Náhlá bolest kloubů

Anonymní
16.4.20 21:45

Náhlá bolest kloubů

Ahoj lidičky, prosím vás má s tím někdo zkušenost, nebo víte co by to mohlo být?
Z ničeho nic mě minulý týden začala bolet kolena, nemohla jsem si sednout ani vstát, každý ohnuti šíleně bolelo. Par dnů před tím jsem cvičila (běh, švihadlo, posilování…) tak jsem myslela že to je tím. Namazala jsem to silnou vrstvou volterenu a do večera bolest ustoupula. Ještě dva dny jsem pociťovala při vstávání mírnou bolest, ale nic hrozného. S cvičením jsem si tedy dala pauzu.. Teď je to asi týden a stalo se to znovu. Nic jsem náročného nedělala, vstala jsem z gauče a málem jsem se neudržela. Šílená bolest kolen, během chvíle mě začalo bolet rameno a kyčle. Docela jsem se lekla, nechápu co se děje a mám velice omezený pohyb a bolí to.
V této době se s tímhle asi nedostanu k lékaři :nevim: nevíte co by to mohlo být?

Navíc nevím jestli to s tím nějak souvisí, ale před pár dny jsem si všimla na vnější straně stehna skoro pod kolenem se mi vytvořila viditelná žila, je to dost nepěkné, myslím že křečové žíly to nejsou, nevim :nevim:

Docela se obávám co se semnou děje, je mi 22let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
407
16.4.20 22:30

Mě tohle dělává právě, když nic nedělám a hodně sedím, ale většinou to stačí pár dní rozchodit… Ale těžko říct, co to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí