Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to příjde jako sobectví vůči dětem. Ta ženská bude ráda, že ještě pár let bude žít, ale co pak bude s dětma? ![]()
už jsem to viděla, když jsem dnes obědvala a málem jsem se
že prej sexy
A to si prosím o sobě myslím, že jsem tlustá…
Ukazovala jsem to manželovi a ten se taky málem ![]()
Článek jsem četla včera, jen nechápu, že někdo dokáže být takhle zabedněný a dobrovolně páchat sebevraždu a ještě tvrdit, jak jí to prospívá
Za tu paní bych se schovala já s manželem i všemi 6 dětmi ![]()
Ona už má asi i místo mozku tuk, jinak si také nedokážu představit, že bych na toto měla být hrdá
je to spíš k pláči ![]()
Meredit píše:
Jak na sebe proboha narvala ty kalhotky??? A k čemu je vůbec potřebuje?
lucie.t píše:Meredit píše:
Jak na sebe proboha narvala ty kalhotky??? A k čemu je vůbec potřebuje?to bylo prvni, co me napadlo
Aby se poznalo, kde zhruba má rozkrok, chvíli mi trvalo se zorientovat a tohle pomohlo
![]()
kozisek píše:lucie.t píše:Aby se poznalo, kde zhruba má rozkrok, chvíli mi trvalo se zorientovat a tohle pomohloMeredit píše:
Jak na sebe proboha narvala ty kalhotky??? A k čemu je vůbec potřebuje?to bylo prvni, co me napadlo
![]()
To je přesný, já na ní koukala snad 2 minuty, než jsem pochopila, co je co ![]()
Už jsem to četla a ta ženská asi není normální… (Očividně
) … Takhle dobrovolne hazardovat se zdravím?? Její děti jsou chudáci, ve škole se jim musí děti smát - nehledě na to, že se snadno můžou stát siroty ![]()
Myslím si, že ta ženská prostě měla mindrák z toho, že má nadváhu a protože ji to nešlo shodit, tak z toho měla větší mindrák a papala a papala a papala…a pokud neumžely, papají tam dodnes ![]()
Je to nechutný a nechápu, jak si může myslet, že když bude chodit na kontroly k Dr. že bude zdravá..
Nakonec se jí něco stane a Dr. z toho bude mít problémy ![]()
Jinak ona toto může provozovat díky tomu, že jí to společnost umožňuje. Do práce jistě nechodí, tak kde bere na takový kvanta jídla? Kdyby žila v Somálsku, tak by ji něco takovýho nenapadlo ani ve snu.
eva valoi píše:
Jinak ona toto může provozovat díky tomu, že jí to společnost umožňuje. Do práce jistě nechodí, tak kde bere na takový kvanta jídla? Kdyby žila v Somálsku, tak by ji něco takovýho nenapadlo ani ve snu.
No jasně!
Taky jsem si říkala, kde na to může brát prachy.. ![]()
Kam to lidstvo dopracovalo, že někde umírají děti hladem- nejen děti, samozřejmě- a jinde je nějaká paní, která nedělá nic jiného, než že se přežírá do morbidní obezity .....
Ta ženská je u mě naprosto nechutná, jak je sobecká a dělá tohle dobrovolně svým synům, navíc ještě roztrubuje do světa, že je na sebe pyšná......Bezva příklad pro děti, opravdu…
No, k zamyšlení, že ji v tom někdo ještě podporuje…