Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím všechny nastávající maminky, zejména ty co se rozhodly rodit/nebo už rodily v porodnici v Brandýse nad Labem. V sobotu jsem tam byla na prohlídce prostor s porodní asistentkou a mám z toho takové smíšené pocity
Vím že porodnice není žádný hotel a měla by se hodnotit podle lékařů a odvedené dobré práce ale je tu někdo komu se tam také moc nelíbilo (porodní sály)?Případně někdo kdo tam nedávno rodil, tak jaké má zkušenosti? Děkuji ![]()
Ahoj, když jsem tam byla v roce 2011 na prohlídce měla jsem úplně stejné pocity, říkala jsem si, tam rodit nebudu. Ve finále zvítězil fakt, že to mám kousek, tudíž výhoda pro partnera který cestou z práce musel nejdříve venčit psa a pak za námi. V den porodu mi bylo úplně jedno kde jsem, na „hekárně“ se mnou byla fajn paní chvíli a pak jsem tam byla sama až do večera. Ono upřímně, v těch bolestech je ti jedno kde jsi, hlavně to chceš mít za sebou
PA byly naprosto úžasné, doktor také, měla jsem nadstandard který byl krásný a sestřičky na šestinedělí taky výborné. Takže, kdybych jednou měla mít druhé jdu opět tam
Taky se mi tam líbilo to, že jsem nebyla jen další na běžícím pásu, spíše takové milé, vstřícné chování, pěkně v klidu, pohodě ![]()
Take premyslim o teto porodnici. Prvni dojem je opravdu nelakavy, byla jsem tam pred par mesici kvuli krvaceni v prvnim trimestru. Ale pristup doktoru a sestricek se mi velmi libil, tak stale vaham. Budu rada za kazdou zejmena cerstvou zkusenost ![]()
Tak nám porodku ode dneška zavřeli… stihla jsem to jen taktak, i když znova rodit s paní Tomilovou, to radši skočim z okna. ![]()
Můžu potvrdit její uzavření, byla jsem tam zrovna v poradně, když se to personál dozvěděl a rozhodně to nebyla příjemná situace, když personál řeší sebe a ne vás…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.