Porod u Apolináře, 2 porodní sály. Který je lepší?

6021
7.10.12 22:38

Porod u Apolináře, 2 porodní sály. Který je lepší?

Ahoj, zanedlouho se chystám porodit druhého syna u Apolináře, bohužel už si napamatuju (7 let) který z porodních sálů je lepší? Jde mi spíš o personál…
Děkuju za postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
7.10.12 22:55

Ahoj,
ja teda u Apolinare rodit nebudu, ale jenom me zajima, opravdu si myslis, ze si budes moct vybrat? :think: Navic personal se prece meni, ne? Ale treba to u Apolinare jde, no, ja budu rodit v Podoli. Tam maji tech salu vic, ale nepredpokladam, ze se me budou ptat, ve kterem chci rodit (maximalne, kdyby byly volne dva a jeden z toho s vanou, kde je potom moznost porodu do vody)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
7.10.12 22:58
@jjanekk píše:
Ahoj,
ja teda u Apolinare rodit nebudu, ale jenom me zajima, opravdu si myslis, ze si budes moct vybrat? :think: Navic personal se prece meni, ne? Ale treba to u Apolinare jde, no, ja budu rodit v Podoli. Tam maji tech salu vic, ale nepredpokladam, ze se me budou ptat, ve kterem chci rodit (maximalne, kdyby byly volne dva a jeden z toho s vanou, kde je potom moznost porodu do vody)

u Apolináře jsou dvě chodby a dva porodní sály, tam kde zazvoníš, tam Tě přijmou a zpravidla tam i odrodíš.
Nebo to tak bylo s mým prvorozeným. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
7.10.12 22:59

Aha…tak to jsem nevedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
7.10.12 23:00

Už jsem zjistila kde jsem rodila před 7 lety, na dvojce a je tam vedoucí lékař MUDr. Tomáš Fait, PhD. ten mě rodil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
7.10.12 23:00
@jjanekk píše:
Aha…tak to jsem nevedela…

nevadí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
7.10.12 23:20

Já zvonila na dvojce a rodila jsem na jedničce, řekla bych, že u Apolinaře je úplně jedno kde jsi, jsou skvělí na obouch sálech ;-) přeji rychlý porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
8.10.12 00:19

Já bych spíš řešila, kdo je na šestinedělí… přece jen tam pobudeš dýl než an sále ;-)ona taková srážka s krávou po porodu je taky zážitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101878
8.10.12 00:50
@soanpe píše:
Já bych spíš řešila, kdo je na šestinedělí… přece jen tam pobudeš dýl než an sále ;-)ona taková srážka s krávou po porodu je taky zážitek

Tak já třeba U Apolináře na šestinedělí nikoho nepříjemného nepotkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
8.10.12 03:20

Na předporodním kurzu se mi hrozně líbila dvojka. Nevím proč adi ti lidé a přišel mi víc sympatický :)
A když jsem tam přijela rodit měli strašně plno ale díky bohu to vyhrála dvojka. Na nic si nestěžuji ba naopak :) porodní asistentky, sestřičky, doktoři byli naprosto úžasní!! I na šestinedělí se mi líbilo ;)
Za mě určitě PS2!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.10.12 04:28

Dvojka je myslím po rekonstrukci a měla by být hezčí, nabízejí tam i aromaterapii a tak. Já tam taky rodila, akorátže akutním císařem, takže jsem si to moc neužila - viděla jsem přijímací ordinaci a operační sál :-D ale personál byl výborný, to zas jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
8.10.12 07:14

Dobré ráno

Já rodila dvakrát na sálech č.2 a super.Je fakt, že soukromí tam člověk moc nemá :roll:.. Ono hrozně záleží kdo zrovna slouží :roll:

Já rodila obě děti na sálech č,2. Oddělení 6nedělí jsem byla na P3. U prvního pokoj č.5 postel 3 :D a u holky pokoj č.7 a postel č.1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 08.10.12 v 07:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.10.12 07:16

Přidám mojí zkušenost. Rodila jsem tam 2× (12/2010 a 9/2012). Oba dva porody na PS2. Mě byl ten sál nějak „pocitově příjemnější“ než PS1. A byla jsem v obou případch maximálně spokojená! Úžasné PA, skvělí doktoři. Na PS1 jsem byla pouze při prvním těhotenství 2× na zátěžáku a byli taky hodní, ale jinou zkušenost nemám. Myslím ale, že stejně záleží na koho zrovna narazíš a jakou má náladu…
Ležela jsem po obou porodech na P3 a super!
Jinak přeju rychlý a bezproblémový porod! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.10.12 07:32

Ja rodila asi teda na PS2, zkratka ten sal po rekonstrukci, kdyz se vyjde po schodech, tak doleva… porod byl celkem rychlej, ale zahul, doufam, ze druhej bude prijemnejsi, ale na personal si nemohu stezovat, mela jsem trochu komplikace, tak se u me vystridalo dost lidi, sila me hrozne prijmna doktorka,.. po porodu jsem byla jeste asi pul dne na sale, kvuli tomu, ze bylo sestinedeli plne.. pak jsem byla na P3, az na mele vytky jsem byla spokojena, byla jsem uplne v poslednim pokoji, myslim c.8 - ve trech.. a to jsem chtela puvodne nastandard - ani jsem se neptala - ale jsem rada, ze jsem na pokoji nebyla sama, je to dobry kvuli hlidani prcka, kdyz se jde clovek sprchovat a tak, jinak jsem tam moc nepobyla.. ve stredu jsem rodila, v sobotu nas pousteli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11888
8.10.12 08:05

Já byla třikrát na dvojce, takže nemám srovnání s jedničkou… ale bylo to docela dobrý. Personál se myslím točí i mezi těmi sály, takže podle toho se úplně vybírat nedá. Dvojka je pěkně zrekonstruovaná, už je tam aspoň nějaké soukromí. Před 6 lety to byly jen závěsy, teď už jsou to aspoň místnůstky z nějakého sádrokartonu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková