Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj..
ne ze by se nas to tykalo(aspon doufam). Ale zrovna se tu dohadujeme s manzelem. Ja tvrdim, ze je beznou praxi(konkretne treba u DPP v Praze), poslat exekutora az s nalezitym zpozdenim, kdy se penale vysplha dostatecne vysoko a zaroven jeste nedoslo k promlceni…
On tvrdi, ze to neni pravda a ze je to blbost… Jakou mate treba v okoli zkusenost vy? Nebo nedejboze vlastni?
Ja jsem asi od prirody pesimista a klidne tomu verim, dokonce bych rekla, ze je to cim dal castejsi az bezna praxe…je to tak?
Tak já si myslím, že to není tak o tom, že chtěj rejžovat na penále, ale že to prostě nějakou dobu trvá…Než tu pokutu vyhrabou (konkrétně u DPP jich musí být), než to dají k soudu, než soud rozhodne a předá se to exekutorovi…Myslím, že účel za tím není.Nedokážu si představit, že by každou pokutu hlídali, když už jsou dostatečné penále, ale zas aby nevypršela lhůta..To je vážně nereálný… ![]()
No ona ta lhuta je asi deset let, ne? Ja nevim, ale mam pocit, ze jsem o nejakych pokutach nahle se vynorivsich kdesi po asi sedmi letech slysela… Tak nevim…
mroe píše:
No ona ta lhuta je asi deset let, ne? Ja nevim, ale mam pocit, ze jsem o nejakych pokutach nahle se vynorivsich kdesi po asi sedmi letech slysela… Tak nevim…
Jo, o těch jsem taky slyšela mockrát…Alke to si právě myslím, že je o tom, že to po tak dlouhé době vyhrabali…
Já třeba dostala pokutu za autonehodu.Ani jsem na ní nevzdechla a šla jí zaplatit až po 3 letech.Paní úřednice na mě koukala jak vejr, musela sakra hrabat, aby mě našla…
Segře před pár lety,přes 10tisic.7-8 let staré.Byla pěkně nasraná,nic si nepamatovala.Bylo tam že už i proběhl soud v její nepřítomnosti a že jí 3× upomínali.Nic jí ale nepřišlo a to neměnila adresu vic než 20let..Ale 3 listky na doporuč.dopis taky není těžký nevyzvednout za tolik let