Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajímalo by mě, jak bojujete se stresem? Můžete doporučit nějaké relaxační techniky? Třeba i nějaké odkazy na stránky? Moc díky za info ![]()
Ruční práce…
Nutnost být v klidu, dodržovat vzor, sledovat návod - mě nenechá se rozptylovat a uklidňuje to, pak mám ještě radost, jak to je hezké ![]()
Případně - autogenní trénink.
Když je nejhůř, vždycky zaberou Heroes of Might and Magic 3 - dobrá a laskavou grafikou provedená „vymývárna mozku“. ![]()
Jak kdy… za volantem, sportem, sexem, samotou, knížkou, dámskou jízdou, šitím, vařením, i s malou si umím odpočinout. A kdysi nás učili autogenní trénink, to se mi hodí pořád.
Ruční práce, nejlépe na zahradě s motyčkou a rýčem
. A nebo sport nebo sex, to zabírá skvěle
.
Kdysi jsem slyšela zajímavou myšlenku - malé problémy se dají vyřešit. Když je nějaký problém velký, rozlož si ho na malé a ty už se dají vyřešit.
Tak dřív jsem malovala po večerech(když už byl klid) hedvábí. Posledních půl roku to prostě nestíhám, nebo jsem tak strašně utahaná, že bych to fakt nedala. Takže poseldní dobou si pustím komedii, na stůl si dám pytlík chipsů a je to, ale budu si muset najít něco jinýho, Po porodu jsem zhubla jako nikdy předtím a najednou ty kila jsou zase nahoru-to budou ty brambůrky ![]()
Kamarád má speciální metodu-říká tomu,že je třeba jednou za čas vymazat disketu.Jde ho hospody a trochu se přiopije,ne teda úplně,aby byl na šrot.Prý mu to pomáhá a pak zas funguje dál ![]()
Ale tohle nebude správný postup pro všechny.