Náhlá teplota u dospělého

691
31.5.11 19:23

náhlá teplota u dospělého

Ahoj holky. mám na vás dotaz. už je to totiž podsruhé a já nevím co to má znamenat. už v dubnu se mi najednou z ničeho nic večer udělalo blbě, teplota 38 a velká bolest hlavy. tenkrát jsem byla po lehce přechozneé chřipce a doktorka mě nechala doma týden s antibiotikama a hned se to zlepšilo. Dneska ale znova to samé. teď to ale nemůže chřipka bý, na slunku sem nebyla, dneska jsem akorát byla v práci celý den a kolem 4 se mi najednou udělalo blbě od žaludku a divná tupá bolest hlavy, teď jsem přišla domů a mám zas 38. navíc mám před MS a trochu bolí břicho, ale těhotná být nemůžu, poslední sex byl před měsícem a půl. Jsem sama doma tak mám trochu strach. je možný, že je to z toho počasí? Asi se jen potřebuju uklidnit, než budu plašit. dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8524
31.5.11 19:30

Já to mívám taky. Něco jako jednodenní chřipka. Naposled jsem to měla přesně před týdnem. Ráno jsem se zničeho nic vzbudila se šílenou bolestí v krku, pak se přidala bolest hlavy, teplota a zimnice. Druhý den jsem se vzbudila a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
31.5.11 23:20

nemůže to být borelioza? tam bývají mimo jiné i příznaky chřipky.....zkus mrknout na netu, jestli to není něco podobného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
1.6.11 17:17

je to 14dní co jsem to měla. Ráno vstanu a v pohodě, ještě jsem šla nakoupit,přijdu domu a udělala se mi na omdlení, strašná bolest hlavy a zimnice - horečka 38,5. Vzala jsem si jeden paralen - kojím, tak jsem se bála víc, celý den proležela a ráno mi nic nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.6.11 08:09

Ahojky. Tak taky občas mívám jednodenní chřipku ale taky jsem prodělala boreliózu tak možná to bylo i z toho. Zkus jít k dr ať udělá krevní obraz, pro jistotu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.12.14 19:12

Ahojky dovolím si oživit diskusi
Mamka má užasui týden zánět močáku předevčírem potvrzený dr páč jsme obvodní měnily a ta předchozí má stejnak dovolenou ale o to nejde ani tak mámka má přes 39 horečku dala jsem jí ibuprofen ale nepomohl naopak se teplota zvýšila tak jsem dala octové ponožky ráno jde k dr ale co do rána ani když ponožky nepomohou? dík za rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.14 19:14

@katula9 na teplotu brufen? slyším poprvé. paralen, panadol… kdyby jí to neslezlo o půl stupně do hodiny, tak bych volila pohotovost - záleží na celkovém stavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.12.14 19:19

A to nedostala antibiotika? Jinak Ibuprofen ano, však dětem se taky dává a působí i mírně protizánětlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.12.14 20:36

Jj dostala zapoměla jsem to napsat ale nějak to vypadá že nezabírají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
20.12.14 22:55

@katula9 Antibiotika nezaberou hned!! Od kdy je má nasazená? Dostala je podle kultivace moči?
Na bolest u cystitidy je nejlepší kapky Algifenu a na teplotu bych rozhodně dala Paracetamol (Paralen, Panadol) Ibalgin bych asi nevolila.
Pít hodně urologický čaj a hlavně cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí