Náhlá teplota u triletaka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.1.15 14:25

náhlá teplota u triletaka

Ahoj děvčata potřebuju radu mám 2,5 roku syna v pondělí začal chodit do školky protože jdu od 1 unora do práce…v pondělí nespinkal že se mu nechtělo tak doma vytuhl už v 19 hodin a spal až dorána včera už i spinkal a prý je šikula ani nebrečí hrozně se mu tam líbí a dneska v noci blouznil a měl teplotu jen kolem 37 vím že je to na takové ditě málo že u dětí je teplot a až kolem 38 ale mě to zarazilo jinak ho nic nebolí teda aspon to říká jen je hrozně unavenej ted mi spal skoro 4 hodiny a ma pořád 37,5…ráno brečel že chce i do školky…myslíte si že to je z toho že si musí zvyknout na ten jejich režim přeci jen doma to měl volnější a nebo je to nějaká viroza..??Na teploty netrpíme a chodily jsme i do centra než zacal chodit di školky jednou týdně…pořád tak jenom polehává a já jsem z toho na nervy ve školce se mu líbí byl tam sice teprve dva dny ale líbí a ted teploty nevím jestli z toho nebo opravdu někde nastydl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
674
21.1.15 14:38

Pokud nejeví žádné další známky nachlazení (rýma, kašel, afty…), řekla bych, že to může být tím nástupem do školky a následnou únavou.
Ráno brzy vstává, pak musí zvládnou školkový režim, spousta nových vjemů… Oproti klidnům dnům doma je to na jeho tělo zápřah. Nechala bych mu více odpočinku.
Pro větší klid bych při trvání teploty konzultovala lékařem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.1.15 14:44

Počkej co se z toho vyklube :nevim: Teď toho tolik řádí, že bych tipla, že něco chytil v té školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60986
21.1.15 14:48

Ahojky, muj 8m dneska dostal horecku 39.2 jsem mu namerila ve 14:30 :( jinak vypada taky v pohode ale hodne spinka :nevim: od segry deti 6 a 1 rok to meli od nedele 3 dny.. asi fakt neco radi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 07:52

Ahoj tak dneska Kubík sice spal až do pul osme ale už nemá teplotu ale je pořád unavený…tak ještě dneska jsem si hi nechala doma a zítra pujde asi do školky když se během dne nic jiného nevyklube…nechtělo se mi věřit že může být tak unavený ze školky že by z toho měl až zvýšenou teplotu…jak to prožívaly vaše děti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
22.1.15 14:12

@Mišulemišule
U nás se to projevovalo stejně. Při nástupu do školky najednou zvýšená teplota a velká únava.
Nechali jsme větší klid. Malá spala i 2× denně. Asi to byl skutečně pro ni větší nápor. Lepší víc odpočinku, než aby to odnesla oslabená imunita a následná nemoc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 15:00

A za jak dlouho si zvykla @babice jsem z toho docela špatná potřebuju nastoupit do práce a ne aby mi každé dva dny odpadával s teplotou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
23.1.15 09:38

Bylo to jen ze začátku. Velký nápor byl 3 týdny. Potupně si zvykla. Vyzvedávali jsme po obědě a nechali ji doma pořádně prospat. Večer chtěla jít dřív do postýlky, což bylo bezva na ranní vstávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 09:42

Já ho tam bohužel musím nechat hned na cely den protoze nastupuju do práce tak uvidime bude to pro nej tezke a pro me teda taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
23.1.15 09:45

@Mišulemišule
Neboj, určitě to zvládnete. Psala jsi, že je ve školce spokojený a do školky chce.
To u nás tak nebylo. :nevim:
Máte dobře našlápnuto, tak ať se to brzy zajede do těch správných kolejí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 10:10

No ve středu jsem ho měla doma že měl zvyšenou teplotu včera jsem si ho nechala radsi s tim že dneska pujde a celou noc se chrul a vubec nespal tak jako vzdycky rano u 5,30 brekot spustila se mu hrozná rýma tak ho mam doma i dneska pujde v pondeli a natvrdo chudinka moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
23.1.15 10:34

@Mišulemišule
Držím pěsti, ať všechno zvládnete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:38

Takže všechno jinak mame zanet stredniho ucha…mazec antibiotika a kapky do uši…Kubík brečí bolesti je mi ho lito!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.1.15 14:08

@Mišulemišule
Jak to s vámi vypadá? Co Kubík už je lepší? Jak to zvládáš s prací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 14:12

Ahoj @babice jeste jsem do pondelka doma nastupuju 1 unora takze v pondeli Kubik ma atb a uz lita jako dabel takze dobry…dekuju za optani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí