Jak se vám rodilo v teplické nemocnici?

11.10.12 22:25

Jak se vám rodilo v Teplické nemocnici

Dobry den zajímalo mě jak se vám rodilo v Teplické nemocnici protože já sem neměla hezké vzpomínky na tuhle nemocnici sestry nepřijemné a doktorky taky jediné sestřičky co tam byly moc hodné byly pro novorozence ty byly výborné. A také sestřičky a doktoři na JIP byly hodny. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3398
12.10.12 07:03

Rodila jsem tam letos v květnu a byla jsem naprosto spokojená, další mimi bych chtěla určitě rodit taky tam :kytka: A navíc jsem tam i lezela 14 dní asi 6 týdnu před porodem a taky bylo vše bez problémů. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.10.12 07:10

No já jsem tam rodila je to 14let zpátky a už bych tam nikdy nešla…personál na kopanec do pr…e nepříjemný arogantní…naposled jsem rodila dvakrát za sebou v ústí nad labem a nedá se to srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.12 10:59

Milii lili tak ja to mela uplne stejny arogance neochota protivny jak sestry tak i ty doktorky jediny kuli komu sem porodila sveho syna je nejaky doktor co tam prisel na nocni sluzbu nebej jeho tak tam sem snad jeste ted taky sem premislela o jine porodnici a nebo pritele sebou to uz jsou pri ochotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.10.12 11:06

Jé malej je krásnej ;) no mně tenkrát bylo 22 mladá holka sestry na pěst nechali mně trápit bolestma celej víkend..sestry furt rodit nebudete nebudete přišel doktor píchnul mi vodu a do půl hodiny byla holka venku :zed: kdyby mi vodu píchli o víkendu tak jsem porodila i dřív ..ted bydlím v UL a jejich porodnice super měla jsem i svojeho doktora který mně odrodil :) manža byl u porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.12 11:12

Tak to blahopreji ja bydlim v Duchcove a tak tam rodit budu asi muset ale vezmu si tam pritele s kterym mam i toho maleho Kubika a ted chceme jeste jedno ale bojim se porodu jen kuli tomuhle :nevim: :nevim: :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.10.12 12:16

Tak já taky rodila v Teplicích letos na konci srpna a byla jsem personálem nadšená. Všichni milí a vstřícní. Pokud budu někdy znovu těhotná, určo půjdu rodit do Teplic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macek82
1.1.13 22:13

porodnice

V Teplicích jsem rodila 2×. Před bezmála 7 lety a před 14 dny. Co se týče personálu, musím říct, že jsem byla maximálně spokojená. Doktor u porodu byl vynikající. To akorát nemohu říct, když jsem rodila prvního syna. Jedná se o dr. Krause, ale ten dnes může akorát koukat a nesmí k zákrokům. Jinak jak sestry na oddělení, tak i sestry dětské byly perfektní. Poradily a nikdy jsem se nevšimla, že by nahodily kyselý obličej. Co mě akorát nejvíc mrzí. Ačkoliv si platíme pobyt v nemocnici, tak přesto musíte mít vše své. Každý den máte nárok na 5 plen. Sestra mi je donesla akorát první den, pak jsem musela mít své. Sestra si odnesla syna na vyšetření, pak přišla za mnou a musela jsem jim dát 2 pleny, do nichž ho přebalila. To mě zarazilo, ale ani ony za to nemohou. Šetří se hold všude. Já mohu teplickou nemocnici jedině doporučit!! Martina P., Teplice

• Citovat
  • Upravit
5.1.13 16:55

Tak to máte štěstí, že jste chytla dobrý personál. To já takové štěstí neměla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
7.1.13 21:03

Rodila jsem v červenci a naprostá spokojenost, napsala jsem i deníček, tak koukněte na něj. u mýho porodu se vystřídaly dvě směny a všichni byly moc milý. další mimčo budu chtít rodit v Teplicích. nechci tady vyvolávat nějaký rozbroje, ale určitě bych přihlídla k situaci, jaká je to porodnice teď než před lety :kytka: v mým okolí letos rodilo spoustu známých a zrovna ty, co se bály Teplic a jely do Ústí, tak nakonec nadávaly na Ústí. holt je to risk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
8.1.13 17:33

Ja v Teplicich rodila loni koncem dubna a nemuzu si stezovat. Personal super, je pravda, ze jsem si „nerozumela“ s jednou sestrickou ohledne kojeni, ale to byly i hormony.Byla jsem tam 5 dni a naprosta spokojenost, po CS mne chodil personal porad kontrolovat, jestli mi je dobre, jestli neco nepotrebuju… Druhy dite bych rada privedla na svet opet v TP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míla32
5.2.13 08:39

Míla

Ahoj já v Teplicích rodila už 3 krát a nemám výhrad pokaždé byl manžel u porodu a i k němu se chovali slušně ted nás to čeká v březnu po čtvrté tak jsem na to zvědavá prý se nechávají dětem pupíčky nesundané domů a to mne trochu znervoznuje při představě že se to strhne doma a začne to krvácet Brrr a co s věcičkama to tam ted je také prý jinak tak snad mi to vše řeknou u porodopisu v uterý

• Citovat
  • Upravit
130
5.2.13 09:28

Ahoj, já rodila v prosinci a sestry ok, nemuzu si stezovat. A ten pupik kdyz reknes tak den před odchodem domu ti ho sundaji. Já to tak nechala, taky sem se bála ale dobrý, pořád otirat a za týden vypadl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míla32
5.2.13 09:51

Díky ted jsem podstatně klidnější když vím že mi to nedají domů s pupíkemasi bych to nepřežila takhle nemůžu vidět krev a natož u takových drobečků. Jo a opravdu tě pouštějí domu už druhý den po porodu neni to nejak ukvapené? šetří se kde se dá to chápu, ale přece jen tak brzo?

• Citovat
  • Upravit
1384
5.2.13 09:55

Druhý den po porodu??to slyšim poprvé. to určitě ne. oblečení dávají jejich, ale já jsem si vzala své, protože Agátka byla malinká a tu jejich košilku měla omotanou kolem dokola jak nějaký uzlíček, takže jsem jí dala naše malinkaté body a byla jsem, pak i klidnější já u oblíkání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková