Porodnice Brandýs 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
3.10.12 13:32

Porodnice Brandýs 2012

Zdravím všechny nastávající maminky, zejména ty co se rozhodly rodit/nebo už rodily v porodnici v Brandýse nad Labem. V sobotu jsem tam byla na prohlídce prostor s porodní asistentkou a mám z toho takové smíšené pocity :think: Vím že porodnice není žádný hotel a měla by se hodnotit podle lékařů a odvedené dobré práce ale je tu někdo komu se tam také moc nelíbilo (porodní sály)?Případně někdo kdo tam nedávno rodil, tak jaké má zkušenosti? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
3.10.12 13:44

Ahoj, když jsem tam byla v roce 2011 na prohlídce měla jsem úplně stejné pocity, říkala jsem si, tam rodit nebudu. Ve finále zvítězil fakt, že to mám kousek, tudíž výhoda pro partnera který cestou z práce musel nejdříve venčit psa a pak za námi. V den porodu mi bylo úplně jedno kde jsem, na „hekárně“ se mnou byla fajn paní chvíli a pak jsem tam byla sama až do večera. Ono upřímně, v těch bolestech je ti jedno kde jsi, hlavně to chceš mít za sebou :) PA byly naprosto úžasné, doktor také, měla jsem nadstandard který byl krásný a sestřičky na šestinedělí taky výborné. Takže, kdybych jednou měla mít druhé jdu opět tam :-) Taky se mi tam líbilo to, že jsem nebyla jen další na běžícím pásu, spíše takové milé, vstřícné chování, pěkně v klidu, pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5669
27.10.12 21:42

Take premyslim o teto porodnici. Prvni dojem je opravdu nelakavy, byla jsem tam pred par mesici kvuli krvaceni v prvnim trimestru. Ale pristup doktoru a sestricek se mi velmi libil, tak stale vaham. Budu rada za kazdou zejmena cerstvou zkusenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.11.12 21:27

Tak nám porodku ode dneška zavřeli… stihla jsem to jen taktak, i když znova rodit s paní Tomilovou, to radši skočim z okna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maniqui
21.11.12 18:19

Můžu potvrdit její uzavření, byla jsem tam zrovna v poradně, když se to personál dozvěděl a rozhodně to nebyla příjemná situace, když personál řeší sebe a ne vás…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková