Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky potřebuji poradit, mám nadváhu a chci to řešit začala jsem cvičit ale chci tomu na pomoct, neznáte nějaké prášky, čaj nebo cokoliv co by mi stím napomohlo..?omezit chuť k jídlu a tak? Ale tak abych neměla nějaké zdravotní problémy…A nějaké ty narážky si nechte chci jen poradit, jestli nějaké zdravější prášky, čaj ATd na hubnutí je.. Ještě nejsem na 100 % rozhodnutá ![]()
@Kikiiiiii ja jsem brala kofeinove tablety. A dost me to nakoplo
@Kikiiiiii Koukni na fitness stránky na spalovače… Při cvičení budeš spalovat víc než klasicky… Jinak piju detox čaje a nebo přímo čaj spalovač tuku, je fajn i chuťově a nemám potřebu se po něm ládovat ![]()
Za me - tbl. Green Coffee
vzdycky pul hodinky pred cvicenim. Nabudi a pomaha hubnout ![]()
Ja takhle dala dolu 16kg a po x letech se mi podarilo otehotnet ![]()
Školačka určitě nejsem, jen mi jde o to že sama sobě se nelíbím a myslím si že už i svého přítele odháním, sice mi říká že ne ale já si to myslim ☹️… A to co se mi psali nemůžu z toho mít nějaké zdravotní problémy..?
Ne, prosím tě, hlavně žádné prášky. Musíš jíst vyváženě, mít správný poměr živin a pak nebudeš mít ty nezvladatelné chutě.
Nebude to hned, musíš vydržet prvních 14 dnů až měsíc, aspoň tedy já jsem to tak měla, pak veškeré chutě zmizely, ze smaženého se mi dělá zle a při chuti na sladké stačí kostička čokolády, ale to je málokdy.
Jednou v pořadu Jste to co jíte rozebírala doktorka čaj na hubnutí, nějaký dvousložkový a ze složení vyplynulo že nejdřív to člověka pěkně prožene a odvodní ( ztratí na váze, ale ne tuk ) a druhá složka byla silně kofeinová aby měl ten člověk pocit že to funguje a koupil to znovu ![]()
@Kikiiiiii 70% uspechu je jidlo. Nech si udělat jídelníček od nějakého fitnes trenéra + cvičební plán. Nebudeš hladovět. A co se suplementů týče, trenér nejspíš doporučí spalovač který má ověřený
Recept na zhubnuti je jednoduchy:
Mluvim z vlastni zkusenosti a opravdu to funguje… vahu si ted drzim a hlavne mam radost, ze zmizela pneumatika okolo bricha, ktera me dost dlouhe roky trapila ![]()
Uvedom si, ze rozhodne nezhubnes behem jednoho mesice ani dvou (pokud tedy nechces shodit jen treba 5 kg) je to dlouhodoby proces (ty kila si taky nenabrala behem kratke doby, ze?) A hlavne nema smysl se spolehat na nejake zazracne caje nebo leky, je to jen tahani penez z naivnich lidi, jedine co opravdu funguje je pravidelna zdrava strava a pohyb!
Sama za sebe mohu rict, ze je to drina, ale ta drina za to pekne pevne telo stoji ![]()
Ty vážně nevíš, jak zhubnout??
Jinak než zdravou stravou a cvičením, abys nebyla jak sulc, to asi nepůjde.
A nějaké svinstva v tabletách?? ![]()
@Kikiiiiii ahoj, prosím tě, hlavně žádné prášky, jsou to blbosti a navíc spousta je i zdraví škodlivá!!! Je super, že si začala cvičit, výsledky se určitě dostaví. Musíš ale upravit i stravování- bohužel strava je 70% úspěchu
, cvičení jen těch 30. Zásada je nepit sladké nápoje, jist pravidelně menší porce 5-6 denně. No a samozřejmě se nejí knedlo, zelo, vepřo
Nepises kolik máš nadváhu? Zkraje to jde většinou dobře, z vlastní zkušenosti- a to po porodech- nejhorší jsou zbývající 3-5kg. A taky v 25l se určitě hubne líp než v 35, vlastní zkušenost
Držím tobě a všem holkám tady, ať se daří zhubnout ![]()
K ošálení chutí mně zabírá 90% čokoláda (stačí kousek), vitakáva/káva bez cukru a mléka, pár mandlí a dostatek vody. Také pomáhá psyllium, a trochu i čaj pu-erh. Správná výživa a pohyb je samozřejmostí.
@Kikiiiiii píše:
Ahoj holky potřebuji poradit, mám nadváhu a chci to řešit začala jsem cvičit ale chci tomu na pomoct, neznáte nějaké prášky, čaj nebo cokoliv co by mi stím napomohlo..?omezit chuť k jídlu a tak? Ale tak abych neměla nějaké zdravotní problémy…A nějaké ty narážky si nechte chci jen poradit, jestli nějaké zdravější prášky, čaj ATd na hubnutí je.. Ještě nejsem na 100 % rozhodnutá
Kiki, prasky nebo caje, na to se vyprdni, proste omez hodne sladke zvocisne tuky, tzn. veprove apod, hodne zeleniny ovoce maso- kruti kureci kralici ryby pripravuj na oliv. oleji repkovym oleji k tomu priloha bramb. Odtucnene syry tzn cottage olomoucke tvaruzky lucina linie mozzarela gerve apod. Hodne sportuj stahni si aplikaci kaloricke tabulky zapisuj si vsechno co snis a uvidis
hodne stestiii ![]()