveň i s kastrací…teď nevím co čekat jaké bude hojení jak dlouho a jak mu bude a bojím samozřejmě že bude zhoubný…:-(
Ahojky,
meli jsme to same, pejsek mel boulicky na varlatech. Bylo to odoperovane ( bez kastrace), poslalo se to na histolgii, kde potvrdili zhoubny nador. Veterinar rikal, ze nikde zadne metastaze nejsou a vse je ododperovane… Mel tedy jen par stehu na kulkachach. Meli jsme jen pozorovat, aby se mu nekde neobjevovali dalsi bulky. Za dva roky se mu udelala kyla u konecniku, takze odoperovat, vykastrovat. To se hojilo skoro 3 tydny nez mu vyndali stehy… a ted jsem objevila ( asi po 4 letech) znovu bulku na prave predni pacce… Vcera jsem byla u veta a ten rikal, ze to opet vypada na nador.. pravdepodovne nezhoubny, bulka je trva, ohranicena, nepohybliva… rikal, ze zhoubny nador byva mekky a neroste tak rychle.. nevim no. Za 14 dni mu to vyndaji a budeme cekat co dal… drzim vam palce!
@lísteček No ježíš koukám že jste si teda taky zažili a zažíváte chudáček ach jo blbá rakovina i ty nádory samotný já tedy doufám že bude nezhoubný veterina říkala že konečníku většinou bývá těžko říct zvětšuje se malinko…ta kastrace prý mu pomůže proti těm nádorům prý…a vůbec sem zvědavá jak snese tu narkózy a taky ten límec potom to on mi nosit chtít nebude…to bude peklo ještě:'(
Dozvěděla jsem se to předevčírem a ona chce zákrok provést až v září to čekání nedám…
A byl váš pejsek po těch zákrocích nějak dlouho bolavý??Asi potrvá déle než bude zase ve svém živlu:-(
Muj pejsek si zaziva od mala strasny veci. Najednou nam prestal curat, museli ho porad cevkovat, pak mu udelali plastiku mocoveho mechyre, kde cural jako by pod konecnikem… pak z niceho nic zacal curat normalne.. byl chvili jak cednik, protoze cural normalne a zadkem… nakonec to u toho zadku zarostlo a cura jako poradnej pes. A to jsme si vazne zazili, to porad strasne krvacel a musel nosit pleny, nez se mu to zahojilo.
Jinak me ho taky vzdycky lito, kdyz musi mit ten limec, ale doporucuji ti, aby jsi mu ho vazne nechala… ja mu ho sundavala, chtela sem mu ulevit a pak v nestrezenem okamziku si to lizal, nehojlo se to atd.. pak sem nadavala sama sobe. Nevim co mas za plemeno, ja mam pitbulla a dostal opravdu obrovsky krunyr.. ktery jsem mu zastrihla… vypadal jak zarovka od Pixaru… on se s tim nauci, to se neboj… a co se tyka kondice, tak mi prijde, ze se pejsci se vsim vyrovnavaji celkem dobre…
ale to, ze mate termin az v zari… to je k zblazneni… ja prave vcera dostala termin za 14 dni a to mi uz prislo dlouho.. ale asi jak jsou dovoleny, tak je to horsi no…
Mas dobreho veta? Nebo co zkusit treba jinou kliniku, kde by vas vzali driv?
@lísteček mrzí mě teda co si vás pitbulek prožívá a vy vše prožíváte samozřejmě s ním je to k pláči a o nervy:-(
Já mám křížence nejspíš vlčák nevím ale s kým možná prý s rotvajlerem a je střední velikosti.
Doteď sme měli klid a v květnu měl křeče s šoky tak že mu nešli na chvilku zadní tlapky a prý špatné kosti a svaly že vlčáci na to trpí tak máme dokonce života léky no a teď toto…přítel jede teď na dlouho do zahraničí tak já sem na něj sama do toho chodím samozřejmě do práce…na zákrok dostanu jen týden volna pak doufám že to zvládne doma už sám…ten límec mu určitě nechám a doufám že nepůjde sundat že to nejde pač se o to stopro bude snažit a že mu s tím půjde pít jíst spát 🙏
No jinak ona práce veterina říkala že má kvůli narkóze ještě dát tak dvě kila dolů ale on právě zhubl má 26kg vypadá dobře ani hubený ani obézní. A to září prý skrz to že sou teď vedra ale to je podle mě nějaká blbost…já se na něj nemůžu dívat furt brečím a on taky určitě ví že něco není v pořádku. Už to chci mít za sebou sem psychicky vyčerpaná a hlava mi jen šrotuje co bude a kdy atd…mám sledovat jestli se to zvětší půjdeme hned…ale proč nemůžeme rovnou hned tak sem ji na veterinu psala smsku jestli je možnost to urychlit že to nedávám ještě neodepsala zítra zavolám ještě…
A že mu dává nanejvýš tak pět let to mi taky nemusela říkat neptala sem se ![]()
Je mu sedm a do letuška byl jak řípa ach jo
My děti nemáme je mi 36 a on je jak moje dítě to mám čekat do září ať se mu nedejbože vevnitř něco ještě nerozjede…nechápu to
No prave… me ten termin prijde taky strasne za dlouho… verim, ze jsi z toho na palici, protoze to je sileny. A nemate vazne v okoli nejakou jinou kliniku, kde by ho ododperovali? Ja myslim, ze tyden volna bude bohate stacit. Pejsci stejne chrni, kdyz nejsme doma… ten muj teda porad spi i kdyz sem doma
Limec si urcite nesunda a zvykne si na nej. Jako stejne tu veterinu platis, zavolala bych tam a rekla bych, ze chci co nejblizsi volny termin, ze nechces cekat a mas o nej strach… zkus to ![]()
Ten můj taky furt chrní jak říkáš i když sem doma a když mám třeba noční spí v noci a ještě polehává přes den se mnou:-)
No určitě by byla možnost s ním jít jinam ale nechtěla sem právě tu naši obcházet sem za ní ráda on špatně snáší auta a vůbec nerad někam jezdí já nemám ani řidičák a ona jezdí k nám což vyhovuje všem…já pevně doufám že se s ní domluvím rozumně…ona má soukromou ordinaci je mladá ale prý zkušená tak už mám i myšlenky že snad ví co má dělat a nebude dělat zákrok třeba sama že snad bude mít nějaký tým nebo tak něco no čím dál víc přemýšlím negativně ve všech směrech dneska sem v práci zítra volám musí to pochopit že mě bolí čekat a koukat na něj a furt na tu bouly jsk psychopat🙂 věřím že i ho tím stresuju mám se prý hodit do klidu ať on netuší že se něco děje i když si myslím že tuší…no jak ho tam povezu a budu nechávat to bude taky děs běs sem ráda že se ti muži tady zpovídat a otravovat 🙏
no to je pak dalsi vec… pejska tam nechat. Ja s mym jezdim do M. Lazni k panu Vodickovi, jsou to absolutni profici ( taky za to dost zaplatis). Strasne se mi treba libi, ze si nas vezmou do takove male mistnosti, kde pejska uspi… jsi tam s nim jen ty a on… takze se nestresuje a usina s tebou… a pak nez je vykon hotovy, sestricka zavola, ze muzeme prijet.. jdeme zase do ty mistnosti, kam tam pejska privezou jeste v narkoze…takze se zase probouzi s tebou… Pejsek samozrejme citi, kdyz se i ty stresujes… stejne jako kdyz citi, ze jedes na dovolenou - bez nej… to je pak hrozny ho pozorovat
drzim zitra palce, at dostanes termin co nejdrive…
Je tak aspoň že máte takové možnosti no já ji právě chci taky říct že chci být u něj při usínání a probouzení o tom žádná…
Děkuji ti moc za podporu si hodná a snad dopadne vše v pořádku jak u nás tak u vás držte s tím vašim broučkem
🙏
@Anyska89. urcite mi zitra napis, jak jsi dopadla s tim terminem a drzim palce… jdu uz z prace domu
, tak tu budu az zitra ![]()
A já vždycky říkám že bych za něj dala život říkala že to bude stát kolem 5000,– mě o peníze nejde jen ať je v dobrých rukou a zdráv 😘