Nadstandard U Mulačů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
545
18.10.12 14:10

Nadstandard U Mulačů

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenost s nadstandardem u mulačů? jaké tam jsou výhody a jestli by jste si jako prvorodičky zvolily standard nebo nadstandard?

Rozhoduji se mezi mulačovkou a lochotínem, vzhledem k tomu, že k mulačům to mám 10 min. pomalou chůzí, raději bych rodila tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
18.10.12 15:36

Z praxe

Mulačovku můžu jen doporučit, sice tam vybavení neni tak extra, jako na lochotíně, ale zase tam s tebou jednají jak s člověkem, sice jsem tam nerodila, ale byla jsem tam na praxi jako sestřička a musim říct, že k rodičkám se tam chovají strašně mile, všechno ti vysvětlí, klidně i desetkrát za sebou, když je třeba, kdežto na lochotíně je to doslova „továrna na děti“ jakmile porodíš, už si automaticky myslí, že všechno umíš a zvládáš, tak se ti věnují, jen když je to opravdu třeba a doslova si jejich pozornost vynutíš…jinak mezi standartem a nadstandartem jsem postřehla jediný rozdíl a to v tom, že v nadstandartu jsi byla sama a na standartu jsi měla spolubydlící, jinak ve vybavení a péči to zas rozdíl nebyl, možná že už je to jinak, je to nějakejch pár let, co jsem tam byla, ale vzhledem ke zkušenostem ze strany personálu a vyprávění ze strany kamarádek, co rodily, doporučuju mulačovku, pokud nemáš vyloženě rizikový těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
18.10.12 19:35

Ahoj, taky jsem rodila u mulačů, je pravda že to tam není nijak moderní, ale zato je tam úžasný personál, byla jsem tam moc spokojená. Měla jsem nadstandart, velkou výhodou bylo že tam mohli návštěvy kdykoliv a má tam člověk takový svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
18.10.12 20:46

Taky Mulačovku doporučuji, je tam rodinná atmosféra, dětské sestřičky výborné. Byla jsem na nadstandartu, člověk tam má víc soukromí a klid. Vybavení nic moc, ale péče výborná, nepustí vás domů, dokud nemají jistotu, že maminka i miminko jsou opravdu v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
19.10.12 14:17

Tak já se přidávám, todila jsem u Mulačů podruhé a můžu jen doporučit. Opravdu přístup zdravotního personálu na jedničku. Nadstandart jsem si zažádala hned po porodu, protože jsem chtěla aby mohl muj syn za námi na pokj aby se spřátelili:-). milé překvapení bylo když jsem na konci pobytu neplatila ani korunu navíc, protože oni už to nepočítaj jako nadstandart ale jako jednolůžkový pokoj :potlesk:. Platila jsem jen stovku za sebe na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.10.12 11:26

Děkuji vám všem za vaše názory, určitě si zvolím také mulačovku, už jen z toho důvodu, že tam rodí všichni z naší rodiny a určitě nadstandard, protože mít svůj klid je pro mě velice důležité :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.10.12 13:22

Našla jsem tento článek, jen pro zajímavost, maminkám které se chystají zde rodit :) http://plzensky.denik.cz/…0120928.html :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.10.12 13:04

@eevvaa tak to je skvělá zpráva, děkuji za článek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková