Nafukovací kruh pro ročního

259
26.5.14 13:03

Nafukovací kruh pro ročního

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s tímto kruhem do vody?
http://www.funkids.cz/…iskou-65-cm/
Máme ročního syna (i když tady píšou od tří let!!!???), na terase menší bazén a tak bychom mu rádi koupili něco, v čem si,,zablbne. Bojím se, aby z toho nevypadnul. Samozřejmě ho budu neustále hlídat. Jen mi to přijde takové vratké… Nebo znáte lepší? Stříška podmínkou.
Díky,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
26.5.14 13:11

Stříška?
My máme toto
http://www.malyplavec.cz/…by-float/882
a je to hodně stabilní.
Místo stříšky klobouček na hlavu a namazat ramena/pořídit plavky s UV filtrem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.5.14 13:13

@Pipet Díky.Ale max. váha 11kg. To už jsme jaksi mimo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
26.5.14 13:14

Já bych zvolila buď dětský bazének, do něj 10 cm vody a dítě nechat se tam cachtat. A nebo vzít do náruče do velkého bazénu. Tohle mi přijde s prominutím „pitomost“. Jednak bych řekla, že to bude vratké, za druhé než ho tam nasoukáš a za třetí si namočí max nohy a zadeček, ručičkama možná z toho do vody ani nedosáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.5.14 13:15

@MiriJ Je víc typů, my máme myslím oranžový a ten je od 11kg nahoru právě, nečetla jsem ten odkaz pořádně

http://www.nakupni-dum-praha.cz/…y-Baby-Float no je do 15kg :think:
My máme teda bazén 90cm hloubka, takže chvíli ho pocachtáme v náručí, chvíli se povozí v kruhu…

Příspěvek upraven 26.05.14 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.5.14 13:15

S tím co máš ty né

my jsme dcerám koupili tenhle http://www.zbozi.cz/…krtek-68-cm/ , jedna v něm byla od 9 měs. druhá od 10měs. koupíme ho i synovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
26.5.14 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.5.14 13:18

Jo, ale ten kruh používáme jen na velké koupaliště, doma na zahradě když mají malý bazének tak nic není třeba, nejmladší má teď 13 měs. doma mu nic do bazénku nedávám, mají tam asi 10-15 cm vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.5.14 13:22

To je od tří let? S tím by mě i dvouleták poslal někam :-D V tom si snad tříleták nemůže ani vyhrát ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.5.14 13:24

@Pipet @Kelsey Hele ženy já myslím že tady pletete jabka s hruškama, zakladatelka se sice ptá na KRUH, ale když to rozkliknete tak je to podle mě jako „kruhovej bazének“ se stříškou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.5.14 13:26

Taky jsme vloni meli baby float od intexu, spokojenost, ale rekla bych jedine s dozorem nebo pro klidne dite. Ja ac jsem si u prvni dcery myslela, ze je to pitomost, tak letos pro 20 mesicni kupuji swimtrainer. Ona je naprosto sebvrazedna ponorka, a v rukavkach a pasku dobrovolne ponari hlavu v intervalu par vterin, takze potrebuje kruh pred pusu, aby to nonstop nepila a netopila se, pokudmozno nesundatelny a neprevratitelny :lol: ale chapu, ze kvalit nasi Kacenky ve vode dosahuje maloktere dite, zadne jine podobneho razeni jsem jeste nepotkala :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
@marmelada78 píše:
To je od tří let? S tím by mě i dvouleták poslal někam :-D V tom si snad tříleták nemůže ani vyhrát ne :think:
:mrgreen: naše tříleťačka by teď vlezla do čehokoli. ve 3 bych jí i do toho dala, když by z toho spodem vylítla, tak vím, že k břehu doplave.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647

@marmelada78 v popisu právě je, že je to kruh. Jako bazének se stříškou budiž, ale kruh teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.5.14 13:32
@marmelada78 píše:
@Pipet @Kelsey Hele ženy já myslím že tady pletete jabka s hruškama, zakladatelka se sice ptá na KRUH, ale když to rozkliknete tak je to podle mě jako „kruhovej bazének“ se stříškou

né to není bazén, to je právě kruh, kdyby to byl bazének tak by byl strašně malý tam by si ani dítě nevyhrálo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.5.14 13:38
@Kelsey píše:
né to není bazén, to je právě kruh, kdyby to byl bazének tak by byl strašně malý tam by si ani dítě nevyhrálo :nevim:

No tak pak už teda vůbec nechápu.. Jakože v tom plave? Tak to mi přijde fakt ulítlý. Ale zas může plavat ikdyž bude pršet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí