Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezabírá nic, lepší to bylo v 2.trimestru, teď jsem týden před porodem a jsem jak balón, jen uletět. Navíc mě to i bolí a nikdy neodhadnu, zda je to děloha a nebo střeva ![]()
@Aduš8 já jsem teď ve 22.tydnu a nic moc. Mám ráda věci, které bohužel nadýmaji a tak se jim snažím vyhýbat. Ale jsem stejně večer nafouklá a mám křeče do břicha když je nejím ![]()
@Vesničanka1 pohyb je mi jasný, jenže zrovna dneska jsem byla aktivnější než jiné dny a stejně to není nic moc
Mně taky Espumisan nepomohl. Az kdyz jsem si koupila NOBALL v lekarne a brala 3× denne po jidle, zlepšilo se to o 80%. A dokonce mi to pomohlo trochu i na nevolnosti.
@Kiwijeta já jsem nafouklá celé těhotenství, ale vnímám to teď víc, protože tam fakt už není místo a malá mi tlačí do všech stran. Mně nepomohl ani pohyb a málo ho nemám, mám k tomu doma dvacetimesicni batole. Taky se těm nadymavym potravinám vyhýbám, ale není mi to nic platné. Jen se pořád omlouvám manželovi, že po porodu už takové čunče nebudu
![]()
@Aduš8 Joo tomu rozumím, teď se tam chudák pere se střevama o místo😀 no tak já zkusím ještě ten Noball a kdyžtak to hold musím vydržet,😀
Taky mi espumisan nepomohl, ani nic jiného
uklidnilo se to v 2. trimestru