Vítkovická porodnice 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
28.9.12 12:07

Ostrava Leden 2013

Ahoj, je tu někdo kdo má termín začátkem ledna 2013 a chystá se jít rodit do vítkovic? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
28.9.12 16:20

Ahoj, mám termín 27.12., chystám se do Vítkovic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.9.12 16:39

@NatalieS
Ahojky tak to se tam možná potkáme, mám termín 3.Ledna.
Odkud jsi z Ov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.9.12 17:08

Ahoj, možná ano. Ne ne, jsem z Havířova, ale slyšela jsem na Vítkovice samou chválu, tak jsem se rozhodla pro ně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.9.12 17:10

Aha tak to jo… :-) První mimi? Já jo a už se celkem i porodu desím. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.9.12 17:16

Ano první. Dnes jsem byla ve Vítkovicích (měla jsem menší problém). Tak jsem se trochu rozkoukávala a moc milé sestřičky i paní doktorka. Ale měla jsem „štěstí“ a zrovna na příjem dorazila paní, že už to na ní přišlo, no dívala jsem se na ní tak vyplašeně a ona se na mě jen podívala a řekla: „bolí to jak prase“ :-D Takže z vystrašené prvorodičky se ze mě stala vystrašená, hysterická prvorodička :-D Chápu tě taky mám strach, teď na to myslím častěji, dokonce se mi někdo zdá o porodu. Už to chci mít za sebou. Asi největší strach mám z toho, že nevím do čeho jdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.9.12 17:26

Jo jo taky se mi už o tom i zdá. :lol: Ale pořád si říkám že to snad nebude tak strašné. :-)
Co se stalo jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.9.12 17:35

Měla jsem podezření na těhotenstkou cholestázu, strašně mě svěděly chodidla a dlaně, tak mi dělali vyšetření. Vše je v pořádku, tak jsem ráda. Říkám si, že někdo rodí i 3×, tak snad to nemůže být taková hrůza :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.9.12 17:39

Jj… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.11.12 22:05

1.2.2013

Ahojky mam termin 1.2.2013 a taky chci jit rodit do Vitkovic, sama jsem se tam narodila a vsechny me kamaradky rodily tam a slysim jen samou chvalu…
a zitra odpo mi zacina prvni lekce preporodniho kurzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
2.12.12 13:43

@Neluska84 ahoj nepotkaly jsme se v úterý na kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinkamoje
2.12.12 15:22

vítkovická porodnice

Ahoj holky, rodila jsem ve Vítkovicích v září a můžu je jen doporučit. Sestřičky, PA, praktikantky, lékaři, všichni velmi milí, prostředí příjemné, porodní boxy útulné.
jen bych už do vítkovic nešla znovu - vysvětlím proč.
dítě mi druhý den převezli do Poruby kvůli infekci a já musela zůstat ve Vítkovicích - dle pravidel Vás nemůžou pustit s dítětem, což považuji za hrubý nedostatek - nevím kdo to vymyslel. první 4 dny jsem tedy strávila bez malého a dokážete si představit co to je pro matku plnou hormonů po porodu být bez dítěte 4 dny a nevědět jestli to vybojuje a bude zdravé. přitom těhu jsem měla bez komplikací, jen porod byl komplikovaný a dlouhý. proto pokud cítíte, že by mohl být u porodu problém, např. já měla pozitivní GBS a malý se asi nakazil při dlouhém porodu, tak běžte do Poruby, kde budete mít dítě alespoň ve stejné nemocnici a budete moc kojit..malý byl od začátku na flasce a doteď máme problémy s kojením a musíme dokromovat.

přeji pohodové a hlavně rychlé porody…

• Citovat
  • Upravit
2
2.12.12 18:36

Ahojky, jj, potkaly jsme se v utery na kurzu a urco se jeste potkame… :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
2.12.12 20:49

Jo tak to určitě potkáme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.12.12 19:39

Ahojky, do Vítkovic se chystám taky rodit :lol: termín mám 2.2.2013 a podle zkušenosti kamarádek mohu jen a jen doporučit :potlesk:… takže??? Vítkovice to jistí :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková