Nadýmání v těhotenství

14376
11.7.19 16:30

Nezabírá nic, lepší to bylo v 2.trimestru, teď jsem týden před porodem a jsem jak balón, jen uletět. Navíc mě to i bolí a nikdy neodhadnu, zda je to děloha a nebo střeva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
11.7.19 16:32

@Aduš8 já jsem teď ve 22.tydnu a nic moc. Mám ráda věci, které bohužel nadýmaji a tak se jim snažím vyhýbat. Ale jsem stejně večer nafouklá a mám křeče do břicha když je nejím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.7.19 16:33

@Vesničanka1 pohyb je mi jasný, jenže zrovna dneska jsem byla aktivnější než jiné dny a stejně to není nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
11.7.19 16:35

Mně taky Espumisan nepomohl. Az kdyz jsem si koupila NOBALL v lekarne a brala 3× denne po jidle, zlepšilo se to o 80%. A dokonce mi to pomohlo trochu i na nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.19 16:36

@Kiwijeta já jsem nafouklá celé těhotenství, ale vnímám to teď víc, protože tam fakt už není místo a malá mi tlačí do všech stran. Mně nepomohl ani pohyb a málo ho nemám, mám k tomu doma dvacetimesicni batole. Taky se těm nadymavym potravinám vyhýbám, ale není mi to nic platné. Jen se pořád omlouvám manželovi, že po porodu už takové čunče nebudu :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
11.7.19 16:39

@Aduš8 Joo tomu rozumím, teď se tam chudák pere se střevama o místo😀 no tak já zkusím ještě ten Noball a kdyžtak to hold musím vydržet,😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
11.7.19 19:59

Taky mi espumisan nepomohl, ani nic jiného :lol: uklidnilo se to v 2. trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie