Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobry den zajímalo mě jak se vám rodilo v Teplické nemocnici protože já sem neměla hezké vzpomínky na tuhle nemocnici sestry nepřijemné a doktorky taky jediné sestřičky co tam byly moc hodné byly pro novorozence ty byly výborné. A také sestřičky a doktoři na JIP byly hodny.
![]()
Rodila jsem tam letos v květnu a byla jsem naprosto spokojená, další mimi bych chtěla určitě rodit taky tam
A navíc jsem tam i lezela 14 dní asi 6 týdnu před porodem a taky bylo vše bez problémů. ![]()
No já jsem tam rodila je to 14let zpátky a už bych tam nikdy nešla…personál na kopanec do pr…e nepříjemný arogantní…naposled jsem rodila dvakrát za sebou v ústí nad labem a nedá se to srovnat…
Milii lili tak ja to mela uplne stejny arogance neochota protivny jak sestry tak i ty doktorky jediny kuli komu sem porodila sveho syna je nejaky doktor co tam prisel na nocni sluzbu nebej jeho tak tam sem snad jeste ted taky sem premislela o jine porodnici a nebo pritele sebou to uz jsou pri ochotny
Jé malej je krásnej
no mně tenkrát bylo 22 mladá holka sestry na pěst nechali mně trápit bolestma celej víkend..sestry furt rodit nebudete nebudete přišel doktor píchnul mi vodu a do půl hodiny byla holka venku
kdyby mi vodu píchli o víkendu tak jsem porodila i dřív ..ted bydlím v UL a jejich porodnice super měla jsem i svojeho doktora který mně odrodil
manža byl u porodu..
Tak to blahopreji ja bydlim v Duchcove a tak tam rodit budu asi muset ale vezmu si tam pritele s kterym mam i toho maleho Kubika a ted chceme jeste jedno ale bojim se porodu jen kuli tomuhle
![]()
Tak já taky rodila v Teplicích letos na konci srpna a byla jsem personálem nadšená. Všichni milí a vstřícní. Pokud budu někdy znovu těhotná, určo půjdu rodit do Teplic. ![]()
V Teplicích jsem rodila 2×. Před bezmála 7 lety a před 14 dny. Co se týče personálu, musím říct, že jsem byla maximálně spokojená. Doktor u porodu byl vynikající. To akorát nemohu říct, když jsem rodila prvního syna. Jedná se o dr. Krause, ale ten dnes může akorát koukat a nesmí k zákrokům. Jinak jak sestry na oddělení, tak i sestry dětské byly perfektní. Poradily a nikdy jsem se nevšimla, že by nahodily kyselý obličej. Co mě akorát nejvíc mrzí. Ačkoliv si platíme pobyt v nemocnici, tak přesto musíte mít vše své. Každý den máte nárok na 5 plen. Sestra mi je donesla akorát první den, pak jsem musela mít své. Sestra si odnesla syna na vyšetření, pak přišla za mnou a musela jsem jim dát 2 pleny, do nichž ho přebalila. To mě zarazilo, ale ani ony za to nemohou. Šetří se hold všude. Já mohu teplickou nemocnici jedině doporučit!! Martina P., Teplice
Tak to máte štěstí, že jste chytla dobrý personál. To já takové štěstí neměla. ![]()
Rodila jsem v červenci a naprostá spokojenost, napsala jsem i deníček, tak koukněte na něj. u mýho porodu se vystřídaly dvě směny a všichni byly moc milý. další mimčo budu chtít rodit v Teplicích. nechci tady vyvolávat nějaký rozbroje, ale určitě bych přihlídla k situaci, jaká je to porodnice teď než před lety
v mým okolí letos rodilo spoustu známých a zrovna ty, co se bály Teplic a jely do Ústí, tak nakonec nadávaly na Ústí. holt je to risk ![]()
Ja v Teplicich rodila loni koncem dubna a nemuzu si stezovat. Personal super, je pravda, ze jsem si „nerozumela“ s jednou sestrickou ohledne kojeni, ale to byly i hormony.Byla jsem tam 5 dni a naprosta spokojenost, po CS mne chodil personal porad kontrolovat, jestli mi je dobre, jestli neco nepotrebuju… Druhy dite bych rada privedla na svet opet v TP
Ahoj já v Teplicích rodila už 3 krát a nemám výhrad pokaždé byl manžel u porodu a i k němu se chovali slušně ted nás to čeká v březnu po čtvrté tak jsem na to zvědavá prý se nechávají dětem pupíčky nesundané domů a to mne trochu znervoznuje při představě že se to strhne doma a začne to krvácet Brrr a co s věcičkama to tam ted je také prý jinak tak snad mi to vše řeknou u porodopisu v uterý
Ahoj, já rodila v prosinci a sestry ok, nemuzu si stezovat. A ten pupik kdyz reknes tak den před odchodem domu ti ho sundaji. Já to tak nechala, taky sem se bála ale dobrý, pořád otirat a za týden vypadl. ![]()
Díky ted jsem podstatně klidnější když vím že mi to nedají domů s pupíkemasi bych to nepřežila takhle nemůžu vidět krev a natož u takových drobečků. Jo a opravdu tě pouštějí domu už druhý den po porodu neni to nejak ukvapené? šetří se kde se dá to chápu, ale přece jen tak brzo?
Druhý den po porodu??to slyšim poprvé. to určitě ne. oblečení dávají jejich, ale já jsem si vzala své, protože Agátka byla malinká a tu jejich košilku měla omotanou kolem dokola jak nějaký uzlíček, takže jsem jí dala naše malinkaté body a byla jsem, pak i klidnější já u oblíkání ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.